![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu si sotul meu va multumim pentru raspunsurile pe care le primim din partea dumneavoastra, iar daca cineva vrea sa posteze orice folositor noua o poate face oricand. Noi stim ca vindecarea o gasim la Dumnezeu si totul se intampla doar cu voia Sa, asa ca nu ramane decat sa ne rugam Domnului, Maicii Sale si tuturor sfintilor să ne dea putere sa ducem crucea bolii cu demnitate si sa trecem peste toate obstacolele ce vor veni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Folositi reteta data de Monica Tatoiu.Poate da rezultate.Daca da,anuntati-ma si pe mine.Si as mai avea o rugaminte.Sora mea are nevoie de sulfat de magneziu fiole si nu se mai gaseste in Romania.Daca cunoasteti pe cineva care vinde sau aveti rude in Republica Moldova,Ungaria va rog imi trebuie urgent.
Last edited by andraa; 23.07.2010 at 15:20:17. |
|
|
||||
|
||||
|
Cum se simte sora ta????, Iar daca poti, da mai multe detalii asupra momentelor prin care a trecut ea- dar si voi ca familie, cum a decurs operatia si ce tratamente a urmat dupa operatie. Noi nu testam tratamentul recomandat de doamna Tatoiu pentru ca acum nu se mai pune problema unei tumori. In cazul in care va recidiva si vor aparea metastaze, poate o sa incercam si noi aceasta reteta miraculoasa. Acum ne concentram mai mult pentru o viata duhovniceasca placuta lui Dumnezeu si o alimentatie echilibrata. Oricum, Dumnezeu decide soarta noastra, indiferent de tratamentele si indicatiile celor din jurul nostru.
Va dorim multa sanatate si putere sa le indurati pe toate. |
|
|
||||
|
||||
|
Cu ceaiul acesta ati incercat: http://chippewa.alb.ro/ ?
Se pare ca a dat rezultate spectaculoase in tratamentul cancerului...
|
||||
|
||||
|
Am încercat Sfânta Împărtășanie și au fost rezultate spectaculoase. Încercați și voi, ACESTA este ceaiul care vindecă trupurile și sufletele noastre.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
De aceea am dat aceasta sugestie,pentru ca am auzit foarte multe pareri pozitive referitoare la acest ceai,efecte secundare nu sunt si cred ca merita incercat.
|
|||
|
|||
|
Sa il laudam pururea pe Domnul nostru ca ne vindeca de toate bolile trupesti si sufletesti
|
|
|
|||
|
|||
|
Buna seara.Abia acum am reusit sa imi fac timp sa va scriu pentru ca am trecut prin multe necazuri si acestea inca continua.Sa o iau de la inceput...Inainte de operatie a facut 2 cure de citostatice,iar aceasta a avut loc pe 1 iulie.Operatia a decurs bine,dupa aceea a urmat tratamentul cu un antibiotic pentru a evita infectia.Imediat dupa asta a mai facut o sedinta de chimioterapie.Tot atunci a trecut printr-o criza din cauza lipsei de magneziu din organism(spasme musculare,contractii ale muschilor) si pentru noi a fost greu deoarece nu stiam ce este si ne-am speriat normal.Dupa ce a trecut asta a facut timp de 3 saptamani febra si nu stiam de la ce este,dupa care am descoperit ca avea o infectie urinara.De sistemul din Romania care nu a putut sa ne asigure antibioticul necesar in valoare de 2000 de lei nici nu va mai spun....Dupa a inceput sa indoaie piciorul putin cate putin si s-au desfacut vreo 5-6 fire la picior ,iar acolo si in prezent este o coaja..nu stiu sa va explic,oricum arata bine operatia.Dar i-a scos atela la vreo luna si firele destul de tarziu peste vreo 1 luna si ceva si treptat,iar in prezent i-au mai ramas cateva fire la genunchi.S-a ridicat si in picioare cu cadrul,chiar era bine pana cand intr-o zi nu mai avea vene.Era intepata peste tot,mainile ii erau vinete si i-a pus un cateter intravenos central ca un fel de branula la umar (acum vreo luna) si de atunci toate lucrurile au luat o alta intorsatura.Nu s-a mai ridicat in cadru din cauza faptului ca o tine umarul si e deranjant si o ducem din mai rau in mai rau..ne confruntam in prezent cu afte bucale foarte multe.La momentul actual nu poate nici sa vorbeasca,cu atat mai putin sa manance sau sa faca altceva.Seara trecuta a facut iar o criza de hipomagneziemie si a avut convulsii.Vestea care e singura care ne mai da forte sa continuam este rezultatul analizei tumorei extirpate care arata ca in urma celor 2 cure postoperatorii au murit 90% din celule.Cam astea sunt vestile..si bune si rele dar asta este.Cu ajutorul lui Dumnezeu mergem mai departe.
|
|
|
||||
|
||||
|
Dumnezeu si Maica Sfanta sa va intareasca incontinuare, sa duceti crucea cu nadejde.
Ce rau imi pare de necazul vostru. Doamne ajuta
|
|||
|
|||
|
Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa va ajute sa depasiti aceasta grea incercare din viata voastra!Rugaciune neincetata si credinta !
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nevoie de ajutor urgent | Mtcrysty17 | Generalitati | 34 | 13.02.2011 11:04:53 |
| Ajutor Urgent | gmariusg | Generalitati | 21 | 28.09.2010 20:03:57 |
| ajutor urgent | padrevicentiu | Generalitati | 4 | 08.07.2010 15:19:58 |
| Nevoie de ajutor urgent | costel | Umanitare | 3 | 12.01.2009 20:00:58 |
| AJUTOR URGENT | roxanica | Generalitati | 5 | 27.12.2007 14:09:05 |
|
|