![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Panseurile lui Vsovi (II)
Panseu: Și revenind la subiect, e clar că au măsluit Biblia, toate bibliile sunt măsluite la Apocalipsă, ... Riposta: Serios, mon cher? Chiar toate? Să nu fi rămas niciuna întreagă, așa, de sămânță? Păi unde ar mai fi atunci purtarea de grijă a lui Dumnezeu? Că zicea El mai demult: “...iată Eu voi fi cu voi în toate timpurile!”. Ori, zici matale că pe vremea când se făceau de zor măsluirile Apocalipsei, ieșise și Dânsul o țâră afară din Biserică, să ia aer curat?! Și așa n-a băgat de seamă blestemăția măsluitorilor, care au măsluit în lipsa Lui la repezeală toate Bibliile, pe furiș, de n-a mai rămas una întreagă... Panseu: ... căci au schimbat Cuvintele din Apocalipsis, spre a ascunde exactitatea celor 2000 de ani după care... Riposta: Exactitatea asta e cam buclucașă, că diferă la pucioși. Unii pretind că cei 2000 de ani au fost 1955 (în acest an începea să trâmbițeze Verginica); alții că au fost 2007, an în care începea Al Treilea Război Mondial (adică, trebuia să înceapă, conform “proorociilor” Șfântului Prooroc Nicu Gabriel, dar se pare că s-a mai amânat o țâră); iar alții că a fost 2003, anul în care a început Judecata cea Mare și Înfricoșătoare... Panseu: Deci ca să poată scrie ei că sunt mii de ani, adică nenumărate mii de ani, și ca să nu mai aștepți nimic... să nu te mai pregătești... și să-l slujească nestingheriți pe regele lor cât s-o putea... și au și explicația, că cică numai la Trupul Său se referea rădicarea Templului în 3 zile, dar Hristos vorbea și de Templul Noului Ierusalim, pe care l-au dărâmat fariseii de s-a rupt catapeteasma în două ... Riposta: Asta chiar că e o noutate! În ce an a fost dărâmat Templul Noului Ierusalim, pe care l-au dărâmat fariseii de s-a rupt catapeteasma în două ? Aud? Că în Biblie vorbește doar de cel vechi... dar nu că fariseii i-ar fi rupt catapeteasma, ci un cutremur de pământ. Panseu: ...și multe s-au prăbușit în noaptea răstignirii Donului... Riposta: Unul, Mihail Șolohov, cică s-a inspirat de aici și a scris o carte, “Pe Donul liniștit”... Alții spun că la cotul Donului s-a prăbușit armata germană... și tot soiul de speculații s-au făcut pe această temă. Panseu: ...și ei, iată-i cred că învierea Creației s-a încheiat acum 2000 de ani și deci... gata. Trei zile! Și s-a dus repede... Riposta: Cică așa scrie în Biblie: că 1000 de ani la Dumnezeu sunt ca o zi și o zi ca 1000 de ani. De aici și raționamentul scânteietor al lui Vsovi: Au trecut, s-au încheiat 2000 de ani? Gata! Înseamnă că au trecut trei zile! Și s-a dus (sic!) repede (zilele acestea trei). Panseu: Și asta a fost tot și urmează nenumăratele mii și mii de ani... Păi stați așa că doar Judecata cine o va face dacă nu va veni Domnul... Riposta: Dragi Vsovi, nu vă neliniștiți! Așezați-vă la locurirli voastre! Pucioșii au spus clar că Domnul a venit în 1955 și, după câțiva zeci de ani în care și-a tras și El sufletul, a început Judecata, mai exact începând cu anul 2003: “Binecuvântată să fie ziua aceasta și lucrarea ei, căci astăzi desfac cerurile ca să se vadă scaunul de judecată, [...] Amin.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 2-08-2003) Și de atunci se judecă... și se judecă... și se judecă... și durează... și probabil că va mai dura ceva, că e mulți la rând și e cam colțoși la judecată. Panseu: ...și pe cine va arde cu foc și cu Pucioasă? Riposta: Ghici ghicitoarea lui Vsovi! Răzbate din ea însă un iz de mândrie patriotică, gândind smerenia sa că... poate, poate, va avea și el o șansă... că doar “cei de pe urmă vor fi cei dintâi”, nu? Panseu: Deci cele 2000 de ani au cam trecut! Iar templul Noului Ierusalim este refăcut! Este reclădit și s-a luat de la ei! Atât de la farisei cât și de la saduchei cât și de la creționiștii lui pește prăjit pe jar de cărbuni de cître ursul păcălit de vulpe și care împreună au păcălit pe corb ! Sau nu vede toată gLumea Templul și Cetatea Sfântă a Noului Ierusalim!?? Deci de acolo vine JUDECATA! Din Cer pe Pământ! Precum în Cer așa și pe Pământ! Amin. Riposta: Au cam trecut de mult cei 2000 de ani, și nimic nu se vede la orizont. Nu prea se vede de toată lumea nici Templul și nici Cetatea Sfântă a Noului Ierusalim, pentru că au cam crescut plopii fără soț de la poarta “mănăstirii” și nu se mai vede cupola Templului de prea multe frunze, iar primăria de la Glodeni se pare că a tocat banii pe alte prostii în loc să facă în primul rând “toaletarea” arboretului de pe ulițe. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Lingvisvistele te bagă la plagiat... nu râde. mariamargareta a făcut porci pe caietul de teme și iar s-a făcut noapte: Citat:
Remarcă: Probabil și ''La Țigănci'' este o carte eretică; Poate amintirile lui Mircea Eliade, și aventurile lui cu Maitrey, o indiancă ispititoare, or fi fost niște fabulații? Păi chiar dacă ar spune dracii adevărul, ar fi El fals din pricină că îl mărturisește pe El fariseii sau saducheii? Sau pentru ce a zis oare Dumnezeu : ''De ce vi se ridică astfel de gânduri în inimile voastre? Cum puteți vorbi Cuvintele Împărăției când în inima voastră este ura și răutatea? Cum scoți paiul din ochiul fratelui dacă în al tău este bârna?..'' S-a mirat de puii de năpârpărcă și de vipviperă... și de ceilalți curâioși, ciumegi și leproși... Deci la lingvisvistele lui pește prăjit, dacă spui Cuvântele Adevărului, cică ai face plagiat flagrant... Păi asta este Credința, să devi tu însuți un plagiator flagrant trăitor al Domnului nostru Iisus Hristos ca un plagiat al Lui... sau probabil lingvistele lui pește prăjit ne îndeamnă oare la a creia noi ceva, la a născoci câte ceva, la a inventa noi o mântuire după pofta ''dragostei'' noastre plină de patimi și păcate ca să avem cu ce ne mândri? Ca inventatori neplagiatori? Păi ce inventator nu s-a inspirat de la nimeni? Deci nu te lua după tovarășele educatoare lingvisviste care de dragul efectelor lingvisvistice îți umplu caietul de teme cu porci amari de cerneală toxică aruncată din rezervoarele sepiei... Magdalena Cruela, ispisifiica lui nenia cu ispisisikaa, așa ca să dea exemple de folosirea termenilor lingviști cu încărcătură... atomică... rachete cu rază lungă... punând lingba babei gloanțe mai sus decât limba textului cu înțelesul din sinea lui. Vor ceva efecte gazetărești căci ele însele au ajuns la gazetă un fel de măscărice născocitoare de mascaradă, căci se cred adică la pâradă... și ne pun pe noi la gazeta de păerete, că cică ne-a intrat în obicei... pe noi adică, să ne râdă toți piticii, toate furnicile cu aripi care se strecoară. Nu le urâ! Lasă-le să-și facă jocul lor dar nu te fă jujucăria lor! Adică nu judeca cot la cot cu ele, adică nu judeca de loc. Citat:
Cât despre interpretările fanteziste ale MM, cu învoire de la nenia, o să vorbim altădată... că așa cu ceartă... n-are rost... Ce artă? Păi Arta Marțială... că nu mai practic de mult, m-am lăsat și de yoga și de șotokan și de toate invențiile mele ergonomice folosite la uciderea adversarului... deci le-am lepădat și nu le mai agreez fiindcă nu sunt altceva decât desfrânări pe bază de grozăvia mâniei, și nici meștereli tehnice, științifică fantastice, SiFi, roboți sau mașini ucigașe sau bombe gastronomice și desfrânătoare nu mai fac, nu mai particip... dar până atunci, până îmi dau seama ce ziceți voi, mai rău ca bomboanele atomice, și ce susțineți voi de fapt, trebuie să mă liniștesc și să vă las ca să vă puneți la punct cu cine este Melchisedek. Apoi Cine este Fiul Omului. Cine este Îngerul Domnului. Apoi să realizați cam ce a văzut sf. Ioan Teologul, cine a fost Ilie și ucenicul său și cine era minteresat în mizstorie ca să schimbe cuvintele proorociiei, a cărții Apocalipsei, care era pecetluită sub blestem dacă va cuteza cineva să schimbe cineva, să adauge sau să scoată Cuvinte din Cartea Apocalipsis! Deci vezi dumneata suntem îndemnați de către Ioan la un Plagiat Exact! Să plagiem dar nu oricum ci Exact cum a fost scrisă Cartea Apocalipsis! Și Sfântul se referă strict la Cartea Apocalipsei! Deci vorbim altădată... că voi așa le încurcați pe toate și le viceversați de mă iau cu mâinile de ce mi-a mai rămas din pe chelie. ![]() ![]() ![]() Last edited by vsovivi; 20.07.2010 at 10:50:35. |
|
|||
|
|||
![]()
ma omule......! ce tot scrii in postarile tale?..... lol, nu stiu de te intelege careva....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Păi cine citește înțelege... iar ceea ce scriu... numa' Dumnezeu știe și înțelege cu Adevărat.
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Serios. Toate! Altfel nu s-ar fi încetățenit minciuna și bărfa intrând în ''Tradiție''. Citat:
Dacă nu s-ar fi schimbat calendarele dându-se înainte ca ceasurile cu 13 zile înainte, și dacă ar fi lăsat Cuvintele din Apocalipsis neschimbate, scose sau adăugate... atunci ar fi putut socoti tecerea celor 1000 de ani și încă 1000 de ani. Și când anume va să fie Începutul Sfârșitului. Deci Începutul sfârșitului a fost să fie la 1928! Iar abea în 2000 s-a intrat definitiv în sfârșitul veacului acesta păcătos și mîndru, viclean și desfrânat. Căci în 1992 s-a terminat rădicarea Templului și a început restabilirea Creației iar în 2003 s-a deschis și s-a arătat scaunul de judecată iar în 2007 a început răzbelul cel mare, al III-lea mondial, al prohibiției Duhului Sfânt, de sus de la Dumnezeu, căci cCerul și Pământul se luptă împotriva păcătoșilor și a caselor lor... și nu va rămâne piatră pe piatră din casele păcătoșilor. Citat:
Păi în momentul când Domnul a intrat în Templul cel Vechi, El, Templul a devenit proorocie sfântă a Noului Ierusalim, Înțelepciunea Creației Înnoite și restaurate, dar din păcate, pisma și necredința fariseilor și saducheilor au dărâmat și distrus Templul și a rămas așa și s-a luat de la ei. Iar a 3-a zi, exact după 2000 de ani este rădicat din Nou, și este arătat scaunul judecății și a început Războiul spre distrugere. Citat:
Păi atunci a fost răstignit regele Carol al II și apoi regele Mihai, unsul Domnului, de către Antonescu, de către sovietici, de către naziști și fasciști și hortiști, și de către legionari și partidele politice masonice și capitalist populiste și antiregaliste... și așa s-a întâmplat exact ca acum 2000 de ani... l-au scos un trădător. Citat:
Păi cum de acolo am zis dacă n-au trecut numai 2 zile cât o mie de ani? Nu trebuiau să treacă 3 așa cum susținea Nostradamus? Se vede deci că n-ai ghicit... ci de acolo știu că așa era scris la Apocalipsis, 1000 de ani și apoi încă 1000 de ani cum spune Cuvântul lui Dumnezeu. Iar eu bănuiam doar că e vorba de trei zile, ca o asemănare așa cum a fost cu Domnul Iisus Hristos de Înviere, dar nu e vorba de așa ceva ci e vorba de Înțelepciunea Creației... Restaurarea ei în Veșnicie de către Cuvântul lui Dumnezeu, Iisus Hristos prin care toate s-au făcut de la Tatăl dăruite nu păcătoșilor ci sfinților și drepților! Deci raționamentul meu chiar dacă nu e scânteietor ca al sfinților, totuși nu poate fi ghicit de tanti grijania pe bază de zaț de cafia. E vorba de altceva, e vorba de Eden, și de Raiul pe care l-a sădit Dumnezeu în Eden. continuarea mai jos Last edited by vsovivi; 20.07.2010 at 12:16:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi a venit atunci când a ars pământul din curtea cu păpușoi a părinților lui Veronica, atunci a venit ca un foc din Cer, Cuvântul lui Dumnezeu. Și a venit în vederea pregătirii Judecății și așa a luat un pobor mititel și l-a pregătit spre lucrarea sfântă a judecății. Dar dacă Veronica a pismuit-o pe Verginica și s-a îmbrăcat în lux, atunci i s-a luat ei Darul Proorociei chiar dacă ea și Ioan Iovan erau cei mai credincioși din toată ortodoxia. Căci au ispismuit-o pe Verginica, Trâmbița Domnului, și atunci a mai început odată Lucrarea în 1955. Lucrarea de pregătire, dar pe Verginica o pregătea de mult, de la 9 ani și o cunoștea încă din pântecele maicii ei căci plină de suferințe a fost sărmana fecioară curată încă din pântecele maicii ei, Andreiana. Și toți sfinții s-au mirat de Verginica. Citat:
Păi este scris pe cine, cine sunt cei ce se vor pune pe foc ca lemnele... și nimeni nu va avea parte de privilegii, de tratament preferențial... Iar cei din urmă, cu siguranță vor fi mai mari ca cei dintâi, căci mai mari ca Moise, și Ilie și Noe vor fi cei de pe urmă... dar dacă ei se pun mereu în față atunci să nu se mire... dacă va veni careva și-i va pune 'napoi la locul lor, cu botul pe labe. Deci sigur că sper să am și eu o șansă la Cer. Totul e să o și iau! Că dacă ai avut șansa și n-ai luat-o e mai mare durerea decât atunci când n-ai avut nici o șansă, cum mulți copii păcătoși au pățit-o. Și omului nu-i e frică să piardă căci el crede că defapt așa câștigă ceva... și nu vede că făcând viceversa, n-ai cum să moștenești Învierea. Citat:
Tu ai vrea să vezi cum cad bombele sau vrei să vezi dărâmăturile fraților tăi ca să crezi... dar nici nu catadicsești și nu vrei cu niciunchip să te uiți în sufletul tău și al oamenilor... nu vrei să iei aminte la ce apare în sufletul tău: voirea, dulceața păcatelor, odihna trupească, minteresul viclean al planului scurt, satisfacția lăcomiei și realizarea soluției, soluția urei, a batjocurei, ironiei și persiflării... căci, pare.mi-se că nu mai poți să vezi în sufletul tău din pricina măștilor tragicomediei în care ai rolul de gânde... Dar uită-te că acolo este războiul... și trebuie să biruiești cu Credința, cu fapta bună în lupta cu mîncarea și din fructul și al răului... lăcomia aia cu multe fațete... ce te face grozavă. Un fel de Babă, Bavă, Epavă. Deci zici că nu se mai vede pădurea din pricina copacilor, și războiul din pricina cadavrelor și răniților? Păi e firesc fiindcă doar voi mergeți după fiare și după balaurul cel mare căci aveți rana de moarte vindecată... v-a amăgit că e firesc să fi mort și păcătos... e în firea lucrurilor... și v-ați împăcat ca să vă distrați până atunci... până atunci... nu-i așa? Da! Și voi ați crezut. Deci ce sens mai are să discut? Dar câteva rebărci la ripostă v-am făcut ca să nu ziceți că v-am persiflat prin neglijare... din neglijență. Last edited by vsovivi; 20.07.2010 at 12:29:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici este vorba despre un ținut „spre marginea mării”, dincolo de Iordan, unde se vorbesc alte limbi (Galileea Limbilor), deci nu ținuturile evreilor! O țară unde „poporul cel ce mergea în întuneric văzu Lumină mare”. Căci Fiu ni s-a dat nouă, al cărui nume este Al marelui sfat Înger, minunat Sfetnic, Dumnezeu tare, biruitor, Domnul Păcii, Părintele veacului viitor. Acest Fiu nu iaste săvârșit preste scaunul lui David și împărăția lui, deci nu este din seminția lui David. Se proorocește despre un Fiu care ni se va da, care nu este din Galileea, nu se numește Emanuel și nu este din scaunul lui David. Acest text a fost copiat cuvânt cu cuvânt de bob2909 de pe internet, așa cum își fac temele de casă unii elevi ceva mai leneși, și prezentat apoi pe Forum ca fiind "de concepție proprie". În asta constă plagiatul. Ce scrie Vsovi pe marginea subiectului, e altă mâncare de pește, dar nu trebuie să ne mire: este conform cu doctrina lui existențială: "Merg pe gard, de drum mă țiu..." |
|
|||
|
|||
![]()
Riposte la Panseluțele puciosului Vsovi (III)
Continuăm analiza semantică a panseurilor anti-ortodoxe lansate de Vsovi(vi) pe acest Forum Ortodox. Panseu: Și revenind la subiect, e clar că au măsluit Biblia, toate bibliile sunt măsluite la Apocalipsă, ... Toate! Altfel nu s-ar fi încetățenit minciuna și bărfa intrând în ''Tradiție''. Riposta: Siguranța lui Vsovi în a susține ideologile eretice heterodoxe e glacială și mormântală. După părerea dumnealui (care, se vede de la o poștă, că e un Pucios vopsit ca un Papagal, deși pretinde din când în când că e mare sculă ortodoxă, care dă lecții academice despre ortodoxie ca să-i deruteze pe naivi), cei doi piloni ai Ortodoxiei (Sfânta Tradiție și Sfânta Scriptură) sunt făcute de mult praf și pulbere: “toate Bibliile sunt falsificate”, iar “Tradiția e plină de minciuni și de bârfe”. Stimabilul Vsovi nu se obosește însă să-și demonstreze acuzațiile prin exemple concrete; ne lasă pe noi să le căutăm cu lumânarea și să le citim parastasul. Să fi dat și el, un singur exemplu măcar, de “măsluire a Bibliei”. Sau, un exemplu de “bârfă” infiltrată în Tradiție. Sau, de minciună. Dumnealui merge însă pe un principiu verificat: “Calomniază, calomniază, că tot va rămâne ceva... chiar dacă se vor demonta până la urmă toate calomniile la adresa Ortodoxiei” Panseu: Dacă nu s-ar fi schimbat calendarele dându-se înainte ca ceasurile cu 13 zile înainte, și dacă ar fi lăsat Cuvintele din Apocalipsis neschimbate, scose sau adăugate... atunci ar fi putut socoti tecerea celor 1000 de ani și încă 1000 de ani. Și când anume va să fie Începutul Sfârșitului. Deci Începutul sfârșitului a fost să fie la 1928! Iar abea în 2000 s-a intrat definitiv în sfârșitul veacului acesta păcătos și mîndru, viclean și desfrânat. Căci în 1992 s-a terminat rădicarea Templului și a început restabilirea Creației iar în 2003 s-a deschis și s-a arătat scaunul de judecată iar în 2007 a început răzbelul cel mare, al III-lea mondial, al prohibiției Duhului Sfânt, de sus de la Dumnezeu, căci cCerul și Pământul se luptă împotriva păcătoșilor și a caselor lor... și nu va rămâne piatră pe piatră din casele păcătoșilor. Riposta: Mulțumim Puciosului Vsovi, că a adăugat la reperele “precise” pucioșești care marchează “începutul sfârșitului”, adică “exact cele două mii de ani, care sunt de fapt trei zile” , încă o “proorocie” însemnată: anul 1928. Mai adăugăm și noi trei, că ne-am adus între timp aminte de ei: 1) anul 1921, când “a fost dezlegat cel rău” (pucioșii speculând în “mesajele” lor un verset din Biblie, la Apocalipsa 20,7: “Și către sfârșitul miilor de ani, satana va fi dezlegat din închisoarea lui”): “Dar iată, Eu sunt în mijlocul tău, și tu nu cunoști vremea cercetării tale, care vine cu Mine la tine, căci Eu am început să sun din trâmbițe (prima trâmbiță apocaliptică: prooroc preot Iosif Trifa, n.r.) odată cu dezlegarea celui rău (anul 1921: înființarea Partidului Comunist din România, n.r.) și am lucrat lucrarea Mea, și voi birui prin ea” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 21-11-1993); 2) anul 1932, în care Verginica a împlinit nouă ani și i s-a arătat Maica Domnului cu Pruncul în brațe ( Verginica fiind născută la 28 mai 1923). Din acel an, Verginica s-a făcut frumoasă ca o căldare de pregătire, dar nu era căldare, ci era trup: “ Vasul Meu când Domnul Iisus l-a pregătit pentru acest cuvânt, nu avea decât pe mămica sa lângă ea, și era în situație grea și Eu am venit în cuibul lor la o văduvă și la o fiică curată. Și cât avea fiica aceasta? Avea nouă ani. Și a mers așa în această pregătire, până în anul 1955. Până în anul 1955, numai am pregătit-o. Dacă era o căldare să se vadă această pregătire, nu ar fi fost pe pământ frumoasă ca aceasta. Dar nu e căldare, ci e trup și în trupul acesta sălășluiește Dumnezeu…” (21 iunie 1973) 3) anul 1940 , când “Domnul” Pucioasei Își începe “lucrarea” Sa de pregătire a sfârșitului veacurilor prin Verginica: “ De când lucrez Eu cu cuvântul prin ea? Din anul 1955. Dar de când o pregătesc Eu? Din anul 1940.” (23 iunie/6 iulie 1975) Să recapitulăm. Au fost “proorociți”, așadar, următorii ani de “Început al Sfârșitului care se Pregătește să Vină”: 1921, 1928, 1932, 1940, 1955, 1992, 2000, 2003, 2007. Sper să nu fi uitat vreunul – dar pucioșii ne pot corecta, la o adică. Vsovi precis că o s-o facă. La mai mare! (pardon, la mai mulți! La mulți ani, adică) Panseu: Păi în momentul când Domnul a intrat în Templul cel Vechi, El, Templul a devenit proorocie sfântă a Noului Ierusalim, Înțelepciunea Creației Înnoite și restaurate, dar din păcate, pisma și necredința fariseilor și saducheilor au dărâmat și distrus Templul și a rămas așa și s-a luat de la ei. Iar a 3-a zi, exact după 2000 de ani este rădicat din Nou, și este arătat scaunul judecății și a început Războiul spre distrugere. Riposta: Exact, exact, dar să ne spui tu nouă care dintre acei ani “proorociți” de pucioși marchează “rădicarea din Nou a Templului”: 1921, 1928, 1932, 1940, 1955, 1992, 2000, 2003, 2007, sau e altul pe care să-l așteptăm să vină? Cumva, 12-12-2012? (circulă un zvon) Panseu: Păi atunci a fost răstignit regele Carol al II și apoi regele Mihai, unsul Domnului, de către Antonescu, de către sovietici, de către naziști și fasciști și hortiști, și de către legionari și partidele politice masonice și capitalist populiste și antiregaliste... și așa s-a întâmplat exact ca acum 2000 de ani... l-au scos un trădător. Riposta: Uite că pe-astea nu le auzisem! Cum a fost răstignit pe cruce săracul regele neuns Carol al II-lea la cotul Donului, în 1943! Și nici cum a fost răstignit pe cruce săracul regele uns, Mihai I , în mai multe rânduri (că el avea șapte vieți în pieptu-i de aramă, și de-aia a avut parte de mai multe cruci). Să le recapitulăm, deci, și pe acestea: 1-2: de către Antonescu și de către sovietici; 3-4: de către naziști și de către fasciști; 5-6: de către hortyști și de către legionari; 7: de către partidele politice (uite că ieșiră șapte răstigniri în cap!) 8-9 : și de către partidele politice capitalist populiste și de către partidele politice antiregaliste (na, belea, că până la urmă ieșiră nouă răstigniri în loc de șapte!) Răstignirile cică au fost exact ca acum 2000 de ani, adică pe vremea anului 10 d.H. Cât trăiește omul, învață și ce nu i-a trecut prin cap! Panseu: Păi cum de acolo am zis dacă n-au trecut numai 2 zile cât o mie de ani? Nu trebuiau să treacă 3 așa cum susținea Nostradamus? Se vede deci că n-ai ghicit... ci de acolo știu că așa era scris la Apocalipsis, 1000 de ani și apoi încă 1000 de ani cum spune Cuvântul lui Dumnezeu. Iar eu bănuiam doar că e vorba de trei zile, ca o asemănare așa cum a fost cu Domnul Iisus Hristos de Înviere, dar nu e vorba de așa ceva ci e vorba de Înțelepciunea Creației... Restaurarea ei în Veșnicie de către Cuvântul lui Dumnezeu, Iisus Hristos prin care toate s-au făcut de la Tatăl dăruite nu păcătoșilor ci sfinților și drepților! Deci raționamentul meu chiar dacă nu e scânteietor ca al sfinților, totuși nu poate fi ghicit de tanti grijania pe bază de zaț de cafia. E vorba de altceva, e vorba de Eden, și de Raiul pe care l-a sădit Dumnezeu în Eden. Riposta: Vsovi, dacă-i aperi pe Pucioși aducând ca argumente zdrobitoare născocirile lui Nostradamus, atunci s-a împlinit proverbul acela: “Cum e sacul, și peticul” . Și: “Spune-mi cu cine te aduni, ca să-ți spun cine ești”. Și: “Cum e turcul, pistolique”. Ia uitați-vă repede într-o oglindă, să vedeți dacă nu v-a crescut nasul ca lui Buratino, fratele lui Pinocchio. Last edited by mariamargareta; 20.07.2010 at 17:03:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi din moment ce este identic, și tu l-ai recunoascut de unde e citatul, cum crezi dumneata că musai bobul a încercat să ia o diplomă mare de doctorat, sau să ajungă prof. prin asta direct din funcția de preparator? E drept că eu merg pe gard, dar mă țiu de razele de la stele, pe când dumneata te ții de doctrina existențială: ''avară-i vopsit gardul și-n'lăuntru leneopardul'' căci cum altcumva ai putea să acuzi pe cineva de plagiat din moment ce sărmanul nu a băgat citatul într-o carte scoasă de el... sau zici că vroia să se dea mare cu vorbele altuia? Păi nu vezi ce nick are? Bob2909! Dici cum poți să ispismuiești dumneata care te dai o ditamai tarlaua de grâu, ditamai hambarul, pe un sărman bob de grâu? Păi știu de ce ți-e frică, ție teamă că el crede și tu nu și s-ar putea ca bobul să rămână căci este în Credință iar tu să fi vânturată ca pleava, să fi scuturată ca praful sau mai rău, s-ar putea să-ți ardă hambarul ca nebunului ce și-a dărâmat hambarele ca să-și construiască altele mai mari că cică-i rodise țarina, și de acum se putea distra, putea în voie să-și lingușască sufletul cu tot felul de plăceri că doar și-a zis: ''suflete al meu, bea, mănâncă, și ia-te după lingvisvism.'' Dar a auzit o voce: '' În noaptea asta ți se va cere...'' ceva ce nu poți cumpăra. Deci am impresia că nu eu merg cu capul în tobă ca să mă țiu de bălți ci iată dumneata te ții de frunzele tăiate pentru câini. Le-ai dat foc și înhalezi fumul ca drogurile crezând că o să iau și eu foc de la focul tău dulceag și să ard apoi și eu exact ca un licurici. Păi eu nu sunt un licurici ci suntem mai mulți. Deci de ce ar arde bobul de grâu dacă nu vrea să ia diploma de bou sau funcție de doctor tontorius cauza? Că a dat un citat pe care nu l-a învățat pe de rost? Păi nu se vede din text că oricine ar fi recunoscut că nu el l-a inventat? Și tu mă faci pe mine beat? Nu mă mai mir. Poate că sunt, din moment ce stau de vorbă cu tine... de slavă de la oameni. Că tu te dai proastă ca să mă scot eu dăștept... dar m-am prins că e viceversa. Mereu am impresia că eu am fost prostul satului sau al statului... degeaba. Deși dacă aștepți atunci sigur n-ai stat chiar degeaba. Last edited by vsovivi; 20.07.2010 at 16:46:03. |
|
|||
|
|||
![]()
mariamargareta
Riposte la Panseluțele puciosului Vsovi (III) Citat:
Citat:
Nu ți-am demonstrat pe sute de pagini că tu ești leguma crescută în ideologiile eretice peterortodoxe? Și mai cutezi să susți că nu ți-am răspuns și nu ți-am dat dovezi? Păi pe sute de pagini ce ți-am dat? Știu că asta e prima învățătură la voi, să uitați rapid ce faceți și să negați evidența ca să susțineți cu tărie viceversa... căci voi mituiți și mizați totul pe credulitate și frică de ispisisikăă... acuzând că eu am omorât pisica neagră prin rupere în două și că iată că voi susțineți că ați găsit coada în curtea mea ca dovadă... Păi nu ți-am zis că nu sunt pucios dintre pucioși? Ci sunt pucios dintre nepucioși, adică dintre mirenii ortodocși, căci niciun ortodox dacă chiar e într-adevăr ortodox, nu poate să nu se facă pucios dacă citește și află Adevărul tot așa cum acum 2000 de ani, adevărații fii ai lui Avraam nu puteau să nu se facă Creștini Adevărați dacă chiar se pretindeau că erau fii ai lui Avraam... dar se pare că mulți sunt numai cu numele creștini căci defapt ei sunt fiii celui rău. Calomniile draga mea dușmancă, ies cu nemiluita din gurița ta... dar nu e vina ta ci a lui nenia... că v-a dat bomboane de ciucalată... și v-a dat și de lucru, ca să fiți vrednice, ști tu chestia cu marmota... ''înveliți-le frumos în staniol și susțineți sus și tare că e de la Pucioși''. Deci e clar, ați învelit minciuna în staniol și ați preschimbato în ''Tradiție''... exact ca acum 2000 de ani... anii au trecut, năravul a rămas și a intrat în obicei. Citat:
Și să ști că poți fi bătrân și liniștit că ai o vârstă înaintată și nici măcar să nu fi aflat că demult te-a mâncat iadul de viu... deci nu mai aștepta ca să te bată cineva sau să te împuște ca să crezi că răzbelul a început ci lupii iată te ling mereu... și tu crezi că ai și scăpat din moment ce n-ai murit la trup... păi e vorba de suflet, la suflet e buba... nu ți-am zis că acolo e lupta? Și dacă nu mai crezi în Cuvântul lui Dumnezeu, la ce-ți folosește că te-a pus sultanul șefă de campanie militară? Crezi că vei sfârși altundeva decât în harem? Păi ce să facă sultanul cu voi că voi nu vreți să veniți la eunuci așa cum sunt eu ci voi vreți numai în brațe la nenia... să dați din buric exact ca Salomea... și împliniți și rugămintea lui Mamona... ''Dă-mi te rog Capul lui Ioan pe tavă, că ai zis că o să te ții de cuvânt!''... Deci oare nu v-am dat proorocia mea? O mai repet odată: Dacă nu mă păzesc ca să ascult atunci în clipa următoare voi cădea în păcat și apoi mă voi mândri uitând degrabă întinarea pentru o cauză nobilă, ca să împlinesc un plan scurt... nemulțumire pentru suluția urii viclene. continuarea mai jos Last edited by vsovivi; 20.07.2010 at 17:52:43. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|