![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
"Starețul [Par. Paisie Aghioritul] mi-a explicat în continuare că diavolul urmărește distrugerea omului, însă Dumnezeu nu îngăduie aceasta. Dar ce face EL? Îngăduie diavolului să facă rău până la un punct, dar numai atunci când din acest rău va ieși un bine. Apoi a spus că ceea ce va păți Irakul, va păți și Turcia de la o putere aliată și mai ales de la americani. Își va pierde chiar și prietenii cei mai buni, pe germani. De asemenea, a spus că în Italia va apărea un nou Mussolini, în Germania un nou Hitler, iar Comunitatea Europeană se va dizolva. Comunitatea Europeană, a spus Starețul, nu are nici o legătura cu America. Statele Unite seamănă cu un război de țesut care asimileaza toate peticele, în timp ce în Comuniunea Europeană există interese contrare și împletite." (Karafeizis Vasile, comandant de brigadă în rezervă, Didimotiho-Evros)
http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2009/10/u.html |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu zic mai bine sa nu incercam noi sa intelegem cum "gandeste" Dumnezeu pt ca e foarte greu si nici nu cred ca vom sti vreodata.
|
|||
|
|||
![]()
Unii sustin ca al treilea razboi ar fi inceput deja...razboiul psihotronic...Asa sa fie oare? Va fi si in alt sens razboi ori ...da peste noi o calamitate "naturala"?
Personal m-am saturat de speculatiile asa zisilor savanti care pretind ca inteligente straine ne manipuleaza mintile , ca ne loveste nibiru , ca va fi un virus care va ucide o treima din populatie , ca islamul va ataca israelul si apoi intreaga lume....ca in mod categoric vine sfarsitul....in 2011, in 2012 , sau in 2020....Doar TATAL stie exact ce , cand , cum si daca va fi....sau ma insel ? |
|
|||
|
|||
![]()
un razboi contra Iranului este foarte probabil
|
|
|||
|
|||
![]()
Orice ar fi, este timpul sa fim si noi lasati de-o parte. Noi murim cu zile si fara razbel !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? | tigerAvalo9 | Generalitati | 95 | 20.12.2013 08:19:09 |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
Vine al treilea razbel mondial! | mihailt | Generalitati | 81 | 18.10.2010 17:31:18 |
In curand vom primi binecuvantarea Domnului!!! | vama9 | Nunta | 7 | 03.05.2010 15:34:17 |
|