![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer nu stiu ce poate fi asa placut la un "sport" care presupune si pericole... Poate ne lamuresti putin, care este placerea? De ce nu un alt sport? Crezi ca lui Dumnezeu ii place sa va puneti in pericol?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca sunt ceva de genul unor senzatii tari.
|
|||
|
|||
![]()
Ma gandeam eu ca senzatiile tari acum sunt la moda; dar destul de tare si dura este si moartea accidentala...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mă gândesc că dacă intri în jocul ăsta periculos cunoscând riscul că poți muri și într-adevăr Doamne ferește îți rupi gâtul sau altceva, ăsta nu e același lucru ca și suicidul ?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu tine prea mult de "senzatiile tari" cel putin nu la mine.Cand fac acest lucru ma eliberez, ma linistesc.De ce sportul acesta si nu altul? Nu stiu am incercat mai multe, dar numai acesta ma ajuta sa ma eliberez de toate gandurile rele si de tot stresul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Parintii tai ce parere au?
|
|
|||
|
|||
![]()
Au inceput sa se obisnuiasca cu ideea.Desigur si acum imi spun sa incetez cu toate acestea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bravo tie! Imi aduci aminte de copilarie cind saream si eu peste tot felul de obstacole, ma cataram pe stilpi, pe marginile cladirilor( un inceput de rock clibimg), pe garduri, si mergeam pe ele, sarind pe acoperisuri de garaj, fiind fugarit de vecinii exasperati si latrat de ciinii neputinciosi ca nu ajungeau la pulpele mele :))))..si multe altele, suit si coborit de pe balcoane, mers la prins de raci prin tunelele lor sub apa, sarit de la trambuline! Dupa care de pe garduri ma suiam in diversi copaci, faceam echilibristica si cel mai important aspect era CA MA SIMTEAM BINE, increzator in puterile mele, PUTERNIC si cu avint. Asta este cu adevarat copilaria frumoasa cind te joci cu focul, mergi cu marfare, te urci din mersul trenului, stai si privesti peisajul din trenurile personale pe scarite cu picioarele balanganind pe afara. Dar oricum nu mai exista asa ceva.. si trebuie sa gasiti ceva nou Last edited by andreicozia; 22.07.2010 at 19:33:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu bicicleta nu ti place sa te plimbi ?, ma gandesc pana vei ajunge sa intelegi c ar fi tare de folos metaniile...mie mi a folosit in mai multe randuri sa scap de niste energii negative...si sa va propun si voua sa va inscrieti cu cativa prieteni la ministerul mediului pentru a face curat in arearele naturale, caci acolo pot ajunge animale sa sufere de pe urma slabei responsabilitati a noastre...si mai apoi ceva voluntariat ne prinde tuturor bine, cunoasteti altfel de activitati...oare ASCOR ? si mai mult decat atat...avem nevoie de untdelemn in candele...fapte bune, ca sa facem fata energiilor negative...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spune biserica despre sport si competitie? | alexdu | Generalitati | 12 | 27.01.2012 09:58:21 |
Practicati sport? | Mirean | Generalitati | 68 | 11.06.2011 22:09:23 |
|