Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.07.2010, 21:29:44
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CalmDown Vezi mesajul
Contează.
Nu de alta, dar cred că nu dorește nimeni redeschiderea succesiunilor de dictaturi din România (regală, antonesciană, comunistă, fesenistă..., băsesciană?).
Fraților, vegheați la viitorul nostru. Votul este o obligație fundamentală. Fraudele reușesc doar prin neprezentarea generală la vot (cu cât numărul votanților este mai mic, cu atât fraudele vor fi mai mari).

Sunteți siguri că n-ați votat când nu v-ați prezentat la vot?

Doamne ajută!
Teoria, hm, noi romanii suntem buni la "teorie", da' practica ne "omoara"...
S'acu', guvernantii(?) nostri, nu sunt chiar niste tampiti, ceva "aritmetica" stiu si dansii...si de cand cu "comunicatia lu' speciala", care sade in mana dumnealor, nu-i problema sa tina o evidenta "contabila", cu numarul de voturi esprimate, in timpu' lu' "utilu"...deci, mai este doar un pas, unu' mic, micut, mititel, s'anume "alba-neagra" cu sacii plini de "hartoage liber esprimate"...S'ar mai fi ceva, cand esti "santajabil" or' "slugoi" la cancelaria lu' vestu', mai apropiat or' mai indepartat, discutia lu' noi devine deja sterila...ne imbatam cu apa neinceputa, si bucurosi in "tampeala" noastra, mai credem ca suntem si de capu' nostru', adicatelea, carevasazica, cum ne place lu' noi sa zicem, cica : Liberi, da, da liberi...de libertate.

Sa votati cu spor, mai plaiesilor...
Vechi 15.07.2010, 21:43:28
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Eu votez cu Dumnezeu.El este Presedintele meu.Primul ministru in care eu am incredere totala este Hristos,iar parlamentarii mei sunt Sfintii si Ingerii, inpreuna cu Sfanta Fecioara,care "voteaza" pentru binele meu.Am totala incredere in ei.

In rest,nu prea ma intereseaza........
Vechi 15.07.2010, 21:57:13
CalmDown CalmDown is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.07.2010
Locație: Satu-Mare, România
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Teoria, hm, noi romanii suntem buni la "teorie", da' practica ne "omoara"...
S'acu', guvernantii(?) nostri, nu sunt chiar niste tampiti, ceva "aritmetica" stiu si dansii...si de cand cu "comunicatia lu' speciala", care sade in mana dumnealor, nu-i problema sa tina o evidenta "contabila", cu numarul de voturi esprimate, in timpu' lu' "utilu"...deci, mai este doar un pas, unu' mic, micut, mititel, s'anume "alba-neagra" cu sacii plini de "hartoage liber esprimate"...S'ar mai fi ceva, cand esti "santajabil" or' "slugoi" la cancelaria lu' vestu', mai apropiat or' mai indepartat, discutia lu' noi devine deja sterila...ne imbatam cu apa neinceputa, si bucurosi in "tampeala" noastra, mai credem ca suntem si de capu' nostru', adicatelea, carevasazica, cum ne place lu' noi sa zicem, cica : Liberi, da, da liberi...de libertate.

Sa votati cu spor, mai plaiesilor...
Fără supărare, eu nu vorbesc fără să știu ce sau de ce. Fac parte din "sistem", domnul meu.

Doamne ajută!
Vechi 15.07.2010, 22:57:48
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CalmDown Vezi mesajul
Fără supărare, eu nu vorbesc fără să știu ce sau de ce. Fac parte din "sistem", domnul meu.

Doamne ajută!
Nu-i nici o suparare, si departe de mine intentia de a spune ca, nu stiti ce vorbit(nu va cunosc, deci nu am acest "drept")i, ba din contra...Zicerea mea a fost "generala", sau despre "majoritatea" celor din sistem(si credeti-ma, cunosc o "groaza"), fara o "tinta" anume...din pacate, dinspre launtru ori din afara sistemului, tot asa se vede "treaba".
Banuiesc ca faceti parte din aceea "aripa" de sistem "neticalosita"...asta, ar fi tocmai exceptia, care intareste/certifica regula.

Doamne Ajuta !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27