![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!
Un Mic Neinsemnat gand pentru Eliberarea de Zalele pacatului EL UNICUL SALVATORUL ADEVARUL OCROTITORUL IUBIREA ETERNA ne indeamna la RUGACIUNE... Trebuie sa ne rugam NEINCETAT Exista BUCURIA SIMPLITATII si a IUBIRII SFINTE ADEVARATE O IUBIRE VESNICA O IUBIRE CARE SE JERTFESTE De acolo de sus vine pentru ea, el, tu,noi Inimile noastre ar trebui sa fie una in HRISTOS IISUS MANTUITORUL Nostru EL ne Ajuta neincetat Sa mergem pe CALE, sa II MULTUMIM si sa ne SMERIM, macar putin... Amin ! DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIESTE-NE PE NOI PACATOSII! TU AI MILA BUNULE SI DE SUFLETELUL MADALINEI, si DE TOATE SUFLETELELE CARE VIN LA TINE...IARTA-NE CA NU STIM SA NE SMERIM...SI INVATA-NE CUMVA...TE RUGAM! Amin.
[COLOR=#0000bf]"Asta imi este toata misiunea si rostul pe pamant, pentru care m-a inzestrat cu daruri – desi eu sunt nevrednic. Pentru asta sunt solicitat în toate partile, ca sa propovaduiesc iubirea lui Dumnezeu si sfintirea oamenilor prin iubire. De alte ganduri si rosturi sunt strain." Pr.Arsenie Boca[/COLOR] |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Madalina Manole | Carmen FUNIERU | Slujba inmormantarii | 63 | 01.07.2025 16:33:07 |
Bunica mea a plecat la Domnul... | glykys | Generalitati | 75 | 12.06.2014 10:24:15 |
Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.11.2012 12:58:30 |
Cornel Fugaru a plecat la Domnul + | cristiboss56 | Generalitati | 8 | 15.07.2011 12:10:54 |
IPS Bartolomeu, a plecat la Domnul!+ | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.03.2011 12:13:17 |
|