![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
barbatul este cap femeii dar si femeia este inima barbatului. Fara inima, capul barbatului devine sec
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce-i cu astea ca barbatul e capu' femeii si alte metafore? Voi in curand o sa ajungeti sa faceti dezbateri religioase pe "Luceafarul" de Eminescu. Vi se pare cunoscut "suntem egali"?
|
|
|||
|
|||
![]()
:)) A avut bafta parintele ca a intilnit femei serioase si de treaba in viata lui...foarte multe altele insa..numai inima nu sunt..ma uit in jur si ma-n grozesc...mai bine cu capul sec decit cu o asemenea "inima"
|
|
|||
|
|||
![]()
femeia si barbatul sunt egali! gata
|
|
|||
|
|||
![]()
Este capul femeii,intr-adevar,nu-l suceste ea in toate directiile pana-l ameteste?
|
|
||||
|
||||
![]()
Scris este: Bărbatul este capul femeii.
Numai că binecunoscutul proverb se aplică invers: unde nu sunt picioare, vai de cap. Or, se știe, bărbații au cap, dar nu au picioare. Altfel, nu îmi explic de ce nu prea aud "Uau, ce cap are asta !", în schimb aud: "Uau, ce picioare are asta !". Q.E.D.
|
||||
|
||||
![]()
Da, adicatelea, cum s'ar grai, plavanu' trage la saiba toata ziulica, si madama face praf toata munculita, da bre, asa da, egalitate...s'ar mai fi una da mil rusini sa zic, da o spui, madama are cecu'n alb la dansa, si plavanu'i cu decontarea....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
unde-i plavanu' aista, ca am si eu nevoie de unul!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acest forum nu trebuie sa existe deoarece exista multa erezie, trebuie sa studiezi f bine teologia, sa stii cateheza. Nu fiecare sa isi dea cu parerea cum il taie capul. Iar daca exista asemenea intrebari mai bine mergeti la un preot. Am zis. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preoteasa gitul/capul preotolui? | bmd | Preotul | 93 | 11.01.2014 11:33:57 |
Capul Sfantului Ioan Botezatorul | Ekaterina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 29.08.2012 18:13:08 |
Capul Sfantului Andrei - din nou in Romania | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 29.10.2011 00:30:18 |
Barbatul crestin si ispitele femeii - de data asta | sophia | Tinuta in Biserica | 492 | 02.07.2011 11:43:54 |
|