![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Nu a rostit acele cuvinte la Cina cea de Taină 2. La Cină, Hristos a oferit apostolilor pâine și vin nu carne sângerândă (așa cum ți-a spus simplu și logic și Zorobabel). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veți mânca trupul Fiului Omului și nu veți bea sângele Lui, nu veți avea viață în voi. 54. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi. 55. Trupul este adevărată mâncare și sângele Meu, adevărată băutură. 56. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu rămâne întru Mine și Eu întru el. Cina: «Luati, mâncati, acesta este Trupul Meu. Si luând paharul si multumind, le-a dat, zicand : Beti dintru acesta toti, că acesta este Sângele Meu, al Legii celei Noi, care pentru multi se varsă spre iertarea păcatelor» Nu ai priceput nimic si nu Il crezi pe Insusi Hristos. Oi fi mai destept decat El si poate ai vrea sa-ti si pui tronul mai sus de-al Lui cu ocazia asta.
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 01.07.2010 at 23:02:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu le-a spus ÎNAINTE de Cină, ci cu mult înainte de Cină. Iar întrebarea rămâne, evidențiind absurdul dogmei ce autorizează practici antropofage. Nu ai reușit încă să răspunzi la acea întrebare...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Adica eu ti-am dat citate din Mantuitor si tu vii aici cum ca nu e chiar asa. Distractie placuta in continuare. Si nu am ce sa iti raspund la intrebarea aceea: nu stiu cum a facut, insa EL A ZIS SI ASA A FOST ESTE SI VA FI IN VECI chiar daca nu pricepem noi. Si faptul ca e absurd sau nu nu ma intereseaza: EL A ZIS SI NOI IL CREDEM. Inainte sa vorbesti de dogma si de absurditati citeste Evanghelia ca parca sectarimea era experta la asa ceva. Ma asteptam de la voi sa o cititi si sa o interpretati aiurea. Dar sa nu credeti cuvintele lui Hristos... ah, wait, nu-i prima data ca se intampla asta. .. noa, Dumnezeu cu mila. Voi ne acuzati pe noi ca ridicam la rang de dogma ce a zis Hristos :)))))))) Na acuzatiile astea sunt de fapt modul in care recunoasteti ca dogmele noastre sunt adevarate.
|
|||
|
|||
![]()
Mai e o varianta pe care nu o iei in calcul. El a zis si noi am inteles gresit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi, mai prosti asa, cum ne stii, L-am crezut intocmai. Si stii cum e Hristos, fie tie dupa credinta ta :)
|
|||
|
|||
![]()
ba eu am crezut, numai ca eu nu am inteles ce ati inteles voi. Daca la cina ce-a de taina nu ar fi folosit aceeasi expresie "acesta este trupul Meu" as fi putut zice ca aveti oarece dreptate in ce afirmati, da in momentul in care Hristos era prezent fizic acolo nu poti sa imi spui ca de fapt trupul Lui nu era cel de carne ci era painea. Asta e o dovada clara ca Hristos a folosit painea si vinul ca pe niste simboluri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
6.Cu neputință este pentru ei, dacă au căzut, să se înnoiască iarăși spre pocăință, fiindcă ei răstignesc loruși, a doua oară, pe Fiul lui Dumnezeu și-L fac de batjocură. (Evrei 6) |
|
|||
|
|||
![]()
Ce interpretare aiurea mai dorești decât aceasta? De ce nu interpretați la fel de literalist și cuvintele Mântuitorului din Matei 18,8-9 ? Cu ocazia fiecărei spovedanii să vă tăiați câte o mână, câte un picior ori să vă scoateți câte un ochi?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai chef de hartza, ti-am spus, du-te si te ia de piept cu El.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|