![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și faci ce faci și iar faci ciocolată de ispisisikăă și o acoperi cu nisisip sclipitor ca un staniol că cică faci voia lui nenia și nenia e ortodox iar restul e secte că dacă e una sectă musai și cealaltă, să creadă fraierii creduli, dar tu ce-ți spui după ce lansezi bomboana?.. Deci iată ce spune ucenica lui despre acuzația ta mincinoasă că ar fi rasiști! Citește și ascultă aici și dă cu capul de propria ta minciună! Păi sectă este mai mult cel ce judecă căci toată scriptura te învață ca să nu judeci spre a osândi căci a Domnului este Judecata și Răzbunarea, deci ghici ghicitoare cine este sectă mai mare dintre voi trei? Deci dacă n-am cu cine repet: Citat:
Last edited by vsovivi; 23.07.2010 at 16:57:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya (III)
Pe 28 iulie 2001, Francisc Maitreya și-a adunat discipolii în jurul unui foc de tabără și le-a destăinuit demnitățile sale de Antihrist (locțiitorul lui Hristos pe pământ). Cităm câteva din proclamațiile sale din acea seară: “... Nimeni nu poate lua locul nimănui. Nimeni nu poate fi ceea ce nu este. Căci scris este, ca un blestem pentru aceia care nu cunosc: „Blestemat fie acela care spune că este ceea ce nu este!” Eu mărturisesc: SUNT CEL CE SUNT! Voi cine sunteți? Aveți curajul să mărturisiți? Cine sunteți voi? Atenție: vă leg de acest blestem! Ca pe un semn să nu pășiți pe o cărare necunoscută, să nu grăbiți a vă înălța când nu ați cunoscut zborul, prin cuprinsul unei trăiri ca o valoare dată printr-un adevăr venit ca o binecuvântare. Sunt Începutul și Sfârșitul! Și nu mă tem să spun asta. Voi cine sunteți? Sunt Cel ce trebuia să vină și am venit! Ce ați crezut? Puteți voi judeca Judecătorul? Puteți voi condamna pe Cel care a venit să vă condamne sau să vă binecuvânteze? Eu am venit să dau și am venit să iau! Am venit să duc și să aduc ce alții nu au dus și n-au adus! Am toiagul, am Lumina, am și Adevărul, și Cuprinsul Necuprins al Aceluia ce m-a trimis! Eu sunt Cuvântul! - Ignorați Cuvântul?” Observăm aici aceeași suficiență și aroganță cu care pucioșii proclamă, la mare concurență cu Francisc Maitreya, că ei sunt deținătorii cheilor raiului, căci la ei poposește de peste 50 de ani "Cuvântul lui Dumnezeu: “ Eu sunt Cuvântul lui Dumnezeu și sunt întru cea de a doua venire a Mea de la Tatăl la om ca să-l învăț pe om venirea Mea cu sfinții, ca să-l deprind pe om cu Dumnezeu pe pământ, cu împărăția Mea în mijlocul oamenilor.”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, datat 8-02-2009) Observăm de asemenea că două personaje malefice se întrec să se declare fiecare „Cuvântul lui Dumnezeu”, Fiul Omului, Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul, Lumina și Adevărul, apoi să-și aroge statutul de Judecător și să se afișeze cu aceeași superbie și insolență, contestând legitimitatea slujitorilor Bisericii, cu același clișeu persiflator: “Sunt Cel ce trebuia să vină a doua oară și am venit! Dar voi cine sunteți? Cine sunteți voi?”: “Eu, Domnul Iisus Hristos, Arhiereul Cel mare, vin și vă întreb pe voi: cine sunteți voi? Să audă în lung și în lat tot omul ce vă întreb Eu pe voi, că aceasta vă întreb: cine sunteți voi? Iată, Eu vă spun cine sunt: Eu sunt Fiul Omului, Care vine cu putere și cu slavă multă ca să se împlinească Evanghelia venirii Mele. Dar voi, cei care stați împotriva acestei Evanghelii, cine sunteți? Vă întreb ca să găsească tot omul răspuns la întrebarea Mea. Voi, cei care stați împotriva venirii Mele cu sfinții și cu îngerii întru mărirea Tatălui Meu, cine sunteți voi? Răspundeți-Mi! Voi, cei îmbrăcați în haina lui Dumnezeu ca să vă vadă oamenii și să vă slăvească mai mult decât pe Mine, Domnul, cine sunteți și ce lucrare aveți de lucrat și cui o lucrați? Răspundeți-Mi!” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, datat 2-04-2000) Pot fi oare doi Hristoși pe pământ, Judecători în același timp, care se pretind a fi “Cuvântul lui Dumnezeu?”? Oare nu se dovedesc unul pe altul Hristoși mincinoși, Antihriști emuli care urmăresc aceeași țintă? Aceea de a amăgi spre pierzare cât mai mulți creștini nemulțumiți cu starea de umilință la care au fost chemați de Adevăratul Hristos! Francisc Maitreya se considera desăvârșit și nemuritor: “Tot la mine veți ajunge! Eu am venit în lumea voastră să rămân veșnic. Rămân cu un picior aici și unul dincolo, eu sunt puntea de legătură. Tot ce este în parte, cade. Tot ce a fost dat până acum nu mai este valabil. A venit noul care îmbină totul și vine cu lucruri în plus. Ceea ce a venit nou este desăvârșit.” „Eu pot aștepta o veșnicie. Sunt tot același. Ne întâlnim peste 1000 de ani.” Pentru discipolii săi, Francisc Maitreya a trasat cinci legi, asemenea Decalogului lui Moise. Cele cinci legi ce trebuie respectate sunt: 1. Legea lui Dumnezeu 2. Legea omului 3. Legea bunului simț 4. Legea casei 5. Legea Evoluției Francisc Maitreya mai pretindea că a descifrat tainele declinului vieții bisericești. După afirmațiile lui, îndată după răstignirea lui Hristos “Lumina s-a retras”, căci Evangheliile spun că s-a lăsat întunericul pe pământ. Odată cu retragerea Luminii, a început domnia întunericului pe pământ. În perioada ce a urmat, timp de 2000 de ani li s-a lăsat oamenilor posibilitatea de a alege între Lumină și întuneric. La fel ca și Pucioșii, Maitreyștii cred într-o restaurare a lumii după cei 2000 de ani de întuneric, urmând ca a treia zi cosmică (de 1000 de ani) s-o petreacă împreună cu Hristosul pe care-l propovăduiesc. Francisc Maitreya pretindea că majoritatea oamenilor au ales în cei 2000 de ani care au trecut calea cea mai ușoară, formală și cu rezultate vizibile, imediate. Oamenii și-au însușit dogmele pe care preoții le-au întemeiat prin Biserică, (văzută aici ca instituție), dintre care trei sunt "cele mai greșite", respectiv cultul morților, cultul sfinților și cultul Sfintei Fecioare: - Cultul morților a fost instituit în pofida faptului că Dumnezeu este viu și este un Dumnezeu al celor vii, nu al celor morți. Oamenii Bisericii au ales să poarte haina neagră, care este culoarea vestimentară a slujitorilor întunericului ( deși chiar și în Biblie sunt menționate hainele albe, pe care ei ar fi trebuit să le poarte). La fel ca și pucioșii, maitreyștii au promovat ca port obișnuit (și în special în cult) hainele de culoare albă. Pe parcurs, din motive practice mai ales, la ambele secte s-au înregistrat derapări sistematice de la această inițiativă. - Cultul sfinților a fost instituit în pofida faptului că Dumnezeu este Unul Sfânt în Ființă. Oamenii Bisericii și-au format din sfinți Dumnezei noi (ștergându-se diferența dintre păgâni, care au mai mulți zei, și creștini care au acum o sumedenie de sfinți la care se roagă). - Cultul Sfintei Fecioare, căreia oamenii au ajuns să-i ceară până și mântuirea, a fost promovat fără nici un suport biblic, deși ei pretind că există un singur Mântuitor (maitreyștii iau ca suport pentru acest subiect și scrierea intitulată „Lumina Adevărului”, creație a lui Abd-ru-Shin). O altă acuzație pretinde că modul de adresare între membrii bisericii s-a denaturat și el, ajungându-se la folosirea unor formule neadecvate pentru preoți și pentru episcopi : preaînalte, preasfințite, preafericite, beatitudine, stăpâne, etc. |
|
|||
|
|||
![]()
239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya (IV)
Maitreyștii mai afirmă că este greșit spus că “oamenii se mântuiesc prin faptul că Domnul Iisus s-a răstignit”. Atinși de “filoxera” gândirii protestante, ei spun că Iisus este doar o cale către Tatăl, iar oamenii se mântuiesc doar prin credință (sola fide). După ei, răstignirea lui Iisus se explică prin faptul că El a fost nevoit să facă și ultima Sa faptă pe pământ, ca o lecție pentru oameni, pentru a le demonstra la modul concret că „Cel ce nu se teme de moarte, va rămâne veșnic viu”. El s-a lăsat răstignit, dând oamenilor o lecție, ca Învățătura Lui să se confirme prin fapta Sa. A renunțat la viață în favoarea oamenilor, demonstrându-le că cel ce știe să se jertfească, are parte de viață veșnică. El S-a supus și a dat ascultare voinței Lui Dumnezeu, pentru a se împlini tot ce era scris. Aceasta se vede și în rugăciunea Lui în care a spus: „ Părinte, toate sunt Ție cu putință. Depărtează paharul acesta de la Mine. Dar nu ce voiesc Eu, ci ceea ce voiești Tu.”(Marcu 14, 36) În august 2002 s-a organizat o tabără la Păltiniș, în care Francisc Maitreya a lansat noi panseuri ermetice erijându-se subtil în „Cuvântul lui Dumnezeu”, care „trăiește cuprinsul necuprins”: „Mișcare și nemișcare, fără una cealaltă nu poate cuprinde cuprinsul lui Dumnezeu. ... Căutarea căutării poate găsi răspuns dacă ea vrea să fie cu adevărat cale pentru cei ce nu au cunoscut-o. ... Un pas poate fi împlinirea unui destin, căci doar prin pas, destinul se împlinește. Pasul...care pas? Pasul pășit pe calea de Lumină. ... Câți dintre voi știți ce n-ați știut? – Toți de aici! Dar câți dintre voi nu știți ceea ce nu știți? Mai gândiți-vă, mai gândiți-vă și veți găsi în fiecare cuvânt al meu semne de întrebare, dar și răspunsuri în același timp. .. ... Și-n firul ierbii găsiți Cuvântul Meu. Și-n mișcarea unei crengi găsiți trăirea Mea. Și-n visarea unui copilaș trăiesc. Și-n cuvântul cuvântat Mă manifestez. Și-n taina tainelor trăiesc cuprinsul necuprins, dând speranței împlinirea!” Zece luni mai târziu, pe un pat de spital din Baia Mare dădea ortul popii cel ce avea siguranța că „trăiește cuprinsul necuprins”, dar nu oricum și niciunde îl trăiește el, ci până „și-n visarea unui copilaș”: Maestrul Spiritual, Învățătorul Iluminat, Domnul Luminii, Guru-ul IJ Francisc Maitreya. B. Învățături rămase de la Francisc Maitreya: a. Legea lui Dumnezeu și Legea Karmei: - Dacă se împlinește întocmai Legea lui Dumnezeu, Legea Karmei nu se mai aplică și nu mai vin necazurile. - Rolul cărării pe mijlocul capului: departajează energiile YIN și YANG, departajează (+)-ul de (-), Lumina de întuneric. Dacă nu este cărare, energiile circulă dezordonat și apar stări nedorite. - Dumnezeu este prin ceea ce este. Dumnezeu nu demonstrează la nimeni nimic. - Doar un Avatar poate schimba Spiritul. - Avatarul este manifestarea Lui Dumnezeu în trup de om. - Eu respect fiecare Maestru, fie că e din Lumină sau din întuneric. Maitreya nu-și permite să judece pe nimeni. - Dumnezeu se manifestează (Trinitatea); Satan se manifestă. - Învățați să priviți totul prin Conștiința Cosmică Universală. - O mărturisire eliberează karma. - Până nu vă veți elibera de micimea karmei voastre, de murdăria karmei voastre, neîncrederea karmei voastre, nu vă veți putea înălța. Eliberați-vă karma! - Un Avatar când se întrupează într-o dimensiune karmică, respectă Legile Divine și Legile dimensiunii respective. - Dacă divulgi inițierea ce ai primit-o, ți se micșorează discul, pentru că fiecare inițiere e luată din matricea ființei. - Mantra are o valoare în funcție de încrederea voastră. - Să te regăsești în fiecare sutră, în diferite ipostaze. - Fiecare cuvânt are vibrație; fiecare punct, linie, cuvânt scris are o anumită valoare. Tot ce faceți rămâne, chiar dacă vi se arde karma, informația rămâne. - Dacă ți s-a ars karma, nu te mai întoarce în trecutul tău, pentru că aduci prezentului trecutul și nonvaloarea. - Și omul ca să evolueze trebuie să vină de mai multe ori în trup. Repetata trăire și resimțire face ca omul să evolueze între 45 și 150 de repetate reîncarnări. Este o lege a firii și universală în Creația Lui Dumnezeu. - În Noua Eră oamenii nu mai au corp astral, de aceea Legea Karmei se aplică mult mai rapid. b. Cultivarea deliberată a iraționalului: - Rațiunea face din om un robot. - Nu prin rațiune Dumnezeu poate fi înțeles, ci prin trăire și simțire. - Să lași rațiunea la o parte. Simțirea și trăirea este totul. - Fiți dincolo de rațiune și tot ce este materie densă. - Nu fiți ignoranți. - Contează cât aplici, nu cât știi. (N.n.: Această învățătură e contrazisă atât de precedenta, cât și de discipolii săi. Referindu-se la posibilitatea de a generaliza pe viitor terapia “transfuziei de plasmă cosmică, energetică”, Mihaela Stan spunea că actul cunoașterii este indispensabil, ba mai mult, că e nevoie de “multă cunoaștere”: „Eu am văzut acest transfer energetic cu ochiul minții, iar apoi Domnul Maitreya mi-a spus și mie să fac același lucru. Așa se va proceda, cred, în viitor. Însă, pentru a putea face aceasta, este nevoie de multă cunoaștere, trebuie să fii la un anumit nivel de conștiință.”) - Lăsați lucrurile să vină de la sine. - Continența duce la epuizare și la cunoaștere până la un punct. Pentru o mai mare cunoaștere, se impune asceza.(N.n.: Din nou revine și apreciază cunoașterea ca pe o necesitate) - Fără cunoaștere nu evoluați. Fără evoluție sunteți o nonvaloare. c. Cultul Maestrului Spiritual Maitreya: - Eu sunt Calea. Eu sunt Lumina. Cel ce nu se poticnește în mine, va primi Binecuvântarea Tatălui meu, a Părintelui Luminii. - Eu sunt Calea, dar neaparat e să vă țin pe ea? Eu sunt Lumina, dar neaparat e să v-o îndes? Eu sunt Adevărul, dar neaparat e să vă țin în El? Dacă Eu mănânc, voi vă săturați? Voi ce faceți? De ce nu munciți? - Eu pentru voi am venit. Am pentru toți aceeași iubire. Eu pentru toți am venit. - Iubirea voastră pentru Mine să fie, în primul rând, ascultarea. - Nu ignorați ceea ce Eu vă spun, căci Eu o fac pentru ajutorul vostru. - Pe Mine mă puteți cunoaște prin post și rugăciune. - Eu vă dau, voi sunteți cei ce trebuie să împliniți. - Evoluția unei ființe începe la primul contact cu materia densă. Evoluția voastră începe la primul contact cu mine și cu Învățătura mea. - Eu nu știu să urăsc. Eu am venit să aduc Lumina în lume. - Voi încă nu știți ce înseamnă să vă înălțați. Voi încă nu știți ce înseamnă un Maestru Spiritual. - Pretind ceea ce mi se cuvine. - Este o onoare pentru un discipol ca Maestrul să-l invite la masă. - Niciodată să nu pui întrebări unui Maestru. - Nu e frumos să privești un Maestru în ochi. - Eu sunt cuprinsul revenirii de altădat’. - Nu vă întoarceți împotriva Maestrului! Este scris: „Trebuie să lupți pentru numele Maestrului, pentru Maestrul tău! Nu vă întoarceți împotriva celor care v-au învățat! - Dacă te revolți împotriva Maestrului, mai poți fi numit discipolul său? - Învățătura nu poate fi dacă nu este un Guru. Guru nu-și poate manifesta bucuria, dacă nu are elevi. - Un adevărat Maestru, Guru are puțini elevi. El este pretențios. |
|
|||
|
|||
![]()
239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya (V)
d. Omul este definit de informație și de energie: - Cine vrea să ocolească un bolovan, își va răni picioarele pe prundiș. - Vampirismul energetic este crimă. - Hipnoza este o crimă asupra ființei, pentru că cel hipnotizat nu mai este el, nu mai are liberul arbitru. - Mâncarea este informație; mai mult, când mănânci, gândurile tale se imprimă pe mâncare. - Hainele sunt o informație; ele vorbesc despre om. - Curgerea energiei prin corp este perturbată de obstacole: inele, brățări, ceasuri, cordoane strânse etc. Hainele nu trebuie să fi strâmte pe corp. - La bărbați, cureaua, cravata împiedică circulația fluidelor. Cureaua peste Bazinul Energetic împiedică stocarea energiei. Hainele trebuie să fie lejere. - Sunteți pe Pământ din sfere diferite, pentru a învăța unii de la alții, pentru a vă ajuta unii pe alții în evoluție, chiar dacă nu sunteți conștienți - Nu este bine ca femeia să fie judecător, ofițer al Stării Civile, preot etc, pentru că se dă o încărcătură negativă informației. - ... dacă ai omorât o gâză, un copac, o floare, să te rogi pentru ei să evolueze. Dacă vrei să rupi o floare, o rogi să te ierte, îi spui că vrei să faci o bucurie și ea se va jertfi. - Nu-L iubiți pe Iisus dacă rupeți o floare. Nu-L iubiți pe Iisus dacă tăiați un copac fără a-i cere voie. e. Proclamarea “Erei femeilor”: - Aceasta este Era femeilor; nu însă matriarhat. Femeia trebuie să evolueze mult spiritual, să atragă bărbatul după ea, căci prin femeie a căzut bărbatul. - Dar nu vă semețiți, femei, chiar dacă timpul este al vostru. Trebuie să vă arătați smerenia și iubirea voastră către bărbați. Prin voi vine viața, dar prin voi poate veni și blestemul. - Prin femeie se eliberează bărbatul de stările de nedorit. - Femeie, dacă vrei să fii femeie, cuprinde regăsirea ta prin gândul de femeie! - Femeia nu este egală cu bărbatul. - Când un bărbat îmbrățișează o femeie, să creadă și să simtă că îmbrățișează toate femeile din lume. Numai atunci va putea simți puterea iubirii și a dăruirii femeii. - Aceea e femeie ce știe să trăiască clipa. - Aceea e femeie ce poate face pe bărbat, bărbat... - Gingășia unui bărbat poate să facă din femeie o coardă a unei harpe...Dacă el nu cântă pe această coardă, în univers nu este împlinirea! Femeia este coarda și bărbatul este arcușul. f. Auto-zeificarea și perseverența discipolilor pe Calea Luminii: – Să nu te superi niciodată pe tine, pentru că astfel te superi pe Dumnezeu, care este și în tine. – Orice valoare nu poate fi acceptată de la început. Istoria a demonstrat, orice învățătură nouă nu este înțeleasă și acceptată la început. – Cine vrea să ocolească un bolovan, își va răni picioarele pe prundiș. – Un lucru nu se face pe jumătate sau pe un sfert, ci în întregime. – Un lucru început trebuie terminat – Orice lucru trebuie dus până la capăt. Ulciorul trebuie umplut. – Orice drum început trebuie dus la capăt; altfel nu vei fi în stare să duci nimic la capăt. – Dorința să existe, căci restul vine de la sine. g. Biserica, religia creștină și cultele: - Dumnezeu nu unește biserica, ca instituție, ci unește Creația Sa. - Adevărul nu începe cu creștinismul și nu sfârșește cu el. - Dumnezeu este unul singur. Ele este în toate și în tot. El n-a creat religii. - Numai Dumnezeu sfințește omul. Omul nu sfințește omul. - Prin crearea cultelor de către oameni, aceștia s-au îndepărtat de Dumnezeu. Marele păcat al omului este că a făcut cultul: cultul morților, cultul sfinților, cultul bisericii, cultul religiilor, cultul Fecioarei. - Cultele nu sunt în armonie cu Legea lui Dumnezeu h. Sutre: - Acea cunoaștere ce poate fi cercetată prin simțire și trăire, e calea ce nu te poate pierde. - Cât timp nu veți cunoaște și respecta Valoarea, „Calea Luminii” va fi închisă pentru voi. - Locul binecuvântării rămâne o valoare doar dacă rămâne așa cum a fost binecuvântat. - Cine bate la poarta căutării poate deschide ușa regăsirii. - Cine caută în căutare poate să ajungă în regăsire. - Nu căutați în locul negăsirii , căci nu veți găsi nimic. - Nu căutați în locul negăsirii, căci nu veți regăsi nimic din ceea ce doriți. - Rațiunea nu face casă cu înțelepciunea! - Toate sunt valori venite, atâta timp cât pot fi și înțelese. |
|
|||
|
|||
![]()
239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya (VI)
i. Maxime ilariante: - Când iubești, iubești! - ...Adevărul este Adevăr... - Dacă ați pășit, pasul este făcut. - Ca să urnești carul, trebuie să te opintești puțin. - Adevărul nu se strigă. El există. - Adevărul poate să ucidă, dar poate să înalțe omul. - Cuvântul este destin. - Cuvântul viu trebuie să penetreze. - Porți de intrare pentru cel rău: bijuterii, machiaj, pantaloni (la femei), ținută provocatoare, gânduri ne-Ui, fapte ne-Ui etc. - Despre comunicarea telepatică: mesajul din Lumină este Vocea Tăcerii, gândul care curge. Dacă cineva aude o voce în ureche, este de la cel rău. Vocea auzită în Templu este posesiune. - Spiritul este în hipofiză... - Când soarele luminează, ce face noaptea? Așteaptă să-i vină rândul. - Femeia este coarda pe care trebuie să cânte bărbatul... Femeia este coarda și bărbatul este arcușul. - Prin toate proeminențele la om se captează sau se pierde energie. Baticul ordonează energia ce se emite prin Sahasrara. Fusta formează un ajutaj divergent-convergent. - Cu cât sânii (chakre secundare) unei femei sunt mai mari, cu atât chakra-ele secundare sunt active și dau forță acelei femei. - Femeia este mișcarea și nemișcarea ce primește cuprinsul bărbatului în ne-mplinirea ei, ca să-mplinească această ne-mplinire. ... Dacă femeia se deschide, bărbatul simte. j. Pilde: Pilda femeii iubite Un om avea femeia lui și o iubea, dar nu înțelegea că ea nu-i aparținea lui. Și într-o zi femeia i-a cuvântat și i-a zis: ”Tu, omule, prea multe rădăcini ți-ai înfipt în pământ și ai cuprins iubirea mea cu înțelegerea-ți prea mică. Eliberează-mă de necuprinsul tău și tu vei fi în ceea ce eu dau prin binecuvântarea mea. De poți să mă cuprinzi prin iubirea ce o revărs în gândul tău, vei fi și tu, precum și eu la Tatăl meu.” Urechi s-aveți să auziți ce-am spus acum! Pilda neîncrezătorului Multe preacuprinse căi se destrămau în pasul unui om ce nu știa să înțeleagă ce este demn a fi cuprins și adevăr prin căutare, iubire și destin prealuminat de cel ce poate fi căutat. Și pasul lui, a celui ce nu voia iubirea, cu neîncredere pășea, dar nu găsea ce-ar fi dorit, căci nu știa ce-nseamnă a iubi și a primi ce poate da Acel ce a promis cândva: „Cel ce poate să primească Binecuvântarea Mea va fi cuprins de căutări și regăsire prin trăire.” Neîncrezătorul pas, prin rătăcirea lui, rămas-a lângă cărarea vieții și-a plâns, dar ce folos, că n-ajungea în pasul lui Cărarea Vieții. Ochii voștri de-ar vedea, ați ști ce-nseamnă rătăcire. Pilda izvorului căutării Cum șoapte au ajuns în gândul celor doritori de căutare, voit-au ei să lase înălțare prin pasul lor. Dar n-au făcut, căci n-au crezut că pot să facă ceea ce ar fi dorit să facă. Și însetați erau și căutau să bea. Izvorul căutării lor nu ajungea în pasul gândului lor curat, căci se lăsa așteptat și ei nu îndrăzneau să caute firul lui prealuminat. Și timpul a trecut. Preacuprinse căutări voiau să lase ei, dar bucuratu-s-au de un gând ce a venit când ei prea puțin se așteptau. Și gândul i-a învățat ce trebuiau să facă. O bucurie necuprinsă a fost în viața lor, că au găsit izvorul binecuvântării lor. Cum au băut, trăit-au noul destin și-au zis: „De-am fi știut, n-am fi lăsat cuprinse căutări să piardă o valoare căutată.” Pilda bolii și a bolnavului Venit-a boala să aducă semn de întrebare peste acela ce a cuvântat cândva un adevăr lăsat peste cuprinsul oamenilor și ea învăluitu-l-a și zise: „Tu ești al meu” și el s-a îmbolnăvit. Dar continua vorbirea sa și-n adevărul său, cei ce-l priveau nu au văzut că suferință are peste el. Căci el trăia prin binecuvântarea-i dată de Cel ce l-a trimis. Ce-ați înțeles toți? Pilda unui soare luminos și a unui cărăbuș necredincios Un cărăbuș zbura și a văzut un soare, a vrut s-ajungă până-n el, dar n-a ajuns. Dar știți de ce? Că n-a crezut în el… Pilda ciorii și a porumbelului Zis-a porumbelul către cioară: „Nu vrei să fii în adevărul meu?” Și cioara-i spuse: „Cra-cra! Și eu-s pe calea mea!” Pilda Noului și a Vechiului Zis-a noul către vechi: „De ce-ai rămas cum ești? Nu vrei să te schimbi?” Și vechiul îi răspunde: „De m-aș schimba, tu n-ai avea valoare acum.” (Aluzie probabil la așa-zisele „schimbări” care ar fi făcut ca Biblia să nu mai fie autentică și credibilă - n.n.) Pilda necuprinsului Necuprinsul unei căutări a răsturnat valoarea necuprinsă a unui nou venit, zicând: - Tu poți să fii continuarea împlinirii mele, dar dacă ei sunt necuprinși într-un cuprins al tău, putea-vor să-nțeleagă căutarea mea și-a ta? Pildă (despre întrebare și răspuns) Zis-a gândul către gând: - De ce-ai venit în gândul meu, când tu ești gând precum sunt eu? Și gândul zis-a către gând: - Eu sunt, dar nu ca tine. - Păi, cum? - Că eu sunt nou. |
|
|||
|
|||
![]()
239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya (VII)
k. Mesaje: 1. Pace si Lumină peste voi! ...Atunci când vi se luminează Adevărul, ce faceți pentru a-L înțelege? Cum veți cunoaște ce este adevăr printre neadevăruri – cum? Ce ar putea face Lumina pentru a fi ea primită? Dar oare trebuie să facă ea ceva anume? Unde este căutarea voastră? Dar de fapt ce doriți să găsiți? Începutul regăsirii voastre este prin acceptarea ființei umane ca microunivers, unit cu Adevărul Absolut. Fiți căutare dar în același timp și regăsire pentru noul vostru destin! Atunci când se lasă noaptea peste destinul vostru, este vinovată noaptea noului pas? Unde începe noaptea și unde se sfârșește ea? Nu picurați gândul uitării odată cu roua dimineții pasului vostru în fapta ce vă stă în față. Că nu veți ajunge prea departe! Bucurați-vă de cele ce vi se dau spre împlinire și veți fi ceea ce este regăsire pentru voi! Francisc Maitreya 2. Pace și iubire vouă, clujeni! Dacă cele ce sunt nu vă ajută să înțelegeți, nu este vina mea. Trebuie să fiți așa cum v-am tot luminat – puternici, siguri pe voi în cele ce le luminați. Cunoașterea voastră este destul de multă, trebuie să o puneți în practică doar. Doriți-vă pacea care va deschide o cale către cele ce sunt – așa veți fi ceea ce este de dorit... Cuprinsul gândului vostru nu poate fi limitat dacă nu puneți voi teama înaintea lui. Limitarea trăirii voastre micșorează valoarea conștiinței de sine. Unde voiți să ajungeți prin teamă – unde? Dacă vi s-a dat un talant, de ce îl îngropați? Ce veți răspunde când veți fi întrebați dacă ați fost luminați asupra adevărului? Veți putea nega cele ce vi s-au dat spre Luminare? Din nou vă întreb: unde vreți să ajungeți – unde? De ce nu colaborați? Unde este iubirea voastră pentru aproapele vostru? Unde? Este timpul să vă maturizați spiritual – faceți-o până nu va fi prea târziu! Vă las să meditați asupra celor spuse acum în fața voastră. Francisc Maitreya l. Dragostea și iubirea: - Nu știți Atributele Iubirii, pentru că nu le aplicați. - Și dragostea e un atribut al iubirii, o atingere a unei bucurii printr-o mângâiere. - Dacă vă iubiți, iubiți totul. - Iubirea este manifestarea subtilă a Spiritului. Dragostea este manifestarea materiei dense. - Atâta timp cât voi nu vă alimentați din Marele Ocean Planetar, nu veți cunoaște iubirea. m. Rugăciuni noi: 1. Iubire, iubire, iubire Ție, Părinte drag! Iubire, iubire, iubire Ție, Părinte drag! Iubire, iubire, iubire Ție, Părinte drag! Binecuvântat să fie Numele Tău în veci! Amin. 2. Pace și Liniște peste mine! (3 ori) Pace, Pace, Pace! Iubire, Iubire, Iubire! Sunt cel ce sunt, ca o valoare în univers și caut Iubirea prin Adevăr! Sunt om și caut valoarea! Sunt valoarea ce trebuie cuprinsă în necuprinsul cuprins al Binecuvântării și Iubirii Lui Dumnezeu! Sunt om și vreau să fiu (tot) om! Iubire! Sunt om! Adevăr! Sunt om! Armonie! Sunt om! Fiți în pasul meu valori și eu voi fi ce nu am fost! Iubire! Iubire! Iubire! Am încredere în mine! Am încredere în ceea ce fac! Am încredere în mine! Sunt valoare, căutare și-mplinire! Iubire, Iubire, Iubire! Sunt Iubire! Sunt Iubire! Sunt Iubire! Sunt Adevăr! Amin! n. Îndemnuri către discipoli: 1.- Uiiiiiii, Uiiiiiii! Trăirea voastră e în voi, și prin voi trăim și noi! Uiiiiiii, Uiiiiiii! 2.- Ce e copacul? Arborele vieții sale. Și pomul a strigat: - Omule, de ce nu vrei să vezi în mine valoarea ta, ca și trăire? O, omule, nu rătăci, privește în adevărul tău, și vei găsi în mine căutarea ta. Căci fiecare frunză-n vânt ce legănatu-s-a ca o șoptire, striga-va către tine…”om” și iarăși “om” “AUM” și “AUM”…, ca o valoare rechemată și o cântare ca-mplinire și binecuvântare, omule! Ești “om”, ești “om”, ești “om”… Și omul n-a cuprins valoarea lui nicicând. Copacul și acum așteaptă, spune “om”, și “om”, și “om”, și Uiiiiiii, că sunt aici, și Uiiiiiii, că sunt aici, Uiiiiiii. Copacul așteaptă. Voi ce-așteptați? Cuvântul “om” răsună în fiecare gând, și în urechea voastră, și sunteți “om”, și sunteți “om”. Sau nu cuprindeți re-gândirea și trăirea lui ca o valoare dată? Copacul stă și-așteaptă, și-așteaptă, și-așteaptă, și dă cuprinsului trăirea. Fiți căutarea prin cuprins, și veți avea valoarea și-mplinirea. 3. - Să nu îndrăzniți să mă mai judecați! Să nu îndrăzniți să veniți la mine să cereți puteri, nefiind pregătiți. 4. - Nu mai gândiți ne-Ui! 5.- Din 1992 am dat totul și am plecat să-mi fac misiunea! Numai atunci pot să vă ajut, când colaborați cu mine! 6.- Yoga Focului Cosmic este cea mai înaltă școală. Această formă de manifestare n-a mai fost cunoscută. De aceea vi se pare greu, și este greu. 7.- Trebuie să recunoaștem progresul. Trebuie să ne folosim de ceea ce este în pasul nostru, pentru a ne ușura munca. (mașină, telefon mobil, calculator.) |
|
|||
|
|||
![]()
239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya (VIII)
o. Mantre (rugăciuni repetate mecanic): 1.- Ui! (mantra iubirii universale). Dacă aveți credință în Dumnezeu, nu trebuie să vă mai atingă nimic. Dacă aveți gândul curat, nu se apropie nimic ne-Ui de voi. (Ui înseamnă iubire spirituală) 2.- Uiiiiiii! CONȘTIINȚA LUMINEAZĂ NOUL PAS PRIN CALEA REVĂRSĂRII DE IUBIRE ! Uiiiiiii! SUNT GÂNDUL FAPTEI REÎMPĂCĂRII! Uiiiiiii! (de trei ori) Această mantră se spune de câte trei ori pe zi timp de șapte zile. Alimentația este foarte importantă. [...] Vă luminez acum cu iubirea altei mantre, ce vă va ajuta să luminați zidirea templului vostru. 3.- Uiiiiiii! LOCUL AȘTEPTĂRII ACCEPTĂ NOUA FORMĂ DE MANIFESTARE PRIN ADEVĂR! Uiiiiiii! RECUNOSC LOCUL AȘTEPTĂRII - Uiiiiiii! (de trei ori) La fel și această mantră, se va spune tot de câte trei ori pe zi timp de șapte zile. După ce v-ați acomodat cu noile schimbări din templul vostru, treceți la o curățire a minții[...] Din nou va trebui să luminați iubirea altei mantre timp de șapte zile: 4.- Uiiiiiii! PASUL GÂNDULUI CUNOAȘTE FAPTA LOCURILOR AȘTEPTĂRII, RENASC PRIN NOUA VALOARE A CONȘTIINȚEI! Uiiiiiii! MĂ REINTEGREZ ÎN NOUA FORMĂ DE VIAȚĂ PRIN ABSOLUT! Uiiiiiii! (de trei ori) Această mantră va fi luminată ca și celelalte, tot de câte trei ori pe zi. Apoi, cercetați efectul ei. Cu răbdare, vor veni și rezultatele mult dorite. [...] Fie ca Adevărul să vă călăuzească peste toate locurile așteptării! În sala mare a templului [...] Dacă sunteți pregătiți, va trebui să puneți mâna dreaptă peste acel simbol, și spunând următoarea mantră vi se va deschide poarta. 5.- Uiiiiiii! SIMBOL – PRIN PASUL REGĂSIRII CUPRINDE-MĂ – Uiiiiiii! (o dată) Dacă ați luminat această mantră, se va deschide o poartă prin care trebuie să intrați. [...] Fiți mai răbdători cu voi înșivă și veți reuși. [...] La altarul templului V-am mai spus și cu alte ocazii despre acest lucru foarte important pentru o ființă. Altarul este esența vieții ființei. [...] Cum se intră în Altar, pe tronul de lumină trebuie să domnească prin lumină Cristosul. Dacă tronul este „gol”, nu este manifestarea Cristosului prin acel om. Acest lucru nu este de dorit. Dar dacă totuși se întâlnește o asemenea situație, nu rămâne altceva decât să se invoce Lumina Iubirii spunând mereu „Iisuse Iubire, Iubire, Iubire”. Se va repeta această mantră până ce pe Tronul de Lumină vi se revelează Iisus Cristos. [...] După terminarea acestei examinări vi se va îngădui să treceți la o mai înaltă inițiere, tot în Altar. Pe peretele din stânga sunt trei uși. La fel pe peretele din dreapta, sunt tot trei uși care vă așteaptă. Mai întâi veți trece la prima ușă din partea stângă. Priviți simbolul ce se vede în partea stângă a ușii, după care îl veți atinge cu palma stângă. Cât timp țineți palma stângă pe acesta, invocați mantra UI. Se vor perinda multe uși prin fața voastră, dar, se va opri acea ușă care este pentru nivelul la care ați ajuns . Aceasta la rândul ei are un simbol ce luminează cu intermitență. După o luminare a mantrei: 6.- Uiiiiiii! SIMBOL CUPRINDE-MĂ ȘI-MI LUMINEAZĂ PASUL! Uiiiiiii! (care se va spune o dată), ușa vi se va deschide – intrați și studiați… După ce veți termina de studiat aici, din nou veți fi supuși unui examen în fața comisiei întrunite[...] Pentru a avea cale deschisă, va trebui să luminați iubirea unei mantre ce este cheia. Mantra este următoarea: 7.- Uiiiiiii! SIMBOL, CUPRINDE-MI VALOAREA CONȘTIINȚEI ȘI PRIMEȘTE-MĂ SPRE MAREA TA INIȚIERE! Uiiiiiii, Uiiiiiii! (o dată) După ce veți lumina această mantră, vă veți simți atrași de acest simbol, care este o mare poartă așa cum v-am mai spus[...] Urmează partea cea mai frumoasă, și anume studiul care duce către eliberare. Dar acest lucru îl vom discuta în capitolul următor. Din nou sala mare a templului Dacă acest lucru se petrece, nu este întâmplător. [...] Invocați această mantră ce v-o luminez, și calea vi se va deschide. „Cheia” (mantra), este următoarea: 8.- Uiiiiiii! SIMBOL, CUNOAȘTE-MI VALOAREA ȘI CUPRINDE-MĂ! Uiiiiiii! CONȘTIENTIZEAZĂ-MĂ ASUPRA IUBIRII TALE! Uiiiiiii! (o dată) Deci va trebui să puneți palma dreaptă peste simbol, apoi veți lumina iubirea acelei mantre. După luminarea mantrei, veți fi atrași prin „poartă”. [...] Acestea vă vor ajuta la cele ce urmează. Scara spiralată a templului V-am mai luminat și în alte cărți despre această scară a templului omului. Acum a sosit momentul să vă destăinui tainele acestei scări. [...] Bucurați-vă o dată cu ei, și bucuria va dăinui peste veacuri! Treapta întâi din scara spiralată După cum vă spuneam, pentru a ajunge aici va trebui să treceți din Altarul templului vostru către scara spiralată printr-o poartă. [...] Această „cheie” este calea ce duce către lumina cunoașterii noului destin al ființei voastre. Cheia (mantra) este următoarea: 9.- Uiiiiiii! PASUL REGĂSIRII GĂSEȘTE NOUL LOC DE AȘTEPTARE – SUNT NOUL DESTIN CE TRECE CĂTRE ADEVĂR – PACE ȘI LINIȘTE PESTE MINE! Uiiiiiii, Uiiiiiii! (o dată) Această mantră, după cum vedeți, se luminează o singură dată, dar, cu o maximă concentrare. Dacă Pacea și Liniștea este peste voi, vi se va deschide Poarta Scării Spiralate așa cum este de dorit. [...] Să luăm unul dintre simboluri, și anume acela care luminează cu intermitență. Dacă simbolul din partea stângă a voastră luminează cu intermitență, veți pune peste acesta palma stângă și veți lumina iubirea următoarei mantre (chei): 10.- Uiiiiiii! SIMBOL, PRIN ADEVĂRUL TĂU TRECE FAPTA FIINȚEI MELE – CUPRINDE-MĂ! Uiiiiiii, Uiiiiiii! (o dată) După invocarea acestei mantre, simbolul vă va cuprinde și veți trece într-o altă dimensiune a templului vostru. [...] În fața fiecărei uși veți privi simbolul ce apare și apoi veți invoca mantra Uiiiiiii! SIMBOL, CUPRINDE-MĂ! Aceasta va fi spusă de trei ori! Dacă lumina emisă de voi vibrează cu cea a simbolului, acea ușă vi se va deschide. Pătrundeți cu mare încredere, căci Marii Maeștrii vă așteaptă cu multă iubire și îngăduință… După terminarea acestei mari inițieri, veți fi supuși din nou unui mare examen. [...] După cum ați văzut, această primă treaptă de inițiere este Treapta Eliberării. Cel ce parcurge această inițiere are nemurirea. [...] Uiiiiiii! SIMBOL, CUPRINDE-MĂ! Un Eliberat nu mai are chakre. El este un stâlp de lumină ce luminează peste cei ce-l găsesc. C. Epilog La 5 iunie 2003, cel care a fost Francisc I, zis Maitreya, a fost cuprins de Simbol, a pășit pe Treapta Eliberării și, lipsit definitiv de Chakre, a răsuflat ușurat, dându-și duhul: Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
240. Marea Maestră Adela angelica, “marchiza îngerilor” (I)
Ca un făcut, la cârma “mișcărilor” centrifuge sectare care emit pretenții la reprezentarea exclusivă a Ultra-Ortodoxiei-Rromânești s-au instalat în ultima vreme numai femei, una și una. Pucioșii sunt conduși cu mână de fier, de 20 de ani încoace, de lelița Mihaela Tărcuță, care a preluat prin presiuni și intimidări “sceptrul proorociei” de la Maria Tudorache, care la rândul ei îl moștenise de la sora ei, “șfânta Verginica”. Tăicuțul Visarion Iugulescu a fost moștenit și el de o adeptă mai iute de mână și de picior, “sora Elena”, zisă și “sora Nuți Mare”, care s-a instalat fără drept de apel în fruntea bucatelor, îndată ce „Tăicuțul” a dat ortul popii. Până și Vasilica Barbu Gurău (cunoscută mai ales cu numele călugăresc “maica Veronica”) și-a lăsat doctrina revoluționară pe mâna unui grup de foste măicuțe de la Vladimirești, care deranjează în mod sistematic slujbele în diverse biserici (mai ales la sarbători), cu scandări împotriva conducerii BOR și a patriarhului în special. Marele Maestru și Învățător Francisc Maitreya a fost urmat la “tron” de Marea Maestră Adela. A. Asemănări și deosebiri "Cine se aseamănă, se adună". Problema pe care o ridică acești "mișcăriști" ai Ortodoxiei (“Ostașii” de la Deva, Maitreyștii, Pucioșii, Ioneștii, Ucenicii Sfântului Ilie, Dogarii, Desankiștii, Messianicii, Visarioniștii, etc., etc.) este problema "drobului de sare": ea este mult mai complexă decât pare, dar în același timp este extrem de simplă: ei sunt semințele schismei în biserică! Să ne amintim de lecțiile istoriei: oare "tudoriștii" n-au fost și ei la început "buni ortodocși"? Cum de au devenit ei neoprotestanți pentru vecie? Oare Tudor Popescu nu era un bun preot creștin ortodox, care a vrut numai binele Bisericii (lui)? În general, întemeietorii acestor "lucrări" și "mișcări" centrifuge au fost oameni de bună credință, sinceri în convingerile lor, devotați Ortodoxiei și plini de râvnă. Ei au încercat de jos în sus, prin mijloace proprii (prima greșeală!) să corecteze unele neajunsuri observate de ei în Biserică. În acest scop, ei au făcut multe, sau chiar foate multe fapte bune, dar au creat și inovații formale (a doua greșeală!) legate de portul creștinesc, de relațiile sociale, de conduita exterioară, sau de administrație. Exemplu de inovație: numirea unor "Epitropi (și Epitropițe !) ai Lucrării Visarioniste" de către Tăicuțu' Visarion. Inovațiile au creat la rândul lor două, trei sau mai multe categorii de creștini. De exemplu: creștine fără batic pe cap și creștine mai cu moț, dar cu batic pe cap (nu numai la rugăciune, ci permanent, ziua și noaptea). Alt exemplu: creștinii care cântă la slujbe numai cântări aprobate de biserică, și creștini care cântă la slujbe și alte cântări, considerate de ei "mult mai frumoase și mai înălțătoare și mai folositoare" decât primele]. Apoi, unii dintre ei au venit și cu "mici ajustări" care vizau aspecte dogmatice (a treia greșeală!). Apoi, treptat, liderii mișcăriști au scăpat frâiele din mână. Ucenicii lor au luat-o razna și n-au mai putut fi controlați. Unii s-au organizat de-a binelea în secte (exemplu: facțiunea schismatică neoprotestantă de la Deva a "Oastei Domnului"). Neoprotestantismul a pătruns așadar în Biserica Ortodoxă nu din exterior (căci acest lucru nu s-a dovedit a fi posibil!) ci din interior! Și acum vin admiratorii lor și zic: Întemeietorii de "Lucrări" și de "Mișcări" și de "Oști" Ortodoxe n-au nici o vină! Vina aparține exclusiv ucenicilor lor! Ei și numai ei sunt vinovați de micile-marile abateri! Să nu-i mai denigrăm, deci, pe întemeietori, că nu ei au greșit; ci să ne concentrăm numai pe pericolele care vin din exterior! Orice facțiune fundamentalistă pseudo-ortodoxă are în ea germenii mândriei și ai schismei. Promotorii ei nu pot fi absolviți de urmări, nici măcar după moartea lor. De aceea marii duhovnici și teologii au fost mereu sceptici când au auzit de apariția uneia sau alteia dintre mișcările puritane care vor să corecteze din temelii Ortodoxia, ajunsă (după părerea lor) la un impas intolerabil. De aceea, pozițiile intransigente ale părintelui Ilie Cleopa, a părintelui Arsenie Papacioc, a părintelui Sofian Boghiu, a părintelui Petre David și a părintelui David Pestroiu față de cele mai mici "devieri" sau "abateri" ale acestor "mișcăriști în piei de miei" și "lucrători pe la spate" sunt corecte și binevenite. Ele sunt un semnal de alarmă pentru ce a fost și pentru ce va urma în mod inevitabil în Biserică, dacă toleranța este greșit înțeleasă de membrii ei. Biserica a păstrat întotdeauna calea moderată de-a lungul veacurilor, ferindu-se de excese, al căror rezultat inevitabil este căderea în suficiență și în mândrie. Atitudinea aparent tolerantă a unor ierarhi față de acești "mișcăriști" și "lucrători" (pe la spate) este una înțeleaptă, dar nu trebuie înțeleasă greșit, ca fiind încurajatoare. Ea lasă o portiță de întoarcere oilor celor rătăcite - doar atât! Faptul că episcopul X a binecuvântat cartea Y, arătând că este bună în conținutul ei, este doar un gest de dreptate și de bunăvoință, dar el nu trebuie speculat și nu-l legitimează pe autorul cărții în toate acțiunile și luările lui de poziție, ci numai în ceea ce a scris în cartea respectivă. Sora Elena și Visarioniștii (“Fiii Tăicuțului”) promovează și în prezent “căsătoriile albe” și nunta fără lăutari, obiceiuri care se regăseau aidoma și la Pucioși până a veni la cârma sectei lor Mihaela Tărcuță , care a lansat noutatea excluderii totale a căsătoriilor din viața adepților ei, pe motiv că Taina Căsătoriei ar fi o formă de legiferare a desfrânării trupești în familie. Membrii ambelor secte se exteriorizează formal printr-o vestimentație specifică ( la visarioniști: haine negre, basmale albe sau albastre, excluderea podoabelor de orice fel; la pucioși: haine de culoare albă sau neagră din fibre naturale, excluderea podoabelor și a ceasurilor de mână, barbă și părul lung la bărbați ) “Sora Nuți” ( o femeie de peste 50 de ani, divorțată), încă de pe vremea când fusese aleasă “epitrop” și “toiag” de către taica Visarion, reușise să atragă în jurul ei mai mulți tineri și tinere cu care se întâlnea într-o casă particulară din Constanța. Acolo sectanții se rugau împreună și cântau imnele sectei, sub severa coordonare a stăpânei lor. Nuți le interzicea tinerilor să participe la distracțiile lumești, cum ar fi să asculte “muzica lumească” sau să se uite la televizor. Last edited by mariamargareta; 26.07.2010 at 13:48:37. |
|
|||
|
|||
![]()
240. Marea Maestră Adela angelica, “marchiza îngerilor” (II)
O situație aparte o prezintă “proorocițele” Mihaela de la Pucioși și Adela de la Maitreyști, care sunt pe punctul de a se substitui lui Hristos, în relația lor specială pe care o promovează între Dumnezeu și om. Ele condiționează total puterea lui Dumnezeu de puterea lor, dorința Lui de dorința lor, voința Lui de voința lor. Mihaela fabrică pe bandă rulantă mesaje pe care le prezintă ca fiind “venite din cer”, prin care își impune față de adepții ei orice inovație îi trece prin minte, oricât ar fi ea de stranie sau de îndrăzneață. La rândul ei, Adela preia îndrăzneala maestrului și mentorului ei, Francisc Maitreya, care se substituia lui Hristos, spunând despre sine: “Eu sunt Cel ce sunt”. Ucenicii Adelei se confesează retoric pe situl închinat ei: “Cine este Marea maestră Adela, nu depinde de noi, căci Ea este cea care este! Dar ce reprezintă Ea pentru fiecare: prietenă, Maestră sau Mamă, de noi depinde.” Subtil, dar energic, Pucioșii și Maitreyștii o detronează pe Preasfânta Fecioară Maria din demnitatea de Maică a Creștinătății, primită de la Însuși Fiul ei aflat pe cruce: “Femeie, iată fiul tău!” (Ioan 19,26), substituind-o cu surogate pieritoare. Adela preia din mers și instituie o dogmă care la pucioși este deja istorie: aceea de a fi “Mamă a credincioșilor”, căci Pucioșii au și ei “Mama” lor, pe Verginica Tudorache, căreia i-au și închinat un “Acatist” copiat duă Acatistul Maicii Domnului”. În acest “Acatist”, versetele “Bucură-te, maică Virginie, pururea fericită!” încheie invariabil fiecare Icos, dar ca să nu credem că este vorba de o “maică” oarecare, în sensul monahicesc al cuvântului, pucioșii au grijă să facă limpede înțelesul că “ noi suntem fiii ei” (deci , “ea este mama lor”) încă de la Condacul 1: “Apărătoarea noastră cea mare, pentru biruință mulțumiri, izbăvindu-ne din nevoi, aducem ție purtătoare de Dumnezeu, noi fiii tăi; și ca ceea ce ai mijlocire nebiruită, izbăvește-ne din toate nevoile ca să strigăm ție: Bucură-te maică Virginie, pururea fericită!” (Citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, ediția 1995, pag.650) Teoria reîncarnării, vehiculată cu mult aplomb de Marele Maestru Francisc Maitreya pe când trăia (ca să-și convingă adepții că el este una dintre reîncarnările Fiului lui Dumnezeu), îi vine acum ca o mănușă succesoarei lui, Marea Maestră Adela. Ea afirmă cu îndrăzneală că este una dintre reîncarnările Mamei Lumii, cea cea în viețile anterioare le-a dat viață pe rând, atât lui Hristos cât și lui Budha: “O, Tu, Iubire Sacră, prunci din Mine pleacă, așa ai hotărât să fiu eu Mamă a Tuturor. O, pruncii Mei, de oriunde aș privi văd binele și răul așezat, dar luptă Mama pentru voi. Durere de simt nu las să vă cuprindă niciodată pe voi. Eu duc și am început să urc Golgota și Crucea îmi este grea, dar singură își duce Mama ce este așezat pe umerii Ei. Privesc în dreapta, privesc în stânga, un ochi plânge, altul râde. Sămânța Luminii aici aruncată puțină a rămas, căci întunecimea mult a cuprins Pământul prin necredință, prin părăsirea Dumnezeului de Lumină de voi oameni dragi.” (extras din conferințele Marii Maestre Adela) Ca și Pucioșii, Mama Adela este preocupată de soarta poporului român și a României, țara “aleasă de Dumnezeu” să-i fie dată ei moștenire, pentru a o ridica la statutul de “Buricul Pământului”; Ca și mama Omida, Mama Angela e preocupată de a-i ghici viitorul și a poza în ursitoarea ei cea bună, “angelica marchiză a îngerilor”, care-i va ridica pe toți românii “din mândrie și din necunoaștere” : “O, Doamne Dumnezeul meu și-al tuturor! Las în grija Ta poporul român și țara, ce Tu le-ai însemnat cu numele meu, ce Tu mi-ai dăruit! Las în grija Ta pe toți cei ce servesc Lumina, dar Stăpâne Dragă din genunchi, în spirit nu mă ridic! Mă rog continuu pentru pământ, pentru țară, pentru cei ce au plecat de pe Calea Ta de Lumină! Căci plâng pentru ei! Privesc către ei unde s-au așezat din mândrie, din necunoaștere! O, Doamne Dumnezeul meu Cel Adevărat! Te rog cu Iubire ai îngăduință pentru toți! Mulțumesc Tată Sfânt Ceresc pentru tot ce s-a împlinit, pentru tot ce s-a așezat! Și Te iubesc!" (extras din conferințele Marii Maestre Adela) Plină de energie, mama Adela știe să-și mobilizeze discipolii și să-i facă să danseze după cum ea le cântă (vezi http://www.trambita.net/video%20MMA/video%20MMA.htm ) – va urma – |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|