![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce o femeie in mestruatie nu poate intra in Biserica?
|
|
||||
|
||||
![]()
O perioada, doua perioade. Nu exista cuvantul period in limba romana curenta.
|
|||
|
|||
![]()
Ops pardon "perioada"... am gresit mersi :D
|
|
|||
|
|||
![]()
S-a mai discutat subiectul, cauta si tu pe forum, s-a discutat mult si bine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Desi aceasta problema s-a mai discutat pe forum, pentru a te scuti de cautare, problema ciclului cred eu ca nu trebuie vazuta ca una de curatie/necuratie, insa in cadrul liturghiei nu se admite o alta jertfa de sange decat cea a Mantuitorului...spre exemplul preotul daca din greseala se taie va trebui sa se opreasca din savarsirea Liturghiei pana opreste sangerarea, iar cum teoretic fiecare credincios e impreuna slujitor cu preotul se impune oarecum respectarea acestor prescriptii, deci si femeia nu va participa la liturghie pana cand ii trece acesta perioada fiziologica
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Biblia are doua carti VT si NT, asta ca veni vorba de Biblie...
|
|||
|
|||
![]()
Si daca imi sangereaza o masea?
|
|
||||
|
||||
![]()
daca iti sangereaza maseaua opresti sangerarea si apoi asisti in continuare la Liturghie
|
|||
|
|||
![]()
Nu te verifica nimeni, mergi linistit.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
de ce n-am intra in alte biserici? | logos | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 272 | 27.12.2013 13:10:44 |
Cat de uniti sunt crestinii- priviti acel video | dillema | Generalitati | 1 | 22.04.2008 20:02:52 |
|