![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Biserica nu se roaga pt un cataolic,adica nu poti duce acatiste pentru sinucigasi,pentru catolici,cu numele lor.
Dar pe tine nu te impiedica nimeni sa te rogi ! Mai ales ca il iubesti pe acel om,iubirea poate multe. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Psaltirea, pomeniti-l la Psaltire! Se va indeparta raul!
|
|
|||
|
|||
![]()
daca nu vrea el la dr psihiatru sa vina un psihiatru la el, mie mi se pare clar o depresie acum depinfe si ce alte simptome mai are, intr-adevar Dzeu face minuni, insa el fiind acum cazut in deznadejde trebuie sa se roage altii ptr el, am putea face noi toti de pe forum acest gest decat sa dam numai sfaturi ce ziceti?
cum il cheama andreea pe acest baiat, ca sa il pomenim in rugaciune , o sa vedeti ca daca ne rugam toti omu isi revine pe pariu. |
|
|||
|
|||
![]()
alexandru il cheama
eu maine voi merge sa intreb un preot si daca-mi zice ca se poate, o sa-l trec la acatist si maslu. Va multumesc pentru rugaciuni! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
a te ruga pentru cineva care nu merita | ilinca20 | Intamplari adevarate | 25 | 09.02.2012 11:23:26 |
Cum sa aduci un om la biserica care nici nu vrea sa auda de ea? | cornel cornel | Intrebari utilizatori | 3 | 18.01.2011 14:29:02 |
Fetita de a 10 ani care nu vrea sa se spele | andreicozia | Tinuta in Biserica | 12 | 22.10.2010 20:14:45 |
Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de | Ioan_Ciobota | Generalitati | 42 | 28.07.2007 01:13:20 |
o studenta care vrea sa faca parte din ASCOR | Cristalin | Generalitati | 1 | 01.05.2007 18:47:00 |
|