Citat:
În prealabil postat de armanda
Un gest sinucigas nu cere neaparat o explicatie-CalmDown!Am simtit o pe propria piele!
In urma cu ... cativa ani tatal meu a ales sa ne lase pe noi ( 3 copii si mama) nu mai spun de parintii si fratii lui si fara a lasa nimic nimanui a... disparut...
L am gasit dupa cateva saptamani ...
A lasat o gramada de intrebari fara raspuns si in sufletul meu ma intreb daca nu cumva sunt raspunzatoare de ceea ce a facut el.
Trist!
Azi dimineata ma incerca aceeasi tristete de acu cativa ani!
|
Nu sunteți răspunzătoare pentru ce a făcut. A ales calea ușoară și a refuzat jertfa credinței! Mie personal: nu mi-e milă de sinucigași! Au ei, înșiși, multă milă de ei. Fiindcă refuză să trăiască și fac alegerea cea mai simplă: aleg "să dea colțul", "să nu-i mai vedem" că ei sunt foarte neferciți. Haida, de... Dar cei care au curajul să trăiască cu stoicism toate necazurile vieții, cum se numesc? Viața e jertfă și suferință, nu promenadă pe Corso (Corso e un bulevard din Satu Mare).
P.S. L-ați cunoscut pe părintele Teofil Pârâianu? N-a văzut chipurile oamenilor niciodată? Depresie? Deznădejde? Haida, de... Mofturi de "prințese" afectate într-o societate care s-a descacralizat cu totul.
Fuga - fuguța la biserică și mai terminați cu nebuniile lumești!
Încă una "filosofică" (ce să fac, deformație profesională!): Sinuciderea, deopotrivă cu surioara ei mai mică, depresia, sunt expresia desăvărșirii egocentrismului și egoismului!