Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.07.2010, 19:57:33
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Daca intamplarea e adevarata slava lui Dumnezeu,care mai arata pronia sa fata de unii,chiar dintre cei mai pacatosi
Daca povestirea e falsa ,adica e o minciuna,nu a avut loc,atunci ea e foarte daunatoare,caci necinsteste puterea mantuitoare lui Dumnezeu.Adica Dumnezeu e atat de departe de aceasta lume,incat e nevoie sa inventam astfel de intamplari ,sa le mai dam si o tenta politica.
Eu cred ca Dumnezeu face zilnic minuni,dar cele mai multe raman anonime.Cine a vazut slava Sa ,nu mai alearga dupa slava desarta a oamenilor
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 00:55:11
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Vreau si eu o sticla de vin.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 01:42:11
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit nu este adevarata intamplarea respectiva

intamplarea respectiva nu este adevarata (din pacate), ci doar fantezista. Mai multe info, pe blogul lui Claudiu Tarziu, aici: http://c-tarziu.blogspot.com/2010/04...adevarata.html
"Precizarea autorului:
In primul rand trebuie sa va spun ca Madalin nu exista – el e un personaj compozit, in care am bagat la un loc diverse evenimente reale din viata altor persoane. Mi-a fost relatata alungarea lui Basescu de pe muntele Athos de catre 2 persoane aflate la mare distanta intre ele (un calugar si un pustnic) si am vrut sa fac din asta subiectul unei povesti. Am primit pe forumuri (povestea a fost publicata si pe jurnalul.ro) si pe mail destule injuraturi – ba ca am facut o blasfemie, ba ca trebuia sa scriu una despre Iliescu, ba ca n-aveam dreptul sa scriu despre Basescu decat dupa ce scriam una despre Patriciu, Vantu, Voiculescu, Nastase, Hrebenciuc si tot neamul lor. M-au amenintat ca hula se plateste drastic, ca desacralizez lucrurile sfinte de pe Athos, ca voi primi afurisirea si blestemul sacerdotilor si multe altele. Era o poveste…
Publicat de Claudiu Târziu la 10:56"
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 12:24:08
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cherub Vezi mesajul
intamplarea respectiva nu este adevarata (din pacate), ci doar fantezista. Mai multe info, pe blogul lui Claudiu Tarziu, aici: http://c-tarziu.blogspot.com/2010/04...adevarata.html
Evident ca nu este adevarata!
A fost scrisa cu scopul enuntat de mine mai sus, de a prejudicia imaginea unui om. Asta este unicul scop al acestei mizerii si cum am mai zis sa dea Dumnezeu sa i se usuce mainile aluia care a scris-o!
Si daca ati avea un pic de minte v-ati da seama ca si dpdv religios este o blasfemie si o mizerie! Nu se fac convertiri stand la baute cu criminalii! Nu se fac convertiri imbatandu-te ca porcul. Spune clar Domnul Iisus ca betivii nu vor vedea raiul! Mai sunt o gramada de texte unde se spune ca in mintea celui beat e vrajmasul stapan etc.
Plus ca prejudiciaza si imaginea Sf.Munte Atos si a vietuitorilor de acolo! Se incearca sa se ateste ideea ca aia sunt ca in lume, umbla cu damigenele cu vin etc. Ma mir ca n-a zis dracul ala de a scris istorioara ca monahii i-au dat damigeana cu vin dupa vre-un chiolhan! Ce va imaginati ca e Muntele Atos??
Cel mai trist lucru nu e ca exista asemenea juvine care scriu aceste mizerii! Cel mai trist lucru e cat de creduli sunt multi asa-zisi crestini care "pun botul" la toate mizeriile, care nu cerceteaza, nu citesc, nu gandesc!

Edit: Basescu a fost in Sf Munte Atos si a fost primit frumos de catre monahii (inclusiv romani) de acolo! Filmuletul este inclusiv pe site-ul Realitatea TV!! Nu a fost niciodata alungat Basescu de acolo!

Si este o aberatie sa crezi ca monahii l-au alungat pentru ca "avea doi draci care-l urmau"! La monahii de acolo se duc de multe ori demonizati la care preotii de aici nu au putut sa le scoata demonii. Niciodata nu s-au speriat monahii de acolo si sa alunge pe cineva care are demoni! Dar repet, toata mizeria asta cu "Basescu alungat de monahi" este o calomnie ordinara la fel ca alea de le vedem toata ziua la TV.

Last edited by sergiu; 08.07.2010 at 12:31:42.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 12:58:11
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Evident ca nu este adevarata!
A fost scrisa cu scopul enuntat de mine mai sus, de a prejudicia imaginea unui om. Asta este unicul scop al acestei mizerii si cum am mai zis sa dea Dumnezeu sa i se usuce mainile aluia care a scris-o!
Si daca ati avea un pic de minte v-ati da seama ca si dpdv religios este o blasfemie si o mizerie! Nu se fac convertiri stand la baute cu criminalii! Nu se fac convertiri imbatandu-te ca porcul. Spune clar Domnul Iisus ca betivii nu vor vedea raiul! Mai sunt o gramada de texte unde se spune ca in mintea celui beat e vrajmasul stapan etc.
Plus ca prejudiciaza si imaginea Sf.Munte Atos si a vietuitorilor de acolo! Se incearca sa se ateste ideea ca aia sunt ca in lume, umbla cu damigenele cu vin etc. Ma mir ca n-a zis dracul ala de a scris istorioara ca monahii i-au dat damigeana cu vin dupa vre-un chiolhan! Ce va imaginati ca e Muntele Atos??
Cel mai trist lucru nu e ca exista asemenea juvine care scriu aceste mizerii! Cel mai trist lucru e cat de creduli sunt multi asa-zisi crestini care "pun botul" la toate mizeriile, care nu cerceteaza, nu citesc, nu gandesc!

Edit: Basescu a fost in Sf Munte Atos si a fost primit frumos de catre monahii (inclusiv romani) de acolo! Filmuletul este inclusiv pe site-ul Realitatea TV!! Nu a fost niciodata alungat Basescu de acolo!

Si este o aberatie sa crezi ca monahii l-au alungat pentru ca "avea doi draci care-l urmau"! La monahii de acolo se duc de multe ori demonizati la care preotii de aici nu au putut sa le scoata demonii. Niciodata nu s-au speriat monahii de acolo si sa alunge pe cineva care are demoni! Dar repet, toata mizeria asta cu "Basescu alungat de monahi" este o calomnie ordinara la fel ca alea de le vedem toata ziua la TV.
srierea e clar o facatura oridinara a securistilor rosii anticristi si ateisti, patronati de iudeo-masonul fan al lui Trozky, ilici iliescu !!!
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 01:59:10
The_Fallen The_Fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.06.2009
Implicit

Cum se numeste cartea dumneavoastra de sociologie?
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 02:18:35
ciprian22 ciprian22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

'' Sa dea dumnezeu sa paralizezi si sa nu mai poti misca nici-odata mainile cu care ai scris acest articol."..Mi se pare ce-a mai josnica postare pe acest site..Sunt mahnit ca astfel de oameni se numesc crestini...CUM PUTETI VORBI ASTFEL PE ACEST FORUM?
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 08:52:05
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Am avut dubii inca de la inceput ca intamplarea ar fi reala,insa cand s-a ajuns la partea cu seara in care proaspatul iesit din puscarie planuia noi jafuri si reorganizarea bandei,dupa care a baut vin de la muntele Athos si a doua zi a mers sa se calugareasca....mi-a dat seama ca nici pomeneala sa poata fi real,plus ca e pueril si tras rau de par.
Intr-adevar am vazut si eu ca nu mai stiu cum sa il vaneze pe Basescu si sa arunce cu noroi in el pe toate posturile tv,ziare,internet,dar,totusi,Sergiu,postarea ta m-a cutremurat...
Dar,nu cred ca in sufletul tau chiar ai dori asa ceva,probabil au fost niste vorbe aruncate la nervi.
Vechi 08.07.2010, 09:11:47
Mihailescu-Marin Daniel's Avatar
Mihailescu-Marin Daniel Mihailescu-Marin Daniel is offline
Member

Data înregistrării: 04.06.2010
Implicit

mi-a placut povestea, am trecut peste povestea cu basescu, am ramas uimit, dar......cand am vazut ca nu este adevarata m-am suparat.....pacat, eu chiar am crezut ca acel om s-a facut calugar..........
Doamne ajuta.
Reply With Quote
Vechi 08.07.2010, 09:34:11
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Mda, e superba povestea, pacat ca nu e reala. Dumnezeu e minunat dar asta e prea de tot.

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vinul pentru Sfanta Impartasanie Florin-Ionut Impartasania (Taina Euharistiei) 26 01.06.2012 17:00:40
Sticlute pentru ulei sfintit ionutt Mirungerea(Ungerea cu Mir) 2 03.05.2012 14:58:39
Vinul si Biserica ortodoxa LapetiteMoc Generalitati 15 03.10.2009 00:26:05
Sf. Sfintit Mucenic Haralambie patinina34 Rugaciuni 8 11.02.2009 05:31:49
Sfantul Sava cel Sfintit NiCcoleta Diverse Sarbatori 0 05.12.2008 14:30:48