![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iartă-ne Doamne că nu am știut ce facem... iar dacă am știut, și atuncea tot n-am știut! Deci mergeți degrabă de-l spovediți și-l împărtășiți pe părintele Arsenie și dacă crede el Adevărul iertați-l! Dacă crede în Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, căci Tatăl nu judecă pe nimeni iar Fiul nu caută să facă voia Sa ci a Celui care L-a trimis, Împărăția Cerurilor.
Last edited by vsovivi; 28.07.2010 at 22:09:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai Noul Ierusalim s-a coborat din cer,cladirea este facuta din materiale pamantesti dar duhul de acolo de unde crezi ca vine?? Nu se coboara oare Cuvantul Lui Dumnezeu din cer? Tu de unde crezi ca vine? Pecetluirea cu numarul si numele fiarei exista deja. Uitate pe buletinul tau in dreapta, vezi ce scrie pe fruntea ta, (IDENTITY CARD)citeste in oglinda cuvatul card,sa vazi ca am primit deja cu totii numele fiarei pe frunte,dute si cumpara cea de la magazin,si uitate pe ambalaj,o sa vezi un cod barat,citeste catea notiuni despre acest cod,observa ca are la inceput ,la mijloc,si la sfarsit, 2 bare,care simbolizeaza cifra 6,pusa chipurile ca sa ajute calculatorul sa citeasca,acesta putand sa citeasca si fara acest "sistem de siguranta" dar astea sunt vremurile, Dece crezi ca cei de la Noul Ierusalim consuma alimente din recolta proprie, Mai citeste si tu cateva reviste de actualitate,o sa vezi ca hainele sunt cancerigene,deaia se imbraca cei de acolo cu in ,canepa si lana,acestea sunt si rezistente la foc,si calduroase iarna,si nu-l vatama pe om. Astea sunt cateva din semnele pe care le vad eu. Acuma eu stiu cum vi s-o pare vouo. Oricum sunt prea mic pntru acest subiect. Dar daca nu ii suferi dc ii mai cercetezi? lasa-i frate in pace. (dar vezi ca in inima ta exista ceva -poate crezi/poate ti-e teama/daca nu simteai nimic,nu intrai aici) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat priveste "noul ierusalim" de la Pucioasa, lipsa de discernamant duhovnicesc si plinatatea de naivitate este ceea ce ii caracterizeaza pe bietii oameni incorsetati de asemenea amagiri si minciuni !! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi ... aici gresesti,astepti sa se intample totul atat de ptrvizibil,ne-a bagat diavolu in cap ca cipul este semnul.Dar buletinul,actele de identitate,evidenta populatiei. In Biblie spune ca fara acest semn nu poti cumpara sau vinde,si n poti sa faci nimic fara el. Descurcate tu fara buletin sau fara o pasaport,etc. Un preot spunea ca ca este numar de om adik CNP,este numarul unui om. Deci nu treb neaparat sa asteptam cipu...poate no sa vina niciodata(asa pe fata,sa vada tot omul), cica treb sa ai intelepciune ca sa vezi semnele |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai asta e Biserica Lui Hristos. Iisus a venit pentru ca slujitorii biserici lui din vremea noastra sau cam indepartat de Dumnezeu,au mutat sarbatorile de la locul lor,lunduse dupa catolici,la biserica iti cer bani,pentru nunta,botez etc...Multi se fac preoti pentru dragostea de banii,de mancarea de la pomeni etc... Eu nu sunt impotriva bisericii,am un respect pentru ea pentru ca este casa lui Hristos,dar cei care se pun stapani peste ea,nu mai au nici-un dumnezeu. L-am vazut acum ceva tp pe patriarhul actual,in timp ce lua niste banii de la un tanar sa-l faca preot sau cam asa ceva.Asta spune multe. Din viata lui Iisus care este un exemplu pt oricine,ne dam seama cum trebuie traita. El a trait in saracie,in rugaciune,a iubit si a vindecat oamenii. Noi traim in cluburi,discoteci,ne batem joc de ei mai mici sau mai putin norocosi ca noi,in loc sa-i ajutam,instigam la batai,injuram...incalcam cam toate legile sfinte. Si ne aducem ca argument ca omul din greseli invata sau ca a gresii e omeneste. Este o falsa alinare,pentru a gresii din nou. INTELEPCIUNEA NU ESTE A MEA: ce tiam zis eu in postul anterior,a zis un preot,imi pare rau ca nu mai am acea publicatie,poate te-ar fi pus un pic pe ganduri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet inca o data, ceea ce se intampla la Pucioasa nu are nici cea mai mica legatura cu Noul Ierusalim vazut in revelatie de sfantul Ioan Teologul !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Zise Atotstiitorul
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, zise Atotstiutorul Dumnezeu prin gura sfantului Ioan Teologul !
|
|
|||
|
|||
![]()
Si dece ma rog nu are nici-o legatura?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|