Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.07.2010, 18:51:52
cuvant cuvant is offline
Member

Data înregistrării: 14.10.2008
Implicit Hristos a inviat

Ce o trebui oare sa faca omul intr-o lume ca aceasta..pentru a nu fi judecat, pentru a fi inteles? As putea sa-l inteleg pe cel care canta la un instrument muzical, eu fiind atat de departe de muzica..as putea sa-l inteleg eu pe cel care picteaza si mareata lui lucrare..as putea eu patrunde taina cuvantului, m-ar incanta cuvantul viu eminescian..voi intelege sportul ca o arta, ma invata sportul jertfa si unitatea..?
Privind vom intelege si vom auzi sunetul cuvantului vibrand in inimile noastre..dar pana atunci vom fi inchisi, egoisti..si nu vom intelege pe cei din jurul nostru, vom judeca mereu aproapele crezand ca suntem aproape de adevar, fiind lipsiti de esenta..Iubirea este cea care le cuprinde pe toate..iubirea este cea care imbratiseaza chiar si sportul, invatandu-ne sa fim mai uniti, in slujba aproapelui. Daca si in adevarata "fortareata", care e biserica, vedem ca incearca sa patrunda "putregaiul"..si totusi biserica se patreaza la fel de curata, si nepatata..din generatie in generatie, am putea privi chiar si sportul ca pe ceva frumos, atata timp cat inimile noastre vor fi frumoase si curate.
Sa ma iertati.
Doamne ajuta
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
minunile de azi florintoro Intamplari adevarate 6 15.08.2021 00:03:20
Una din minunile credintei in Dumnezeu si Sfintii Lui Cristina Maria Intrebari utilizatori 6 21.02.2011 01:11:57
femeia sa faca totu si barbatu sa joace badminton sau fotbal timeea89 Generalitati 43 14.10.2010 12:08:13
Fotbal si credinta CatalinM Generalitati 4 25.08.2009 21:40:14