![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parintele duhovnic spune ca atunci cand am scapat de pacatele cele mari prin spovedanie ne deranjeaza si petele cele mici. Sa ne ajute Dumnezeu sa ne vedem pacatele si sa ne smerim. Doamne ajuta ! Eu am vazut un caz unde pentru rugaciunile smerite ale unei mame si blandetea ei , fiica ei care nici nu voia sa auda de biserica a ajuns sa se spovedeasca. Noi sa ne rugam si Dumnezeu stie ce ne trebuie. |
|
|||
|
|||
![]()
Incurajatoare veste. Multumesc ca ati impartasit-o.
|
|
||||
|
||||
![]()
O vorba inteleapta spune asa:
De vrei sa aduci Raiul in sufletul cuiva, scoate intai Iadul din sufletul tau! Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am mai scris deja sa nu va mai referiti la persoana mea si sa nu ma mai atacati. Inca nu s-a inteles???? |
|
|||
|
|||
![]()
O vorba aflata la Trinitas, ieri:
Daca nu poti vorbi fiului tau despre Dumnezeu, vorbeste-I lui Dumnezeu despre el... |
|
||||
|
||||
![]()
Rugați-vă sfintei Monica. Poate ajută.
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, domnule Mihnea Dragomir.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu am auzit de asa ceva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mare adevar,sunt vorbele Parintelui Arsenie Boca,care ne mai invata ca atunci cand ne rugam fie pentru noi si sau pentru aproapele nostru,trebuie sa stim ce cerem si sa credem ca vom dobandi ceea ce vom cere.Credinta alaturi de nadejde si iubire il apropie pe credincios prin intermediul harului dumnezeiesc de izvorul vietii religioase,de Dumnezeu.Credinta,presupune si anumite obligatii pe care fiecare dintre noi le avem,si anume:obligatia de a ne cunoaste credinta;iar noi pe masura ce ne adancim in credinta,prim harul dumnezeiesc din ce in ce mai bine si trebuie sa crestem in credinta.Pentru ca cineva sa creasca in credinta trebuie sa se gaseasca in Biserica,sa primeasca Sfintele Taine;o alta obligatie este necesitatea marturisirii credintei prin fapta si vorba:"Oricine va marturisii pentru Mine inaintea oamenilor,marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu,Care este in Ceruri"(Mat.10,32).Sfantul Apostol Pavel ne descopera o alta obligatie si anume aceea de a ne pastra credinta:"Lupta cea buna am luptat,calatoria am savarsit,credinta am pazit"(II Tim.4,7)
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi place mult vorba asta. Multumesc frumos.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este cineva inginer proiectant? Sau stiti pe cineva? | JustNicol | Generalitati | 0 | 04.03.2012 19:43:18 |
E cineva inginer proiectant?Stiti pe cineva ? | JustNicol | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 04.03.2012 19:39:35 |
LA MULTI ANI Parintelui nostru drag! | candles in the wind | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 11.02.2012 01:18:43 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
Ce dar vom aduce lui Hristos? | Marius22 | Generalitati | 17 | 23.12.2009 15:50:32 |
|