![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Yeshua se ruga din Biblie si de acolo si predica evreilor si neamurilor asisderea. El a spus ca nu a venit sa schimbe LEGEA, adica Biblia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici Moise nu a ingenuncheat atunci cind s-a intalnit cu Dumnezeu pe Mt. Sinai. Incidentul cu femeia aceea imi pare inutil si chiar penibil. Ar fi trebuit ca popa de acolo s-o atentioneze ca sunt alte metode de a curati podeaua. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
am si eu o intrebare pr neortodocsi:de ce nu vreti sa fiti ortodocsi?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu personal am fost ortodox. Mulțumesc frumos, m-am lămurit...
|
|
|||
|
|||
![]()
cu ce anume teai lamurit, fi mai explicit(a)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi dau toate silintele sa tin dreapta credinta |
|
|||
|
|||
![]()
Lăudabil pentru cineva că vrea să țină dreapta credință, că vrea să fie ortho-dox, însă termenul acesta "ortodox" prea s-a demonetizat pentru a fi de dorit pentru un copil al lui Dumnezeu. Și aceasta nu din cauza credincioșilor din Biserica Ortodoxă, ci din cauza dogmelor, ritualurilor și practicilor ce nu cadrează cu dreapta credință a Bisericii Creștine Primare.
|
|
|||
|
|||
![]()
si totusi acolo la religie scrie protestant
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|