Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2010, 15:30:15
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul

Astfel simbolul poate fi interpretat ca un simbol al Biruinței întru Hristos care va face judecata, căci toată puterea i s-a dat în Cer și pe Pământ, iar departarea degetului arătător de cel mic face să apară semnul victoriei, litera V prin unire, deci iată că avem de a face cu un simbol al biruinței întru Hristos.
Hai, mai frate, lasa-ne cu artificii de genul asta...Mai ai putin si interpretazi pozitiv si crucea rasturnata sau svastica. Semnul de mai sus e semn satanic , iubit de orice rocker sau satanist. Chiar daca uneori mai inseamna si chestii lumesti, gen "rock-on " sau “Hook 'em Horns” , in nici un caz nu va fi un semn crestin facut de un preot. [doar daca preotul respectiv nu e mason].
Acest semn era tinut la mare cinste de Anton LaVey, fondatorul bisericii satanice.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 06.07.2010, 15:41:52
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Hai, mai frate, lasa-ne cu artificii de genul asta...Mai ai putin si interpretazi pozitiv si crucea rasturnata sau svastica. Semnul de mai sus e semn satanic , iubit de orice rocker sau satanist. Chiar daca uneori mai inseamna si chestii lumesti, gen "rock-on " sau “Hook 'em Horns” , in nici un caz nu va fi un semn crestin facut de un preot. [doar daca preotul respectiv nu e mason].
Acest semn era tinut la mare cinste de Anton LaVey, fondatorul bisericii satanice.
Păi crucea răsturnată, inversă, este defapt crucea sfântului Apostol Petru, iar svastica este furată de furer de la moriștile de vânt făcute de moți din lemn copiilor lor, și de inienii vrăjitori care tot de la noi le-au furat, sau voi nu știți că motivele populare sfiinte geometrice erau scrise pe portul nostru popular din vechime? Sau voi nu știți că diavolul te atacă de sub steagul tău cu simbolurile tale ca să-ți fure simbolurile sau să le întineze? Dar vrea defapt să te despartă de iubirea curată... de Credință! Ca să ai vedenii și nebuloase la creier și prin năluciri pripite să-ți baje ura de frate sau de părinți și să te apuci ca prostul să-i judeci spre rău ca să-i urăști și să-i pierzi... să te bucuri de răul altuia... răul Domnului nostru Iisus Hristos... ori a oamenilor nevinovați cum sunt moții sau negrii sau galbenii sau eschimoșii... sau alții, sau să ataci animalele, dobitoacele că cică ele sunt de vină. Păi ele se inspiră de la om... de la păcatele omului au ajuns dobitoacele atăt de dobitoace... că omul dacă s-ar fi sfințit atunci și ele ar fi imitat pe om, căci ele știu să imite exact ca maimuțele... doar omul își imtă idolii.

Last edited by vsovivi; 06.07.2010 at 15:45:28.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2010, 15:50:33
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Dar vrea defapt să te despartă de iubirea curată... de Credință!

Adica iubirea curata presupune sa tii degetele in toate directiile, daca nu poti , adio iubire...

Asa cum iubirea are simbolurile ei , asa si ura. Poate o fi fost odata moara de vant, acum e svastica fascista, in numele careia se ucide. Hai sa luam lucrurile asa cum sunt , nu cum ne-am dori sa fie.

Eu nu as sta sa ma binecuvinteze cineva cu coarnele lui satan... +++
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 06.07.2010, 15:56:53
proxymagape proxymagape is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.06.2010
Locație: Alba Iulia, deocamdata,pentru studii.
Religia: Ortodox
Implicit Sunt impins catre doua manifestari!

1. Nu ma mira : in Rusia, nihilismul si ateismul fac casa buna; in raport cu Ortodoxia, un crestin rus poate sa fie oricand nihilist sau ateu. Paradoxal, nu?
2. Ma simt destul de responsabilizat: daca in Rusia pravoslavnica se intampla asemenea lucruri, cu atat mai mult Romania este expusa formelor sataniste ale ateismului sau nihilismului sau chiar satanismului. Sau poate ca nu trebuie sa ne mai comparam.
Si in Rusia pravoslavnica si in Romania ortodoxa macar cu numele, greseslile credinciosilor (păstori si păstoriti) nu aduc nici o umbra peste trupul tainic al lui Hristos. Asta ma face responsabil- sa nu fiu si eu un madular ce se va arunca in foc.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
sfantul valentin sau pervertirea unei realitati windorin Generalitati 42 17.02.2013 10:41:17
A inceput perioada Triodului! Daniel777 Despre Biserica Ortodoxa in general 6 15.02.2011 13:36:51
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 13:02:02
Iar a inceput... alexaa Generalitati 13 08.07.2010 10:51:25
H1N1 si sarutatul celor sfinte andreicozia Reguli in Biserica 56 12.11.2009 14:43:59