![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ma bucur ca ti-a mai trecut supararea! :)
Si stai linistit ca Dumnezeu nu lasa pe cei cu inima buna care vor sa isi ajute semenii! In alta ordine de idei,Daniel,oare nu ar fi bine sa cauti o alta modalitate mai sigura prin care banii sa ajunga la sinistrati?
|
||||
|
||||
|
Citat:
Acesti bani donati, 30 de lei, sunt pentru STATUL ROMAN care vrea sa reconstruiasca drumurile si caile ferate afectate de inundatii. Azi sau maine ( cand imi baga salariul) am sa donez si pentru sinistrati. Eu cred ca cea mai bun lucru este sa cumpar faina, ulei, zahar caci bani nu stiu daca ajung, dar o sa donez si bani cu siguranta. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Asta am vrut sa scot in evidenta, ca vrei sa faci ceva pentru tara si tara nu vrea :) Oricum subiectul este inchis pentru mine, am tras concluziile si de pe forum si din viata de zi cu zi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Simplul fapt ca ai venit sa trambitezi pe forum fapta ta "buna" (pt statul roman ... mai gandeste-te), ti-ai luat deja rasplata. Atat ai dorit, atat ai obtinut. Pe viitor, mai mult discernamant. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
ma faceti sa zambesc, multumesc inca odata tuturor fanilor si celor care ma acuza :))) Doamne ajuta. Topic inchis pentru mine. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa inteleg ca ti-ai etalat faptele de marinimie ca sa-ti numeri fanii? Jalnic! Domnul sa-ti dea minte! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mi s-a parut ca are simt civic ,dar in acelasi timp naivitate ,cum sa dam bani unora ca sa aiba de unde fura ? Ei au averi nemasurate si gestioneaza tara asta ca pe propria lor mosie. Numai ca lumea nu se mai lasa pacalita. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cand faci o fapta buna, o faci in taina astfel incat sa uiti si tu insuti ca ai facut-o. 1. El a donat in vazul casierei care a reactionat potrivit universului ei la acel moment. De ce sa o judece, de ce sa o judecam. I s-a parut si ei foarte ciudat sa donezi bani unui stat care are in atributiile lui datoria de a sprijini, nu de a cersi de la cel caruia trebuie sa-i dea. 2. Vine si se plange pe forum ca uite ce fapta buna am facut eu si am fost luat de prost, cand de fapt a fost luat asa cum este. 3. Vrea sa fie aplaudat ( asta a propos de "fanii" la care facea referire). PS: putea dona bani pentru sinistrati in taina, strecurandu-i intr-o cutie a milei la una din Bisericile pe langa care trecea. Dar a dat si a semnat ca a dat. Cine are minte de priceput sa priceapa. Last edited by forfota; 08.07.2010 at 13:53:12. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce trebuie sa faca crestinul zilelor noastre cand toate merg prost? | mela me | Pocainta | 54 | 19.03.2013 03:51:49 |
| farse de prost gust | padrevicentiu | Generalitati | 3 | 13.12.2010 20:21:35 |
| Ministerul cultelor l-au luat Ungurii | bmadalin | Generalitati | 48 | 30.12.2009 13:45:41 |
| copil luat de suflet | clementia | Preotul | 21 | 07.02.2009 15:48:20 |
| De luat aminte | Laurentiu | Generalitati | 10 | 13.06.2007 00:13:15 |
|
|