![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
in ce priveste formatia iris sau vank e de ajuns sa te gandesti ca trupele romanesti imita in general ce s-a facut in occident. deci tot pe acolo pica fie si fara intentia expresa.
problema e de interpretare. depinde in ce context a zis-o Bowie.
|
|||
|
|||
![]()
"Jane says" [Jane`s addiction] e ok?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se spune ca diavolului si celor care fac voia lui nu le este ingaduit sa se ascunda pe dea-ntregul. Uite ca nici Beathles-ilor nu le-a fost. Ma indoiesc ca o formatie ca Iris sau Vank ar avea insa ceva de-a face cu satanismul, prin faptul ca istoria celor doua formatii nu are nici o legatura cu vre-o influenta oculta cum ar fi influentele exercitate de cultura indiana spre exemplu, ucru care este cunoscut ;la Beathles spre exemplu. |
|
|||
|
|||
![]()
e usor sa caracterizezi omul dupa o chestie sau dupa un singur tip de chestii. asta insa este simplist. si asta inseamna ca reduci complexitatea la un singur lucru pentru ca asa iti vine bine la socoteala. totusi arta este un lucru ce se construieste din exprimari voalate si alte banuieli care uneori raman neintelese si inexplicabile. de aceea anumite interpretari ale acestora pot fi eronate.
in privinta iris si vank ti-am zis ca preiau la gramada, deci in mod inconstient pot accesa canale oculte; le place ce fac dar nu stiu nici ei exact de ce. acuma, te referi la muzica in general sau la cateva declaratii rupte de context si grafica unui album? cultura indiana e la fel ca oricare alta; ti-ar conveni ca un credincios indian sa te trateze cum il tratezi tu in postul de mai sus? ideea e sa nu ne luam la bataie unii credinciosi cu altii si sa nu fermentam ganduri de ura ascunse unii impotriva altora.
|
||||
|
||||
![]()
Dragos ideia era ca nu toate formatiile de muzica rock ascund tot felul de mesaje subtile in contextul melodiilor sau abordeaza o anumita simbolistica doar fiindca canta rock samd. Am dat doar doua exemple care mi-au venit in minte dar banuiesc ca mai sunt si altele. Irisul este o formatie matura care personal imi place si o ascult cu placere cealalta este sau a fost o formatie studenteasca care nici nu stiu daca mai exista la ora actuala.
Oricum ca sa ma explic mai bine imi aduc aminte ca undeva am gasit un topic tot pe un site crestin ortodox, unde era tratata muzica rock la modul general. Acolo explicatia era cum ca a asculta rock sau alt gen muzica nu este nici pacat nici virtute atata timp cat aceasta muzica nu-si pune amprenta asupra psihicului tau. Adica cand incepi sa te imbraci in haine negre cu tot felul de mesaje pe ele si cu tot felul de sibmboluri caracteristice "culturii" rock sau iti faci tatuaje samd atunci inseamna ca aceasta muzica te-a acaparat cumva. |
|
|||
|
|||
![]()
deci hainele... si mesajele... de pe ele... sau tatuajele.
tu intelegi in esenta ce vrea sa zica vorba aia ca "nu haina il face pe om"? intrebarea e retorica: sigur ca intelegi. atunci inseamna ca nu aplici judecata de valoare la fel pentru toti, adica umbli cu masuri false, le ajustezi dupa cum iti convine. deci ceva-ceva e clar ca nu intelegi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Expresia pe care mi-ai dat-o tu cu haina nu face pe om defapt imi sustine punctul de vedere. Nu haina il face pe om ci omul o face pe haina. Tocmai de aceea personalitatea noastra este evidenta si prin felul in care ne imbracam, tocmai fiindca nu hainele ne pot oferi noua o personalitate insa noi o putem oferi lor si cel mai adesesa o si facem. Tu cand te imbraci cu ceva in primul rand cauti ca haina respectiva sa-ti placa, adica sa simti ca te reprezinta cumva.si abia mai apoi te gandesti daca are masura potrivita samd. Vestimentatia ne place sau nu este unul dintre cei mai graitori indicatori a personalitatii umane. Chiar si atunci cand vezi pe cineva ca se vestimenteaza cu haine care nu i se potrivesc acest lucru spune ceva despre persoana respectiva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Un om care vrea sa reuseasca in viata nu-si intuneca mintea cu prostii.
Musica Rock ii facuta in general pentru oamenii ignoranti. In general acesti oameni au idei irrationale,se drogheza si citesc ca prostii teoriile lui Nietzsche. Imi pare rau daca offensez pe cineva dar s-a constatat ca personalitatea uni om si musica care o asculta au legatura foarte puternica una cu alta. |
|
|||
|
|||
![]()
da ascultati si versurile mai ...
http://www.youtube.com/watch?v=FtnGj...eature=related si apoi dati-va cu parerea ... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|