![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt de parerea ca nu era Duhul Sfant ci o manifestare a celui rau. Eu am patit de cateva ori ceva asemanator mai ales cand am rugam seara cu lumanarea aprinsi si la icoane. Banuiesc ca cel rau vrea sa ne sperie sa renuntam la rugaciune de aceea noi trebuie sa ne rugam si cu mai multa ravna si din suflet pentru ca rugaciunile noastre ajung la Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este un semn divin pentru simplul fapt ca Dumnezeu NICIODATA nu sperie omul, cii ii aduce pace, bucurie, lacrimi de pocainta, lucruri frumoase, pentru ca El insusi este frumos.
Se mai intampla uneori ca un duhulet sa miste perdeaua, sa bocane, sa scartaie mobila...dar vestea buna e ca nu poate face mai mult de atat. Vrea doar sa sperie omul , iar omul speriat e o tinta mult mai usoara pentru alte duhuri mai puternice. Asa ca nu trebuie luate in seama si cel mai bun lucru pe care il putem face e sa continuam sa ne rugam, eventual sa chemam un preot sa se roage pentru casa. Si sa nu se mai sperie! E doar un duh mic care misca perdeaua si altceva nu mai poate face.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 05.07.2010 at 10:47:46. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu ce sa zic. si eu am trecut prin teama asta. trebuie doar sa se roage. intre bine si rau e o lupta continua. daca a ajuns in situatia asta, inseamna ca rugaciunile sunt atat de puternice incat au ajuns sa deranjeze acolo jos. inseamna ca mama dumneavoastra a ajuns la un stadiu in care are putere, prin rugaciune sa zgandare toti diavolii. si cum nu o mai pot ispiti altfel, incearca sa o sperie. sau poate ei incearca sa ii produca acea mandrie ca Duhul Sfant o viziteaza. sa nu acorde atentie si sa se roage in continuare. Doamne ajuta.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O stranie intamplare | cozia | Din Vechiul Testament | 6 | 02.11.2011 11:41:21 |
|