![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
S'acu', guvernantii(?) nostri, nu sunt chiar niste tampiti, ceva "aritmetica" stiu si dansii...si de cand cu "comunicatia lu' speciala", care sade in mana dumnealor, nu-i problema sa tina o evidenta "contabila", cu numarul de voturi esprimate, in timpu' lu' "utilu"...deci, mai este doar un pas, unu' mic, micut, mititel, s'anume "alba-neagra" cu sacii plini de "hartoage liber esprimate"...S'ar mai fi ceva, cand esti "santajabil" or' "slugoi" la cancelaria lu' vestu', mai apropiat or' mai indepartat, discutia lu' noi devine deja sterila...ne imbatam cu apa neinceputa, si bucurosi in "tampeala" noastra, mai credem ca suntem si de capu' nostru', adicatelea, carevasazica, cum ne place lu' noi sa zicem, cica : Liberi, da, da liberi...de libertate. Sa votati cu spor, mai plaiesilor... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eu votez cu Dumnezeu.El este Presedintele meu.Primul ministru in care eu am incredere totala este Hristos,iar parlamentarii mei sunt Sfintii si Ingerii, inpreuna cu Sfanta Fecioara,care "voteaza" pentru binele meu.Am totala incredere in ei.
In rest,nu prea ma intereseaza........ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajută!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Banuiesc ca faceti parte din aceea "aripa" de sistem "neticalosita"...asta, ar fi tocmai exceptia, care intareste/certifica regula. Doamne Ajuta !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|