![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
N-ar fi rau sa ne spui si noua mai mult despre aceasta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai ce pot spune e faptul ca in Apocalipsa se face referinta la un om care a trait in perioada VT si care a fost afectat de semnul fiarei. Acest om este regele Solomon. Ori in cazul lui nu putem vorbi despre cipuri. Discutia e mai lunga legata de Solomon si de cum a ajuns sa fie insemnat cu semnul fiarei insa ideea de baza este aceea ca acest semn este ceva spiritual si nicidecum fizic. Si un alt fapt de luat in seama este acela ca sansa la pocainta o au si cei care au fost insemnati, cazul lui Solomon e elocvent si in privinta aceasta(s-a pocait la batranete, cartea Eclesiastul e o dovada a pocaintei lui).
|
|
|||
|
|||
![]()
Esti sigur ca stii despre ce vorbesti?
|
|
|||
|
|||
![]()
vazand ca postarea ta nu are destinatar consider ca e pentru mine fiind imediat dupa postarea mea.Raspunsul este da, stiu despre ce vorbesc. Dar te-as intreba eu pe tine daca ai idee despre ce e vorba?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum numai burta are stomac,piciorul calcai...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Acuma înțeleg de ce simt uneori o greutate, parcă e ceva care mă apasă, exact în acel loc.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Monahii - au venituri, asigurari, acte? | sophia | Calugarul | 7 | 01.02.2013 23:02:50 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Mormint de la sfrsit de sec. XIX; cum il trec in mostenire ca nu am acte pe el. | BalaurulPBC | Generalitati | 3 | 30.07.2009 23:00:48 |
Anatemele ca acte ale iubirii | patinina34 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 28.12.2008 00:40:09 |
|