![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eodor, e bine sa citezi postul pe care il comentezi, altfel se va intelege ca il comentezi pe cel precedent.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oameni buni, daca aveti ceva de spus atacati ideea: "nu cred ca are dreptate", "cred ca gresesti cand spui", "acea informatie este cel putin discutabila" etc. Nu aruncati apelative! Nu mai faceti pe altii "tampiti", "cretini", "schizofrenici" etc etc!!! Asta nu e comportament crestinesc!! Cand faceti chestia asta sunteti exact ca orice ateu care crede doar in mancare si sex! PS Nu am mai intrat de luni bune pana astazi, cand m-am si umplut de nervi iar. Probabil mai intru prin toamna din nou, poate se schimba pana atunci ceva (yeah, keep dreaming).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nu erau rastigniti pe cruce romanii. Acest lucru reiese si din faptul ca Pavel pentru ca era cetatean roman, a fost omorat prin decapitare. Apostolul Petru neavand cetatenie romana a fost rastignit cu capul in jos.
Sunt pure speculatii, Hristos a fost rastignit pe cruce. Nu mai vorbim de faptul ca Sfanta Cruce a fost preinchipuita in Vechiul Testament si ca este mentionata de foarte multe ori in Noul Testament. |
|
||||
|
||||
![]()
Despre osandirea la moarte si rastignirea Mantuitorului nu ne vorbeste doar Sfanta Scriptura, intalnim si alte dovezi Mintesc doar un pasaj din lucrarea lui Iosif Flavius- Antichitati iudaice, cartea a XVIII-a. "Si atunci cand Pilat, in urma denuntului din partea conducatorilor neamului nostru, L-a condamnat la cruce, cei care L-au iubit......."
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar acel "profesor" sau "pastor" cred ca slujeste pe potrivnicul, e unica explicatie care mi se pare valabila.
|
|||
|
|||
![]()
Crucea apare foarte frecvent la ap pavel,care este mai apropiat decat orice alta sursa de acele vremuri.
E o demonstratie copilareasca,aduna 2..3 informatii dispersate,o interpretare a unui cuvant esafod v.s. cruce,scrie 400 pagini,si inoculeaza ideea 'dar daca...' Eu nu cred ca cei care cauta argumente stiintifice si materiale marunte , pot sa inteleaga de unde vine de fapt puterea scripturii.Puterea ei nu se demonstreaza prin surse,prin argumente,prin relatarile diversilor istorici. Puterea scripturii se demonstreaza deschizandu-i prima pagina,si lasand-o sa patrunda in suflet,si ,traind ca un copil,ca un martor nevazut,intamplarile de atunci. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 12:26:21 |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
A murit Dumnezeu la cruce? | Savonarola | Secte si culte | 61 | 17.12.2011 17:57:34 |
Iisus pe Cruce | Templier Knight | Din Noul Testament | 14 | 13.12.2010 01:24:04 |
cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 11:58:19 |
|