Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.07.2010, 21:54:30
Anytza
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
stii ce inseamna sa tremuri, sa vomiti sa ai ganduri negre, sufocari, si inca vreo 20 simptome? diagnosticul meu de fapt a fost nevroza cu atacuri de panica, acum sunt ceva mai bine.
CLOSED SUBJECT
Anajeanete, am cam citit eu pe aici, si intrebarea mea e d c e mai usor sa asculti de niste cuvinte pe forum de la oameni care nu prea cred ca le pasa, si dupa cum ai zis , nu te cunosc, decat sa asculti de singurul om care e in stare sa te cunoasca cu adevarat, sa te asculte si sa tina la tine ca la o fiica? si el stie ce sa faca, cum sa te ajute si cum sa te indrepte pe calea cea buna. nu pot sa zic ca inteleg cum te simti, nici nu te cunosc, dar as vrea sa dau niste citate ale Sfantului Apostol Pavel in Epistola I catre Corinteni 3:16-17:"NU STITI OARE CA VOI SUNTETI TEMPLUL LUI DUMNEZEU SI CA DUHUL LUI DUMNEZEU LOCUIESTE IN VOI? DE VA STRICA CINEVA TEMPLUL LUI DUMNEZEU, IL VA STICA DUMNEZEU PE EL, PENTRU CA SFANT ESTE TEMPLUL LUI DUMNEZEU, CARE SUNTETI VOI."
Tot la I Corinteni 10 : 31 :"ori de beti , ori de mancati ori altceva de faceti, toate spre slava lui Dumnezeu sa o faceti."
Eu am mai citit dintr-o carticica : fumatul provoaca tremuraturi, ameteli cauzate si de stomacul care se resimte dupa abuzul de tutun si din cauza otravirii intrate in sange, nevralgii localizate in umeri si brate, gatul si faringele e iritat,laringele e influentat si ii produce tuse cu spasme, stomacul e tulburat,fumatorul nu are pofta de mancare, are scuipat mult in gura si e aproape continuu constipat, fumatul provoaca palpitatii si intermitente, mai ales seara, cand organismul e mai mult intoxicat de otravurile tigarii, organele simturilor sunt grav influentate, gustul e schimbat, mersul e mai slab, si multe multe altele, nu stiu daca ai intrat pe linkurile care le-am dat pe celalalt topic... fumatul e pur si simplu o otravire sistematica a intregului corp, si ataca mai ales sistemul nervos. si ii ataca cel putin in aceeasi masura pe nefumatori, pe cei din jur.
chiar nu te cert, nu te judec(sau cel putin incerc), nu am nimic cu tine, nu stiu cum e sa fumezi, dar stiu cum e sa ai in familie fumator, si sa-l vezi bolnav, sa vezi ca nu mai poate , dar totusi de fumat nu se lasa... speri sa nu vezi in ce am scris un atac...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce ziceti de asta? kiralina Generalitati 121 06.06.2010 22:29:47
Ce nu avea Iașul ăsta...? ben_gal Intrebari utilizatori 11 14.04.2010 11:08:49
Am trait s-o aud si pe asta... antiqu Generalitati 89 18.01.2010 17:03:11
Vreau sa va impartasesc un vis achimovjan Generalitati 57 14.07.2008 21:10:41