![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am fost ieri la acesta frumoasa manastire, era plin de oameni de toate felurile, din toate colturile tarii si nu numai, am intrat si la scumpul parintel care ne-a spus o rugaciune pentru facerea de copii, si mi-a mai zis sa fie baiat si sa-l fac preot si sa-l aduc aici :))
Minunat acest parinte, este un om bun, se vede de la departare, are o mana blanda, calda si usoara ca un fulg. Recomand cu mare dragoste sa mergeti sa vizitati aceasta manastire. Cu masina se poate intra pe un singur drum astfel: 1. Daca veniti dinspre Bucuresti ve-ti vedea o placuta indicatoare cu manastirea Caraiman, este un drum in rampa, cam anevoios care mie cel putin mi-a cam dat batai de cap (sunt incepator in ale sofatului). Daca totusi ratati aceasta intrare cu masina, mai exista o intrare, dar pe aceea intrati si lasati masina la poalele muntelui, de acolo urcati putin pe o carare din pamant, printre copacei. 2. Daca veniti dinspre Brasov, nu ve-ti gasi nici prima nici cea de-a doua intrare pentru ca nu sunt table indicatoare pentru intrari din acest sens de mers, eu le-am ratat pe amandoua :) dar am intors masina si pana la urma am ajuns. 3. Daca veniti la manastire Duminica, aveti grija cu locul de parcat masina, sus este o parcare mare dar din pacate este plina, va sugerez sa parcati masina pe undeva pe jos. Daca mergeti in timpul saptamanii nu este nici o problema cu parcatul masinii dumneavoastra. Inca odata va recomand cu mare caldura aceasta sfanta manastire. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
manastirile Caraiman,Frasinei | angeltm | Pelerinaje la locuri Sfinte | 8 | 04.03.2011 09:14:49 |
Manastirea Govora | cristineltrascu | Intrebari utilizatori | 0 | 08.02.2011 17:02:38 |
Manastirea Ormilia | dobrin7m | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 30.01.2011 18:59:42 |
Manastirea Stavnic | iconar bizantin | Intrebari utilizatori | 1 | 30.09.2010 21:47:05 |
manastirea nicula | melena | Generalitati | 4 | 05.10.2009 00:56:12 |
|