![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine de mine ca nu ma voi casatori:D
|
|
|||
|
|||
![]()
Prostii. Cand iti va veni vremea nu vei mai sti cum te cheama.
|
|||
|
|||
![]()
De ce sa-mi vina vremea?Sa stau eu la comanda unui baiat?Mai bine infiez un copil si traiesc linistita.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vei vedea. Sper sa nu uiti acest scurt dialog.
|
|||
|
|||
![]()
Nu trebuie sa spui asta.
Daca la mine nu e situatia roz, nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie si la tine la fel. |
|
||||
|
||||
![]()
Draga o copila,
inainte de a va gandi la divort mai incercati si sfatul unuia mai batran. sa stii ca si din lucruri rele poate iesi ceva bun, dar trebuie sa stii cum. pentru asta, insa, e nevoie de sinceritate totala din partea amandurora. ideea e urmatoarea: daca e greu sa nu va mai certati, atunci puneti o amenda in lei pe orice cuvant urat rostit sau tipat. iar banii sa fie depusi pe numele fetitei. asa, macar, din cearta voastra va castiga fetita. dupa cateva astfel de amenzi nu stiu daca veti mai avea chef de cearta. s-ar putea sa va lase lefteri pe amandoi si sa trebuiasca sa apelati si la parinti. (si mai glumiti si voi din cand in cand, ca relaxeaza) asta e in plus fata de restul sfaturilor bune pe care le-ai primit. Domnul sa va ajute. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-a distrat ideea, si chiar nu e rea, poate asa reusim si noi sa mai punem un ban deoparte. Dar mi-e ca apoi vom cauta intentionat momente d ecearta ca sa se mareasca suma..... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ba chiar foarte frumoasa si o sa cautati cearta de dragul impacarii! Domnul fie cu voi. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc tuturor pentru raspunsurile primite, astept si altele. Stiam ca daca ma destainui unei persoane care nu ma cunoaste, va fi franca, nu va tine cu mine si imi va spune parerea sa.
Dupa citirea mesajelor am hotarat urmatoarele: 1. post si spovedanie - sunt urgente si imperios necesare. adevarul e ca ne-am cam departat amandoi de Biserica si de Dumnezeu, mai ales dupa ce am nascut. cred ca a fost o provocare foarte mare pentru noi nasterea fetitei, si chiar daca ne-o doream nu erm pregatiti. Sper sa nu esuam. 2. sa avem acelasi duhovnic - in prezent mergem la duhovnici diferiti, adica mergeam. Se poate sa trec la alt duhovnic? (nu stiu daca exprimarea este cea mai bine aleasa) Cred ca un duhovnic care ne stie pe amandoi, adica ne stie destainuirile, ne va da sfaturi bune. 3. sa ma detasez de situatie si sa privesc putin din afara - nu stiu cum sa o fac dar gasesc eu o cale. Nu sunt nici eu o sfanta, am si eu "piticii" mei. poate trebuie sa schimb si eu cate ceva. 4. sa petrecem mai mult timp impreuna - nici nu imi mai aduc aminte cand am iesit, doar noi doi, in oras. Mereu pe fuga, hai la plimbare cu a mica, hai la cumparaturi, hai la baie, fa-i mancare, schimb-o, vezi ca plange, etc etc. 5. sa ne facem un program saptamanal, scris, cu sarcini si indatoriri - ca sa nu zica nici unul ca nu e treaba lui asta Si nu in ultimul rand pusculita. Care greseste, plateste. Eu m-am oprit la 5, pentru ca astea imi vin acum in minte. Daca mai aveti propuneri si sugestii, va rog..... Doamne-ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|