![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce se poate vedea, sunt probleme peste probleme iar scopul practic-spiritual al acestui proiect cam ramane in ceata.. O poti numi lipsa de viziune, dar daca tu vezi ceva ce mie imi scapa.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.patriarhia.ro/ro/documente/comunicat_8.html |
|
||||
|
||||
![]()
Inainte de a va raspund la intrebarile pe care mi le adresati as vrea (daca nu va deranjeaza prea tare) sa-mi spuneti de ce Biserica tineti (eu cred ca sunteti ... "neo" preotestant, dar s-ar putea sa ma insel) si de ce v-a "palit grija" de acest subiect, daca nu faceti parte din enoriasii care "asculta" de Patriarhul Romaniei si Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane ? Biserica dumneavoastra (cea in care va inchinati) nu are destule "probleme" ca sa va ocupati de ele ? Dupa ce imi veti raspunde (daca puteti, binenteles) la aceste intrebari, pe care vi le-am pus din pura curiozitate ca sa inteleg in ce ... "tabara" trebui sa va "cataloghez" (scuze dar alt termen nu am gasit acuma) ... am sa va trec si parerile si raspunsurile mele.
P.S. Deoarece nu exista un topic in care sa fie trecut fiecare "user" impreuna cu Biserica de care tine (ex. eugenb - BOR; X user - catolic; Y user - baptist; Z user - Martorii lui Iehova; Q user - evreu mozaic; etc) sunt nevoit sa va intreb acest lucru. Si ca sa nu va deranjeze prea tare acest fapt ... nu am fost (si nici nu sunt ... politist). Daca observati m-am trecut si pe mine ... "eugenb - BOR" . Last edited by eugenb; 18.07.2010 at 21:56:22. |
|
||||
|
||||
![]()
Lui "AlinB" :
V-am pregatit raspunsul solicitat, dar astept mai intai sa imi raspundeti la ce v-am rugat, altfel voi considera ca nu va mai intereseaza raspunsul meu ! |
|
||||
|
||||
![]()
www.catedralaneamului.ro , site-ul oficial lansat de curand de Patriarhia Romana .
|
||||
|
||||
![]()
Cu cladirea, ca cu cladirea...se face, mandra, semeata, "impungand norii", da, ce facem cu sufletu' lu' fiecare dintre noi ? A ?
|
|||
|
|||
![]()
Dar ce nevoie avem de cladire, nene, daca vine sfirsitu'?
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa crezi ? Parca sustineai pe ici pe colo, ca nu vine nici un "sfarsit", ba din contra, incepe un nou "inceput", cu omu' fericit si globalizat, in'cip'uit s'n mana,, frunte, pasaport, cid, piramidon, samd...
![]() S'acu, cine a zis ca avem nevoie de cladire ?...A ? Eu zisasi de sufletel, mai inainte de toate, nu de boltari si hiare'betoane, bre.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Nu m-a "palit" grija, sunt doar ingrijorat. Poate pentru dumneata e acelasi lucru, multi altii cred ca ar fi de alta parere. 3. Va aduc aminte ca subiectul topicului este "Catedrala Mantuirii Neamului" si nu convingerile mele religioase. Faceti un efort de concentrare si ramaneti pe subiect. 4. Sigur ca are, asta cred ca e unul dintre ele. 5. Nu consider ca ascultarea trebuie sa fie oarba si irationala. Oare ce s-a intamplat cu cei care au ascultat orbeste si pana la capat de Arie si altii ca el? 5. Imi cer iertare ca satisfacerea acelor curiozitati marunte si strict personale nu o consider relevanta pentru aceasta discutie, si daca reusiti sa ganditi matur (inca sper) va veti da seama de ce. Astept in continuare argumentele legate de subiect daca mai aveti si altele. Last edited by AlinB; 21.07.2010 at 23:07:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? | Robertworld | Generalitati | 320 | 02.11.2011 22:22:26 |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|