![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este cineva care ar avea binevointa sa ii propovaduiasca adevarul acestui baiat ? Eu poate ca nu sunt cel mai potrivit , nu prea am darul vorbirii ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Puteti sa il treceti in pomelnic si la Sfantul Maslu! |
|
||||
|
||||
![]()
Numai sectarii incearca sa atraga membrii. degeaba incercati, daca Dumnezeu il vrea, o sa faca El ceva. pentru ca nu este primul atras de El, multi astfel de pacatosi au fost atrasi prin puteri dumnezeiesti. Sfanta maria magdalena avea 7 diavoli in ea. si totusi mantuitorul a atraso la iubirea lui Dumnezeu. nu va mai consumati energia rugandu-va. mai bine mergeti si ajutati oameni sarmani.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"Ceva e putred in Danemarca"..Un chip comun de tanar ce se stie pozat...Cat e de rau sau de bun ...fiecare poate avea dreptate din punctul sau de vedere..Sa-l aduci pe drumul bun cum? Blamandu-l si expunandu-i fotografia la vedere? Hmm.....Cred ca este cam "stufoasa" pb...Du-te la preot , sfatuieste-te cu el si daca chiar iti pasa, nu-i expune aiurea poza, dovedeste-te prieten si crestin !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati-ma cu niste sfaturi , va rog . | iulian92 | Generalitati | 30 | 25.05.2011 15:18:26 |
Am nevoie de niste sfaturi!! | Calin21 | Preotul | 4 | 17.02.2011 15:32:09 |
Niste sfaturi,daca se poate | elena1974 | Generalitati | 57 | 03.10.2010 13:50:58 |
As dori sa vad un demon | luceafaruldincer | Mari Duhovnici si predicile lor | 31 | 14.12.2009 22:14:16 |
|