![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vai de mine ce gandire aveti??????? Imi dau seama acum ca nu am cu cine sa discut ca nu va scot din ale voastre.Nu am citi biblia ,dar sunt sigura ca Dumnezeu nu priveste cu placere la afacerile preotilor si la multe altele .M-am convins corb la corb nu-si scoate ochii si in cazul vostru se aplica f bine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si noi ne-am convins de curatia inimii tale si de masura credintei pe care o ai
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu cunosc nici un ortodox fericit..tocmai mi-am dat seama ,deci cred ca prinde si la mine marturia
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
:)))))))))))) cine zice ca sunt curata ?am zis eu asta ?nu sunt afaceri ilegale dar sunt pacatoase ..una e cascavalul si alta e alcoolul,asta ii place la ortodocsu credincios sa isi bea mintile si daca mai e vinu si de la popa cu atat mai bine ca atunci nu e pacat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fericiți cei ce plâng, că aceia se vor mângâia. În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea. "pe cine il iubeste, Domnul il cearta" Nu cred ca apostolii erau in permanenta cu gura pana la urechi, si nici ucenicii lor. Si mai cred ca e foarte greu sa fii vizibil fericit, cu o mutra de Public Relations non-stop, cand te gandesti la ce pacate ai fost in stare sa faci la un moment dat si nu stii daca nu cumva o sa cazi din nou. Greu, greu cu marketingul in ortodoxie, stiu. Dincolo-i intotdeauna mai fun, lumea e mai fericita, mai mantuita si are dintii mai Colgate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Berea și vinul făcute de diferite comunități religioase sunt mult apreciate în toată lumea. Vă recomand un pahar de Lacrima Christi, poate vă mai îmbunați.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
Un preot a fost înjunghiat mortal la Focsani ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 63 | 23.06.2012 15:50:29 |
Un preot din Focsani a fost injunghiat | Simply_me | Preotul | 23 | 19.06.2012 17:54:57 |
Ion Creanga - preot ortodox | maria32 | Generalitati | 4 | 11.06.2010 00:02:09 |
|