![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc mult, doar o ultima nelamurire:
Parintele Cleopa vorbea despre faptul ca daca pui pe cineva care a injurat de cele Sfinte la Sf. Liturghie, de exemplu, e pacat. Se referea in sensul de a nu pune pe cei atei, care au trait invrajbiti impotriva lui Dumnezeu, sau foarte foarte strict? Pentru ca in privinta asta am dubii, nu sunt sigur dar cred ca e posibil sa fii auzit din gura celor raposati si cuvinte mai putin placute. Bunicul saracu, nici macar nu stiu daca a apucat sa se impartaseasca pe patul pe moarte, a murit din cauza unui accident |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Alexandru, vad ca pomenesti frecvent numele parintelui Cleopa. Nu cunosc posibilitatile tale, dar pana la urma nimic nu e prea mult pentru linistea sufletului tau...
Sfatul meu: cand te intorci in tara, mergi la Sihastrie si, dupa ce te vei reculege la mormantul celui care a fost duhovnicul Moldovei multi ani la rand, cauta-l pe parintele Ciprian. Nu-ti pregati nici un discurs inainte si nici o scuza. Inarmeaza-te cu rabdare ca de obicei este foarte multa lume care asteapta (40-60 de persoane cu mari probleme de constiinta - unii stau 5 minute, altii 20 altii 40, dupa caz). De-acolo n-ai sa iesi chiuind intr-un picior ci... eventual in hohot de plans, dar cu sufletul impacat si linistit. Eu am ajuns la el ieri intr-un mod cu totul ciudat. Auzisem multe, dar abia acum pot spune ca parintele citeste in tine ca intr-o carte deschisa. El te dezleaga si-ti spune ce trebuie sa faci. N-o sa-ti fie usor dupa aceea, dar cine spune ca trebuie sa-i cautam numai pe cei care ne dau canoane usoare sau nu ne dau deloc. Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
va multumesc din suflet pentru sugestii si pareri, tuturor, dar cred ca ma voi tine de cele scrise mai sus. O sa incerc sa imi gasesc o Manastire din Judetul meu.
Doamne-ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O sugestie pentru vacanta dumneavoastra | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 149 | 12.03.2019 23:21:37 |
Sugestie | camy_d | Generalitati | 45 | 29.11.2010 13:55:19 |
O rugaminte pentru voi din suflet | cmihai | Slujba inmormantarii | 4 | 05.08.2010 06:32:29 |
Pentru Suflet | danyel | Resurse ortodoxe on-line | 14 | 02.10.2009 16:56:56 |
o sugestie | vali_sch | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.01.2008 20:15:58 |
|