Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2010, 21:04:02
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit "Dar cine vă opreste să faceti metanii, care este o miscare completă a organismului"

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Stai calma anaecaterina ca nu RE-CAZI in nici o erezie daca-ti mai intinzi oasele si-ti arcuiesti corpul prin varianta aia Hatha-yoga care din cite stiu este numai gimnastica.
Nu inteleg cum pot unii prefera sa fie crestini burtosi si falcosi si se feresc de sport si de gimnastica ca de dracu, justificind lenea lor ca fiind o cadere in erezie daca fac miscare, neintelegind ca dracu este in suncile alea care atirna si in falcile care de multe ori nu se mai opresc din mestecat.

De yoga a lui d-alde Bivolaru si urmasii lui sa fugi , acolo este de-a dreptul o dementa care din cite am auzit, faceau ce faceau si se ajungea la "transfer de energie" de la Bivolari la prostutele credule..in traducere directa sex in grup..prin apartamentele unde se retrageau ei dupa sesiuni ca sa-si "manince pilaful"!
"- Nu vă mai înselati si cu yoga, dragii mei, Biserica o consideră erezie.
A venit cineva la mine si a început să vorbească despre yoga si i-am spus: "Dar cine vă opreste să faceti metanii, care este o miscare completă a organismului. S-au văzut crestini deasupra pământului ridicati, cu o fortă împotriva gravitatiei de-ti stă mintea în loc. Îti ajută harul lui Dumnezeu, pe care ei nu contează. Ei îsi dezvoltă muschii... si în numele cărei religii fac ei acestea? Unde vrei să ajungi cu trezirea tuturor fibrelor trupului?" (Par. Arsenie Papacioc) - Sursa: http://www.sfaturiortodoxe.ro/yoga/arsenie-yoga.htm
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
putin monofizitism NP? Patrie si Credinta Secte si culte 88 07.03.2012 09:11:12
Un cor mai putin obisnuit Mihnea Dragomir Craciunul - Nasterea Domnului 32 05.12.2011 02:40:58
putin ajutor Calin21 Exorcismul 8 05.06.2011 19:11:06
PUTIN-felicitari cozia Despre Biserica Ortodoxa in general 12 27.12.2007 19:20:00