Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2010, 12:13:13
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit Iar pentru MM, repet mesajul, așa ca pentru suicigașca talibabanilor:

Poate că m-oi unge mai târziu cu porcii de slănină din textele postate de MM ca să îngecteze puișorii gălbiori ca să se lase târâiți de găină prin grădină, ca să mă bronzeuz mai bine... și poate că am să-i citesc și concluziuniunea... dar mi-e frică de punctul negru al desfrânării... căci vom ajunge la un punct MORT... și dacă n-ai priceput punctul acela... atunci e în zadar, e zădărnicie, căci o să ne începeM iar la ceartă, ce artă? Artă marțială, arta desfrânărilor, desfrânarea mică atrăgându-se cu desfrânarea mare și pismuindu-se una pe alta cu stoicism pentru duhul minciunii măririi de sine, și se vor duela ca uitucii, uitând voit și cu încăpățâțânare pe clipa viitoare, pe ziua de mâine... căci își fac misiunea de azi cu ardoareoare și supunere iar apoi se sinucid de frică, udând noaptea canapeaua... toți iepârașii și slujitorii lor beroici, zicând că e un fel de demnitate, de libertate... iată, au slujit stăpânul... da de unde! Era spânul deghizat în harapalb! Cpci au slujit lăcomia binelui ca să fie ei plin și de lăcomia răului, tot din lăcomie să le aibă ei pe amîndouă exact ca semnul ăla chinezesc... că le place lor numai văruit așa orice ar mânca, așa le place ca într-o artă tragică a grimaselor... le place răzbubunarea sadică... și sigur că e o plăcere... e plăcerea de a născoci... și născocești, și născocești, și știi și știi, căci ai răspunsul... iar răspunsul nu e altceva decât planul ăla scurt pe care l-ai pus la cale exact ca pe o întrebare... iar dacă știi răspunsul, atunci ceea ce faci ce este? Educație? Păi cum poți face educația altora cu răspunsul tău? Păi nu Dumnezeu trebuia să fie Cel ce ar fi fost nevoit să dea toate răspunsurile? Nu în Cartea Sfântă? Nu în Cuvântul lui Dumnezeu găsim Calea Vieții? Nu în Cer? Nu în dragostea curată din noi? Nu în sinceritate? Voi ziceți că în minteresul artistic? În ceartă? În arta marțieului? Păi dacă e Marți e Belgia, dar moșii și strămoșii noștri marți sau joi nu făceau nimic decât se rugau și sărbătoreau pe Domnul, deci noi de ce ne ocupăm cu grozăvia toată săptămâna? Până și Duminica...

Căci ce se întâmplă nu este altceva decât grozăvia, doar că la om e viceversa față de aia sfântă a Lui Dumnezeu... la om se bazează pe lăudăroșenii și pe minciună, pe minteresul viclean... La Dumnezeu pe sfânta Cruce.

Deci ce aș putea să-i cânt vulpii altceva decât că dacă iar îmi deschid gura, pliscul, o să vă omor... și chiar o să ziceți că și eu sunt prooroc deși v-am mărturisit mereu că nu sunt altceva decât un mic mare păcătos mirean mare păcătos din poBor ce Crede în Cuvântul lui Dumnezeu și-L ascultă, ca Dar de la Domnul, și a ajuns așa exact ca tânărul moșul putregaiul, un bătrân rău și tânăr putred, tânărul moșul putregaiul mâncav-ar raiul, deci Raiul să vă mănânce de vii!

Și poate am să citesc grozăviile postate mai sus, deși e pericol de intoxicare... e pericol mortal. Dar până atunci n-aveți decât să stați în așteptare că iar vin și o să mă dau mare... deși nu vă e clar că eu sunt mic cât un punctuleț roșu?

și continuarea:

Răbdare că vine imediat Costiclă... deși îi este cam frică... de ispisisikăă.

sau cum spunea părintele Arsenie Papacioc:

Răbdaree, Răbdărică, Răbdăroi... ; și am zis și adăugat eu: ...ca să nu te preschimbi în miroi! (un fel de moroi ceva mai pervers.)

Și cum e miroiul: păi e așa ca un papanaș umflat nu cu pompa ci cu trompa și apoi înghețat și apoi vidanjat și care puieștie pe guriță alți papanași mai mici exact după chipul și asemănarea sa, exact ca niște bule, bule de săpun, și ăștia mici merg la toți împărații pământului ca să-i cheme la război după formula: ''sculați voi hororovopsiți ai mătreții, voi bossundiți la foArte SpUS... Hai la burta cia mare, voi bossundiți la foarte SpUS'', deci cu ce arte, cearte, păi arte marțiale.

Last edited by vsovivi; 19.07.2010 at 12:26:39.
Vechi 19.07.2010, 12:43:49
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bob2909 Vezi mesajul
Da. Bun. Daca asta s-a inteles din ce am zis eu. E ok.

Eu cred insa ca adevarul va iesi la iveala si lumina va triumfa. Toate la timpul lor.

Eu cred ca Iisus Hristos se va arat la timpul cuvenit in Romania. Si ca aici va fii la vremea cuvenita scaunul de judecata al marelui Imparat in care toate popoarele vor veni si vor fi judecate.Inclusiv romanii. Dupa cate marturii au fost in decursul timpului.

Arsenie Boca a spus ca la un moment dat se va arata o cruce de stele deasupra muntilor fagarasi.

Cred ca va fi un razboi mondial si multa lume va fi triata.Da cred. E parerea mea.

Timpul va releva totul la momentul hotarat de divinitate.

Asa ca sa lasam timpul sa vorbeasca si mai putin noi.

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva spunandu-mi parerea.

Va doresc o zi buna si o viata placuta. Amin. Maranatha!

Dragul meu bob de grâu... Nu ai greșit cu nimic ci așa este,

Scaunul de judecată este în România, războiul a început în 2007 dar este război purtat de Dumnezeu, este prohibița impusă de Duhul Sfânt... Cerul duce război împotriva omului rău și necredincios...

Deci așa este precum crezi, și nu ai greșit cu nimic, deci nu este așa cum insinuază lingvistele ce vor să te reânvețe limba de lemne vopsite... și te mai și corectează gramaticăcal... nu le este rușine după tonele de porci vărsate pe caiet... porci de cerneală amară exact ca sepia sau caracatița sau meduzele... vroind mereu ca să injecteze cu slănină puișorii de găină ca să se lase târâți prin tină de scroafă turbată și mușcată de vulpea ce a păcălit pe corb, ca să o lase să târâie pe puii gălbiori prin grădină...

Iar Domnul este scris să biruiască dar nu singur ci Împreună cu cei ce cred, au dreptate și plinesc poruncile până la sfârșit, căci Singur a mai biruit gLumea odată, acum 2000 de ani...

Deci miile de ani s-au sfârșit... că nu a fost vorba de mii de ani ci de 2000 mii de ani și așa a lucrat satana ca să nu se știe omul că vor fi exact 2000 de ani și apoi începe sfârșitul, ca să nu se pregătească... deci sfârșitul a început și războiul este în curs, căci a început în 2007 Al Treilea Război Mondial, războiul duhovnicesc, și în România se va da lupta cea mai grea, după mărturia preotului ortodox Gabriel, și a altor prooroci, Sundar Sing (SingVrey) sau a preotului ortodox Alexandru.

Să fii iubit!

Last edited by vsovivi; 19.07.2010 at 12:52:50.
Vechi 19.07.2010, 13:02:12
Banned

Implicit

Dragul meu bob de grâu, uite așa e războiul! ''bobul lui se preschimbă în tăciune și el se crede grâu nedreptățit'' păr prooroc Arsenie Boca... oare ce este bobul acela altceva decât Credința.

Sau așa:

... (no c...ommment...ă, adică ce să mai tort zic mereu babelor surde, unde nu e nici Dumnezeu nu cere, că n-are cui, s-au dus să bată out, exact cum s-a întâmplat cu cuibul ăla de cuci ce jucau footbal în avion, și când vine doctorul de la closet și întreabă pe rezerva rămasă ce stătea pe bancă de rezerve: -Păi, unde sunt ceilalți? Răspuns: Au plecat să bată out! Și uite cum după ei s-au dus și copii tot să bată out! Așa că pâna atunci îmi cânt Patria!

Căci războiul se dă pe bază de CAFIA! Cafia neagră și fierbinte și aburindă de la tanti grijania pe gustul tău ca să-ți ghicească ea apoi norocul în zaț, cum o să fie și cât de bine o să trăieși sub ascultare totalitară de tătucul nenea, îmbrăcat în roșu și în stacojiu și câte și mai câte o să descoperi în nisisip... secrete minteresante după secrete minteresate, rodite de ispisisikaa cia neagră a lui nenia în nisisip și acoperite apoi și puse sub pază tare de către eretele de pe umărul drept a lui nenia...

Deci dragul meu lasă fetele să se facă muze sau grații pentru una din casele celor trei purcelași... Nici una din cele 3 case nu va rămîne... căci piatră pe piatră nu va rămîne din casele păcătoșilor, adică a purcelușilor și până și casele sfinților clădite pe stâncă se vor clătina... înainte Lui Dumnezeu... ca clătinate de cel mai mare cutremur. Dar Creștinii cinstiți și cuminți nu vor păți nimic așa că nu au de ce să se teamă că nu ei vor pieri ci doar păcătoșii vor pieri... și toate meșterelile păcatelor lor. Toată grozăvia lui negjiniță.

Last edited by vsovivi; 19.07.2010 at 14:03:52.
Vechi 19.07.2010, 13:21:08
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit Câteva remarci la panseurile lui Vsovi:

Câteva remarci la panseurile lui Vsovi:

Panseul: Dacă știam că-mi ești potrivnică... și că și tu găsești hibe la părintele Irineu Pop Bistrițeanul? E clar că ai nod la camilă!

Remarca: Nici tu nu ești mai breaz, ba chiar o întreci, că fata asta a exprimat doar o dezamăgire personală și atât. Dar tu îți dai în petic ceva mai încolo, unde îl scoți pe Irineu că “a aruncat cu piatra” în Pucioși... “ieșindu-i pe gură 3 duhuri de draci, de broască râioasă” și drept pedeapsă “atunci și-a pierdut limba și mâna dreaptă în gheenă”.

Panseul: Domnule și gruparea părintelui Iugulescu este de la Dumnezeu, și pe ei i-a chemat Cuvântul lui Dumnezeu, și cu niciunchip nu a greșit părintele Irineu, ci iată Domnul l-a lăudat pe părintele Iugulescu pentru mulțimea de fii duhovnicești... iar tu spui că e o greșală ca robul Domnului, omul lui Dumnezeu, părintele Sofronie și Irineu, cei mai înțelepți dintre cei drepți, iată au greșit? Păi spui matale dar spui dejaba!!!

Remarca: Orice “grupare” și “mișcare” pseudo-ortodoxă nu este de la Dumnezeu, ci de la oameni, și are în ea sâmburele nemulțumirii, al revoltei și al schismei, disprețuindu-i pe ceilalți frați de credință pentru așa-zise “neîmpliniri” (inventate de ei, "aleșii" care se cred a fi neprihăniți, mântuiți și "sfinți"). De aici se recrutează “mișcăriștii”, blasfemiatorii, rascolnicii, lozincarzii care umblă din biserică în biserică strigând “Jos patriarhul comunist!” și alte blestemății anti-ortodoxe. Ei sădesc neîncredere în Biserica strămoșească și în slujitorii ei, îi îndepărtează pe creștini de la obligațiile lor firești, creează dezordine și panică în timpul Liturghiilor și sunt inițiatorii schismelor, dintre care cea a Pucioșilor este cea mai agresivă, prin promovarea unui întreg lanț de erezii a căror îndrăzneală frizează impertinența.

Panseul: Și mai ai tupeul să spui și că a greșit și atunci când a binecuvântat și a legat sfânta Cetate cu Legământ Sfânt și binecuvântare și blestem ce intră fără să resăecte lșegământul? Deci iată l-ai scos și că e un greșitor plin de greșeli ce are greșelile în obijnuință... Nu vă este rușine? Oare a studiat cineva viața acostor mari sfinți părinți?

Remarca: Nu e vorba de nici un tupeu, ci de o remarcă foarte pertinentă. Excesele făcute prin anii 1991 de către Irineu, fiind influențat și înșelat profund de către liderii pucioși (care una spuneau și alta făceau pe ascuns) au fost greșeli pe care Irineu a avut curajul să și le recunoască ulterior cu tărie, în mai multe rânduri. Ți-am recomandat să-l contactezi personal, să te convingi singur dacă stăruie și azi în părerea proastă pe care și-a făcut-o despre pucioși sau (Doamne ferește!) s-a întors pe furiș la locul unde a vărsat.

Panseul: Păi draga mea dușmancă, că iată acum sunteți pare-se 4 grații dar nu mă sperii de voi ci de minciunile și păcatele și mândria și fățărnicia mea, iar de la tine nu m-am așteptat cu niciun chip la așa ceva; păi Părintele Irineu a greșit fatal o singură dată în viața lui,

Remarca: Asta zicem și noi, că a greșit fatal atunci când a crezut că “mișcăriștii” din Biserică sunt ortodocși autentici; dar ei erau vopsiți. Iar când a dat o ploicică de sus, s-a dus vopseaua și au rămas goi.

Panseul: Și atunci și-a pierdut limba și mâna dreaptă în gheenă, dar nu și inima, nu și mintea, nu și credința ci iată că încă este legat de satana și în temnița celui rău și va avea necaz 10 zile așa cum este scris, despre unii dintre Noi. (La ăia despre care este scfris mă refer, și nu la mine.)

Remarca: De unde știi tu că “este legat de satana”? Când vor veni aceste “10 zile de necaz” peste el? Nu de alta, dar să-l anunțăm pe bietul om să-și facă provizii de pâine și apă și să stea închis în casă.

Panseul: Deci nu mai mințiți despre părintele meu Irineu, căci el m-a scos din fundul băălții...
Remarca: Nici tu să nu mai minți despre el, ca să nu mai dai cu fundul în baltă.

Panseul: Iar în ce privește miile de Ani, păi e gata, suntem în plină campanie de înviere, căci cei 2000 de ani câți au fost scriși au trecut, așa cum este scris, și în a TREIA ZI VA ÎNVIA, căci este scris că ''veți dărâma acest Templu dar în trei zile Îl voi ridica din nou''

Remarca: Ce spui, Franz? Păi nu învie Domnul acum 2010 ani în urmă? Îl ținuși tu 2000 de ani mort, și abia după ce trecură, te hotărâși să declanșezi “campania de înviere” și să-L scoți la lumină ? Adicătelea, tu zici ca-n Biblie, că la Dumnezeu 1000 de ani sunt cât o zi, așa că dacă trecură două zile cât 2000 de ani, uite că veni a treia zi și învie Domnul, iar acum urmează să împărățească cu voi (cei "aleși și șfinți") exact 1000 de ani, mileniul de "a treia zi după Scripturi”?

Panseul: Și abea atunci a mărturisit femeia că: Are un cui în șlapii, un cui bătut în talpă la pantofii de lemn pe care îi folosește, și oridecâte ori cineva o poftește sau o batjocurește sau o ciupește sau o prinde în brațe sau de formele ei, sau o sărută, de fiecare dată ea calcă în acel cui ca să nu cadă în păcat ori în plăceri ori să se ia la discuție cu clenții...

Remarca: Păi, cuiul dacă “e bătut în talpă”, nu calcă mereu pe el? Sau, cât nu e ispitită, îl scoate din talpă ca să poată călca lesne pe talpa pantofilor de lemn (care, după cum pretinzi, erau, concomitent și șlapi de cauciuc), și îndată ce vine ispita de la clienți, femeia își bagă repede cuiul în talpă, ca să aibă în ce călca apoi, ca să simță înțepătura și să nu cadă în păcat ?

Panseul: Deci ceva este putred, dar nu unde credeți voi ci în Danemarca, adică în mințile nimfomane și curâioase ale unor sărmani rătăciți așa ca mine, [...] Că doar v-am spus că eu nu-s prooroc ci un mic mare păcătos mirean păcătos din poBor ...

Remarca: Păi da! Cică “Gura păcătosului, adevăr grăiește!”, și aici se potrivește.

Last edited by mariamargareta; 19.07.2010 at 13:39:04.
Vechi 19.07.2010, 14:17:17
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Câteva remarci la panseurile lui Vsovi:

Panseul: Dacă știam că-mi ești potrivnică... și că și tu găsești hibe la părintele Irineu Pop Bistrițeanul? E clar că ai nod la camilă!

Remarca: Nici tu nu ești mai breaz, ba chiar o întreci, că fata asta a exprimat doar o dezamăgire personală și atât. Dar tu îți dai în petic ceva mai încolo, unde îl scoți pe Irineu că “a aruncat cu piatra” în Pucioși... “ieșindu-i pe gură 3 duhuri de draci, de broască râioasă” și drept pedeapsă “atunci și-a pierdut limba și mâna dreaptă în gheenă”.

Panseul: Domnule și gruparea părintelui Iugulescu este de la Dumnezeu, și pe ei i-a chemat Cuvântul lui Dumnezeu, și cu niciunchip nu a greșit părintele Irineu, ci iată Domnul l-a lăudat pe părintele Iugulescu pentru mulțimea de fii duhovnicești... iar tu spui că e o greșală ca robul Domnului, omul lui Dumnezeu, părintele Sofronie și Irineu, cei mai înțelepți dintre cei drepți, iată au greșit? Păi spui matale dar spui dejaba!!!

.......
Deci ne e cum zic eu după Cuvântul lui Dumnezeu ci așa cum zici tu: viceversa, ca deobicei, viceversa vicentoarsa viceglobul pămîntesc plin de panseluțe... Și cui prezinți tu disecția asta pe cobai în fața clasei de gretini? Folosind așa un lingbaj de avăcâțelașe ce explică atât de frumos celorlalți avocățelași ca împreună să smintească poBorul... că cică eu sunt sectă rea, curvesc cu dracu, sunt răscolnic sau paranoic cu delir paranoid și alte minciuni când defapt una și bună o au ei, grozăvia regelui omidă ce strigă din gură de șarpe că știe că i se apăropie sfârșitul... și ce este aia GROZĂVIA... nu am să explic acum.

Deci draga mea dușmancă nu mai striga hai-da-hai că eu iar o să strig ohoho! Și nu are sens să-ți mai răspund că oricum tu nu discuți și pentru tine nu contează căci tu ști răspunsul, ștoi sfârșitul... e ăla care l-a plănuit nenia pentru tine, e planul ăla scurt, scurt de tot... deci nu-mi bat gura de pomană dacă baba și-a astupat urechile cu dopuri de plută! Și mâncă toate panseluțele din grădină asezonate cu porci de slănină întinși pe caitul de teme pentru puișorii de găină.

Tu Haida-hai, iare eu ohohoo! Și tu iar Hai! Tot înainte mândri pioneri... pentru regele ăla al tău, regele omidă.

Dar al meu este altul: Acesta.

Last edited by vsovivi; 19.07.2010 at 14:28:14.
Vechi 19.07.2010, 14:37:57
Banned

Implicit

Deci eu nu am mințit despre Irineu ca tine și am spus că i-a iertat Dumnezeu pentru pocăința lui sfântă, limba și mâna dreaptă cu care a făcut unicul păcat al vieții sale, și cică sărmanul a făcut ASCULTARE... pe cînd tu stârnești mereu minciuni și furtuni într-un pahar cu apă plină de cheaos... cheaos reigns.

Așa că fiecare cu regele lui, al ''sinodului'' vostru e ăsta și să vă fie de bine.

Iar al meu Acesta, Cel care trage linia! Așa că mergeți de bateți out în altă parte și nu pe la ușa mea.

Citat:
... (no c...ommment...ă, adică ce să mai tort zic mereu babelor surde, unde nu e nici Dumnezeu nu cere, că n-are cui, s-au dus să bată out, exact cum s-a întâmplat cu cuibul ăla de cuci ce jucau footbal în avion, și când vine doctorul de la closet și întreabă pe rezerva rămasă ce stătea pe bancă de rezerve? -Păi, unde sunt ceilalți? Răspuns: Au plecat să bată out! Și uite cum după ei s-au dus și copii tot să bată out! Așa că pâna atunci îmi cânt Patria!

Last edited by vsovivi; 19.07.2010 at 14:47:09.
Vechi 19.07.2010, 15:41:34
Banned

Implicit

Și pentru ce culege MM, adică defapt cele 3-4 grații că le-a crescut mereu suicigașca, deci pentru ce culeg ele panseuri din grădină? Păi ca să lipească mărci păștale, mărci și remărci... ca să ducă păștașii apoi pășta tuturor pansionarilor... dar nu știu de ce le lipește ea mereu pe toate numai și numai de fruntea mea... sau a mea? Că cică eu sunt un actor grăbit!.. Dar ea? De ce nu mai respectă cântecul... și apoi tot ea zice că: nu-i nimeni de vină. Adică mă păcălește mereu că cică tot ea-i de vină. Nu e ea vinovata ci nenia cu ispisisikaa lui aia neagră!!!

Last edited by vsovivi; 19.07.2010 at 15:55:34.
Vechi 19.07.2010, 16:14:43
Banned

Implicit pentru MM

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Poate că m-oi unge mai târziu cu porcii de slănină din textele postate de MM ca să îngecteze puișorii gălbiori ca să se lase târâiți de găină prin grădină, ca să mă bronzeuz mai bine... și poate că am să-i citesc și concluziuniunea... dar mi-e frică de punctul negru al desfrânării... căci vom ajunge la un punct MORT... și dacă n-ai priceput punctul acela... atunci e în zadar, e zădărnicie, căci o să ne începeM iar la ceartă, ce artă? Artă marțială, arta desfrânărilor, desfrânarea mică atrăgându-se cu desfrânarea mare și pismuindu-se una pe alta cu stoicism pentru duhul minciunii măririi de sine, și se vor duela ca uitucii, uitând voit și cu încăpățâțânare pe clipa viitoare, pe ziua de mâine... căci își fac misiunea de azi cu ardoareoare și supunere iar apoi se sinucid de frică, udând noaptea canapeaua... toți iepârașii și slujitorii lor beroici, zicând că e un fel de demnitate, de libertate... iată, au slujit stăpânul... da de unde! Era spânul deghizat în harapalb! Cpci au slujit lăcomia binelui ca să fie ei plin și de lăcomia răului, tot din lăcomie să le aibă ei pe amîndouă exact ca semnul ăla chinezesc... că le place lor numai văruit așa orice ar mânca, așa le place ca într-o artă tragică a grimaselor... le place răzbubunarea sadică... și sigur că e o plăcere... e plăcerea de a născoci... și născocești, și născocești, și știi și știi, căci ai răspunsul... iar răspunsul nu e altceva decât planul ăla scurt pe care l-ai pus la cale exact ca pe o întrebare... iar dacă știi răspunsul, atunci ceea ce faci ce este? Educație? Păi cum poți face educația altora cu răspunsul tău? Păi nu Dumnezeu trebuia să fie Cel ce ar fi fost nevoit să dea toate răspunsurile? Nu în Cartea Sfântă? Nu în Cuvântul lui Dumnezeu găsim Calea Vieții? Nu în Cer? Nu în dragostea curată din noi? Nu în sinceritate? Voi ziceți că în minteresul artistic? În ceartă? În arta marțieului? Păi dacă e Marți e Belgia, dar moșii și strămoșii noștri marți sau joi nu făceau nimic decât se rugau și sărbătoreau pe Domnul, deci noi de ce ne ocupăm cu grozăvia toată săptămâna? Până și Duminica...

Căci ce se întâmplă nu este altceva decât grozăvia, doar că la om e viceversa față de aia sfântă a Lui Dumnezeu... la om se bazează pe lăudăroșenii și pe minciună, pe minteresul viclean... La Dumnezeu pe sfânta Cruce.

Deci ce aș putea să-i cânt vulpii altceva decât că dacă iar îmi deschid gura, pliscul, o să vă omor... și chiar o să ziceți că și eu sunt prooroc deși v-am mărturisit mereu că nu sunt altceva decât un mic mare păcătos mirean mare păcătos din poBor ce Crede în Cuvântul lui Dumnezeu și-L ascultă, ca Dar de la Domnul, și a ajuns așa exact ca tânărul moșul putregaiul, un bătrân rău și tânăr putred, tânărul moșul putregaiul mâncav-ar raiul, deci Raiul să vă mănânce de vii!

Și poate am să citesc grozăviile postate mai sus, deși e pericol de intoxicare... e pericol mortal. Dar până atunci n-aveți decât să stați în așteptare că iar vin și o să mă dau mare... deși nu vă e clar că eu sunt mic cât un punctuleț roșu?

și continuarea:

Răbdare că vine imediat Costiclă... deși îi este cam frică... de ispisisikăă.

sau cum spunea părintele Arsenie Papacioc:

Răbdaree, Răbdărică, Răbdăroi... ; și am zis și adăugat eu: ...ca să nu te preschimbi în miroi! (un fel de moroi ceva mai pervers.)

Și cum e miroiul: păi e așa ca un papanaș umflat nu cu pompa ci cu trompa și apoi înghețat și apoi vidanjat și care puieștie pe guriță alți papanași mai mici exact după chipul și asemănarea sa, exact ca niște bule, bule de săpun, și ăștia mici merg la toți împărații pământului ca să-i cheme la război după formula: ''sculați voi hororovopsiți ai mătreții, voi bossundiți la foArte SpUS... Hai la burta cia mare, voi bossundiți la foarte SpUS'', deci cu ce arte, cearte, păi arte marțiale.

Deci pentru MM mesajul nu se schimbă... poate o da Domnul și o pricepe ceea ce face! Că până atunci eu o să pun placa mea stricată și o să repet la nesfârșit: ''Iartă-i Doamne că nu știu ce fac!'' Deci ce pretenții să am de la ei... că dacă mă uit la mine... mă apucă damblaua... apoplexia și nu numai Apocalipsis.

Deci după 3 zile a înviat Dumnezeu și om, Domnul nostru Iisus Hristos, iar a treia zi, cât o mie de ani o zi (după 2000 de ani) a ridicat și Templul pe care l-ați dărâmat voi! A rădicat din nou Templul lui Dumnezeu! Ce se aseamănă cu Templul lui David ridicat de fiul său Solomon, dar nu prea vă răsare, seamănă dar nu răsare... nu din pământ, fiindcă e o țâră altfel... fie că e mai mic fie că e mai mare! Deci chiar este Unul aici mai mare ca Templul și ca Altarul... și cine pe cine sfințește oare? Aurul pe vițel sau vițelul pe aur? Ghici ghicitoareoareoare! Ghici cine, cine oare e mai Mare! și mai Tare în parcare! Păi e fata moșului... a Moșului Dumnezeu!

Last edited by vsovivi; 19.07.2010 at 17:12:34.
Vechi 19.07.2010, 18:06:08
Banned

Implicit

Și revenind la subiect, e clar că au măsluit Biblia, toate bibliile sunt măsluite la Apocalipsă, căci au schimbat Cuvintele din Apocalipsis, spre a ascunde exactitatea celor 2000 de ani după care... Deci ca să poată scrie ei că sunt mii de ani, adică nenumărate mii de ani, și ca să nu mai aștepți nimic... să nu te mai pregătești... și să-l slujească nestingheriți pe regele lor cât s-o putea... și au și explicația, că cică numai la Trupul Său se referea rădicarea Templului în 3 zile, dar Hristos vorbea și de Templul Noului Ierusalim, pe care l-au dărâmat fariseii de s-a rupt catapeteasma în două și multe s-au prăbușit în noaptea răstignirii Donului și ei, iată-i cred că învierea Creației s-a încheiat acum 2000 de ani și deci... gata. Trei zile! Și s-a dus repede... Și asta a fost tot și urmează nenumăratele mii și mii de ani... Păi stați așa că doar Judecata cine o va face dacă nu va veni Domnul... și pe cine va arde cu foc și cu Pucioasă? Deci cele 2000 de ani au cam trecut! Iar templul Noului Ierusalim este refăcut! Este reclădit și s-a luat de la ei! Atât de la farisei cât și de la saduchei cât și de la creționiștii lui pește prăjit pe jar de cărbuni de cître ursul păcălit de vulpe și care împreună au păcălit pe corb!

Sau nu vede toată gLumea Templul și Cetatea Sfântă a Noului Ierusalim!?? Deci de acolo vine JUDECATA! Din Cer pe Pământ! Precum în Cer așa și pe Pământ! Amin.

Iar voi...

Last edited by vsovivi; 19.07.2010 at 18:14:12.
Vechi 19.07.2010, 19:35:21
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit Un caz nedorit de plagiat

Postarea #2211 semnată de „cunoscătorul Scripturilor” bob2909 este o mostră flagrantă de plagiat. Plagiatul a fost instrumentat de pe situl www.trambita.net , site construit și intretinut de ucenicii ereticului IJ Francisc Maitreya, Maestru in Yoga Focului Cosmic ( plecat din trupul fizic pe lumea cealaltă la data de 05.06.2003, în spitalul judetean Baia-Mare, cu diagnosticul omenesc “stop cardiac”)
Aceștia se auto-intitulează „elevi la Academia Sufletului” și propun „studiul biblic” intitulat „"Aceștia sunt cei doi Fii unși" ( http://www.trambita.net/carti/Radu%2...fii%20unsi.htm )
În acest studiu se regăsesc și frazele pastișate de bob2909, subliniate aici prin transcriere cu aldine. Transcriem în continuare câteva selecțiuni din acest text, în care „ucenicii Șfântului Francisc” construiesc cu abilitate o învățătură eretică referitoare la unicitatea lui Hristos:

" Isaia mai scrie în continuare. Fac apel la Biblia de la 1688, deoarece în ediția 1982 apar modificări majore: apare paragraful 8.23 care NU EXISTĂ în ediția originală. Conținutul lui este luat din 9.1 original, dar este modificat, asfel apare o separare, dând impresia că versetul 23 are același subiect ca și cele anterioare. Dar în Biblia veche se vede unitatea informațiilor acelui verset cu cele următoare, mai ales că e începutul unui nou capitol. În tabelul de mai jos aveți cele două versiuni, cea nouă în stânga, iar cea veche în dreapta. [...]
Transcriu textul Bibliei de la 1688, pentru a se vedea și mai clar:

Isaia 9.1 Degrabă fă țara Zavolonului, pământul Neftalimului și ceilalți cei spre marginea mării și decindea (dincolo) de Iordan, Galilea Limbilor.
9.2 Norodul cel ce mergea întru întunearic văzu lumină mare; ceia ce lăcuiescu în locul și umbra morții, lumina-va lumina preste voi.
9.6 Căce Copil s-au născut noao, Fiu și să deade noao, Căruia domnia să făcu preste umărul Lui, și se cheamă numele Lui: „Al marelui sfat Înger, minunat Sfeatnic, Dumnezău tare, biruitoriu, Domnu Păcii, Părintele veacului celui viitoriu”, pentru că voiu aduce pace peste boiari și sănătatea Lui. Și mare e stăpânirea Lui, și păcii lui nu iaste săvârșit preste scaunul lui David și împărăția lui să o îndirepteze pre ea și să sprijinească cu judecată și cu direptate, de acum și până în veac.

Aici este vorba despre un ținut „spre marginea mării”, dincolo de Iordan, unde se vorbesc alte limbi (Galileea Limbilor), deci nu ținuturile evreilor! O țară unde „poporul cel ce mergea în întuneric văzu Lumină mare”. Căci Fiu ni s-a dat nouă, al cărui nume este Al marelui sfat Înger, minunat Sfetnic, Dumnezeu tare, biruitor, Domnul Păcii, Părintele veacului viitor. Acest Fiu nu iaste săvârșit preste scaunul lui David și împărăția lui, deci nu este din seminția lui David.
Se proorocește despre un Fiu care ni se va da, care nu este din Galileea, nu se numește Emanuel și nu este din scaunul lui David.

Despre Domnul Iisus peste tot se spune că este din Galileea, se numește Emanuel și este din neamul (scaunul) lui David.
Putem trage concluzia că această profeție… nu se referă la Domnul Iisus, chiar dacă dogma nu e de acord. [...]
Din primul verset aflăm despre revelație:
1.1 Descoperirea lui Iisus Hristos, pe care I-a dat-o Dumnezeu, ca să arate robilor Săi cele ce trebuie să se petreacă în curând, iar El, prin trimiterea îngerului Său, a destăinuit-o robului Său Ioan,
Deci Dumnezeu a dat-o lui Iisus, „iar El, prin trimiterea îngerului Său, a destăinuit-o lui Ioan” (în sensul său original, cuvântul înger înseamnă mesager, trimis al lui Dumnezeu). Deci revelația Ioan o primește de la îngerul trimis de Domnul Iisus. Nu scrie nicăieri că Domnul Iisus i-a vorbit lui Ioan. [...]
Iar la finalul proorociei Domnul Iisus întărește totul:
22.16 Eu, Iisus, am trimis pe îngerul meu ca să mărturisească vouă acestea... [...]
În concluzie: Domnul Iisus spune El însuși că a trimis un înger să vestească cele cuprinse în Apocalipsă, DECI NU EL LE VESTEȘTE! Deci Fiul Omului, pe care Îl vede Ioan la început NU ESTE Domnul Iisus, ci este îngerul (mesagerul) Său. Mesager care, după cum afirmă El însuși, așa cum se vede de mai sus, este: Fiul lui Dumnezeu, Alfa și Omega, Începutul și sfârșitul, Cuvântul Lui Dumnezeu, Împăratul împăraților, Domnul Domnilor. "

Și iată acum textul lui bob2909, din postarea #2211, în care acesta strecoară plagiatul ( scos de asemenea în evidență prin aldine) prin care el a “descoperit” ceea ce descoperiseră și “ucenicii franciscani”: “incompatibilități flagrante” între două versiuni echivalente ale Scripturii:

" Eu am biblia de la 1688 a lui CantaCuzino in vremea pastoriei Preasfintitului parinte Chir Teodosie in format original cat si format electronic dupa cel original. [...] Si sunt multe astfel de diferente intre biblia cea de la 1688 si cea tiparita de acum care spun ei ca ar fi dupa cea de la 1688. Dar apar schimbari grave in unele capitole.
DE exemplu la Isaia cap 9:

" Isaia 9.1 Degrabă fă țara Zavolonului, pământul Neftalimului și ceilalți cei spre marginea mării și decindea (dincolo) de Iordan, Galilea Limbilor.
9.2 Norodul cel ce mergea întru întunearic văzu lumină mare; ceia ce lăcuiescu în locul și umbra morții, lumina-va lumina preste voi.
9.3 Pre cel mai mult al norodului ai pogorat cu veselie si se vor veseli inaintea Ta [ca] cei ce se veselesc la seacere si in ce chip cei ce prada prazi.
9.4 Pentru cace s-au luat jugul cel ce preste ei zace si toiagul cel preste grumazul lor, pentru ca toiagul celor ce cer l-au risipit ca in ziua aceea ce era pre Madiam.
9.5 Cace toata podoaba adunata cu viclesug si haina cu impacaciune vor plati si vor vrea de sar fi facut arsi cu foc.
9.6 Căce Copil s-au născut noao, Fiu și să deade noao, Căruia domnia să făcu preste umărul Lui, și se cheamă numele Lui: „Al marelui sfat Înger, minunat Sfeatnic, Dumnezău tare, biruitoriu, Domnu Păcii, Părintele veacului celui viitoriu”, pentru că voiu aduce pace peste boiari și sănătatea Lui. Și mare e stăpânirea Lui, și păcii lui nu iaste săvârșit preste scaunul lui David și împărăția lui să o îndirepteze pre ea și să sprijinească cu judecată și cu direptate, de acum și până în veac."

Aici este vorba despre un ținut „spre marginea mării”, dincolo de Iordan, unde se vorbesc alte limbi (Galileea Limbilor), deci nu ținuturile evreilor! O țară unde „poporul cel ce mergea în întuneric văzu Lumină mare”. Căci Fiu ni s-a dat nouă, al cărui nume este Al marelui sfat Înger, minunat Sfetnic, Dumnezeu tare, biruitor, Domnul Păcii, Părintele veacului viitor. Acest Fiu nu iaste săvârșit preste scaunul lui David și împărăția lui, deci nu este din seminția lui David.
Se proorocește despre un Fiu care ni se va da, care nu este din Galileea, nu se numește Emanuel și nu este din scaunul lui David.

Hristos a spus evreilor: Si se va lua imparatia lui Dumnezeu de la voi si se va da neamului care va aduce roadele sale...

Pe cand in biblia tiparita actual in acest cap sunt schimbari majore de zici ca este alt cap. Au fact astfel de lucruri cu intentie si spre propria lor pierzare. "

Concluzia: Dacă pretențiile noastre nu sunt anacronice, o minimă decență l-ar fi obligat pe bob2909 să specifice sursa folosită, nu să lase impresia că "judecățile de valoare" copiate de la alții îi aparțin exclusiv circumvoluțiunilor lui cerebrale. Mai ales că raționamentul “franciscanilor” era orientat într-o cu totul altă direcție, dar ingeniosul bob2909 nu s-a poticnit el în asta, căci i s-a părut că se potrivește perfect de bine și la interesul lui. În loc să observe și să sancționeze eresul "franciscanilor", care promovează "un înger" în locul lui Iisus Hristos, "înger" pe care îl numește Fiul lui Dumnezeu, Alfa și Omega, Începutul și sfârșitul, Cuvântul Lui Dumnezeu, Împăratul împăraților, Domnul Domnilor (subtilă jonglerie de a-l Promova pe Antihrist ca Locțiitor al lui Hristos!) el se mulțumește să-și urmărească o idee fixă, după principiul "interesul poartă fesul".

Last edited by mariamargareta; 19.07.2010 at 19:43:02.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40