Tind sa pun mai multa logica in ceea ce spune Laur28. Si eu cred ca pecetea asta e mai mult simbolica si un crestin adevarat cu intelepciunea de care are nevoie in acele momente va putea intelege ce se intimpla si sa se fereasca sau sa refuze.
De cip-urile astea biometrice cu antene de care spuneti ca s-a vorbit in Romania la TV, nu stiu exact ce sa vorbit, daca vor introduce in Romania sau nu. Dar aici nu exista asa ceva, tin minte ca pentru protectia credit cardurilor in urma cu citiva ani s-a propus sa introduce card-uri care sa contina amprenta unui deget a detinatorului de card. Aceasta propunere a creat un scandal public, toata lumea a spus: dar asta este o invadare a informatiei personale. Deci nimeni nu a fost de acord cu asa ceva. Si atunci au venit cu cip-uri, care functioneaza ca si un microcomputer in asa fel incat sa nu mai fie problema de a fii furat bani din credit card. Au schimbat si aparatele care primesc astfel de carduri pentru tranzactii electronice. Cip-ul asta inlocuieste banda magnetica de pe card care a fost usor penetrata de altii sa fure din card prin banci. Si acum cu cip-ul genereaza o protectie mai ridicata ( bine-nteles pana ce hotii vor gasii solutie si la cip si vor reusii sa fure si asa).
Observ ca vorbiti mereu de cip-urile astea biometrice cum ca s-ar impune sa fie folosite in Romania. IN ce alte tari ati mai auzit de asa ceva, ca aici nu s-a auzit de asa ceva.SI am intrebat.......iar raspunsul a fost: asa ceva nu se va intimpla aici, astfel de impunere calca orice drept al omului.