Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.07.2010, 19:20:01
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Lightbulb gesturi marunte, cat bobul de mustar

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
"Misiunea misiologiei" este sa stai drept in credinta ortodoxa.
Daca o cunosti.

Astfel de dorinte de "misiologie" exprimate aici pe forum ma lasa cu gura cascata stiind ca ortodocsii traitori sunt o mare raritate! Iar aceia care chiar cunosc dogmatica.. si mai rari! (eu nu ma includ in astfel e categorii.. sa nu existe dubii).

Intamplare f trista:
Saptamana trecuta am intrat in pangarul bisericii. O femeie cu broboada si sort (probabil trebaluia prin biserica) cauta printre carti, tinand in acelasi timp o Biblie in mana. Nu mai era altcineva acolo. Am salutat-o si s-a bucurat: "poti sa ma ajuti? Caut Noul Testament."
Ma uit uimita la Biblia care o tine in mana.. Ii spun ca nu cred ca gaseste doar NT, de obicei se tipareste Biblia intreaga.
"Aaa, zice.. Acesta este Noul Testament? Ca scrie Biblie pe coperta, nu NT"
In fine, i-am pus semn de carte unde incepea NT.. dar cam acesta este crestinul actual, fara suparare.
Pana la "misiunea misionarismului sau misiologiei" :)) mai este cale lunga.
Mila sa ai de ea, sarmana, nu dojana! Odata descoperit, cu ajutorul tau si cu indrumare de la Domnul, va ajunge inaintea multora la portile Raiului. Ai indeplinit o misiune.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este misiunea oamenilor pe pamant? Andreea_Oana Generalitati 14 27.06.2007 14:01:51