![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 16.07.2010 at 13:23:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca daca Dumnezeu vrea, o iarta, chiar daca a facut acest gest.
Mai bine ne abtinem sa spunem ca s-a dus in rai sau iad pentru ca nu stim noi cum e judecata Domnului. S-ar putea sa avem mari surprize 'dincolo'. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pot fi surprize "dincolo" pentru ca noi judecam omeneste, adica fara a cunoaste adancul omului. Dumnezeu sa o ierte, iar pe noi sa ne lumineze. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Punand in balanta acest pacat cu talantii inmultiti de ea, s-ar putea ca Dumnezeu sa i-l ierte. But who knows? |
|
|||
|
|||
![]()
Iertarea pacatelor este doar prin jertfa lui Hristos, nu prin inmultirea talantilor. Daca ar fi fost asa nu mai era necesara jertfirea Domnului.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu nu sta cu cantarul la intrarea in lumea de dincolo. Firea omeneasca a fost zidita in asa fel de Dumnezeu, incat daca i-a facut loc in ea, El este prezent, de nu, lipsa prezentei lui Dumnezeu din om - ii va aduce suferinta vesnica. Asa ca este foarte important in ce stare ne aflam inainte de a muri si nu faptul ca am facut si noi bine candva. In zadar am facut bine toata viata, daca pe patul mortii refuz sa cred in Dumnezeu. Si exista si contrariul cu talharul de pe cruce - care a facut rele, dar pentru ca L-a privit si primit pe Hristos ca Dumnezeu s-a mantuit.
|
|
|||
|
|||
![]()
uitati ce presupune carmen harra http://www.realitatea.net/carmen-har...ei_723790.html
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pasajul asta cred ca este un alt artificiu INTRODUS ULTERIOR care pica bine! Revenind la intelepciunea milenara a popoarelor stim cu totii faptul ca: CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA Ca urmare aceasta posibilitate de mintuire pe ultima suta de metri PICA! si ATENTIE... Iar cel care a facut binele toata viata nu are cum sa scape mintuirea numai pentru ca pe patul de moarte are nu stiu ce dubii. Ceea ce a acumulat toata viata, acea substanta divina din care creste sufletul, nu se pierde cu una cu doua. Doar o persoana naiva care nu a pus mina sa construiasca nimic crede ca totul se face cit ai bate din palme...asta denota INFANTILISM! ! ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
se pare ca tu nu crezi ceea ce spune Hristos. oi fi tu liber cugetator dar opiniile tale sunt nule in momentul in care contrazic ceea ce spune Sf Scriptura. Talharul de pe cruce a fost mantuit pt ca s-a increzut in Hristos. Si pe ultima 100 de m se poate obtine mantuirea. Credinta in Hristos mantuie indiferent de momentul in care persoana respectiva si-a pus increderea in Hristos. Mai citeste si tu Sf Scriptura. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Madalina Manole | Carmen FUNIERU | Slujba inmormantarii | 61 | 04.10.2021 15:46:54 |
Bunica mea a plecat la Domnul... | glykys | Generalitati | 75 | 12.06.2014 10:24:15 |
Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.11.2012 12:58:30 |
Cornel Fugaru a plecat la Domnul + | cristiboss56 | Generalitati | 8 | 15.07.2011 12:10:54 |
IPS Bartolomeu, a plecat la Domnul!+ | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.03.2011 12:13:17 |
|