![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by kesarion_breb; 29.07.2010 at 11:01:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ți-am spus că sunt mirean ortodox din poBOR, și nu vrei să mă crezi, ți-am sus că sunt păcătos mare mirean păcătos din pobor dar asta nu înseamnă că nu pot să mărturisesc pe Adevărul. Deci tu vorbești pe lângă subiect și te tângui plângându-ți de milă, dar minciuna rămâne pe spatele unora dacă cei care au proliferat-o ne se vor pocăi, și nu vor cere de la Dumnezeu să le dea iertare și îndreptare. Tu repetă mereu și ține-o pe-a ta, și sună la 22 22 22... Dar dreptatea nu e a mea și nici a voastră ci a urmașilor urmașilor noștri în veacul vecilor care vor afla și ne vor judeca... Ferice de cei ce își vor spăla hainele și se vor împăca cu frații până mai e soarele sus pe Cer și se vor împăca și cu Dumnezeu... deci de aceea am zis să mergeți la bătrânul înțelept ca să îl spovediți și împărtășiți și să dea mărturie fie într-un fel fie în celălalt... căci altfel poate muri oricând de partea lui lucsifer și de partea antichristului. Și transmiteți-i că oricine ridică mărturie mincinoasă împotriva fratelui său și minte spre curvie este pasibil de osândă spre moarte, deci dacă se va pocăi se va mântui, dacă va continua să creadă în minciunile lui se va osândi exact ca lucsifer, și ca bătrânii din istoria Susanei. Deci întrebați-l așa: „Unde a văzut-o el curvind pe sfânta Verginica: sub arțar sau sub mesteacăn?” Doamne ajută ca să se mântuiască... și el și părintele Cleopa. Dar câtă vreme se îndreptățesc, minciuna și păcatul lor rămâne! Nu-i așa că de la mine se ridică pootoarea? Și mă și umplu de toată pootoareaoarea! Amin. Last edited by vsovivi; 29.07.2010 at 15:07:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vă e dor de Lumină?
Nu vă e dor de sfințenia Domnului? Nu vă dor de Adevăr? Nu vă e dor de Iubirea curată? De iubirea Curată! De smerenia smerită. De Taina tăinuită. De jalea jelită. De umbra umbrită de DREPTATE. Last edited by vsovivi; 29.07.2010 at 16:26:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica spunemi si mie un lucru RAU care este spus in Cuvantul Lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim. Cica cel rau se cunoaste dupa fapte,Oricat ar parea de inger,necuratul va propovadui ceva stramb ,impotriva scripturii. Daca zici ca sunt posedati si asa,zimi si mie un lucru rau din acele Cuvinte Sfinte. P.S :As dori un citat din siteul http://www.noulierusalim.ro sau http://www.noul-ierusalim.ro nu de pe siteul http://www.noulierusalim.info (unde am gasit citate si ciar Sloganul,care nu se regasesc in Cuvantul Lui Dumnezeu) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te intrebi dece se intampla astea la noi in tara,daca spunem ca Dumnezeu este in Romania??? Petru ca suntem multi care nu cred si care hulesc acel loc sfant si nu-l mai avem pe Dumnezeu in inimile noastre. Este foarte Trist,petru ca el ne vrea doar binele,iar noi fugim spre cel rau |
|
||||
|
||||
![]()
:)))
:)) |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vă distrați dejaba, și ajungeți ca Sarra care a râs și n-a mai recunoscut că n-a crezut, și ajungeți ca copiii răi ce au râs de cheluț (Elisei), și ajungeți ca toate goliciunile gLumii care rânjesc și râd atunci când ispitesc sau cad în ispită, și ajungeți ca zgârciorbul hârb ce râde de oala spartă, și ajungeți să vă bucurați de răul altuia din pură curâiozitate, și ajungeți să vă bucurați de mallakiena din sine ce se autoviolează autoflagelându-se ca să se dea victimă mare... și cel mai rău, o să ajungeți de o să râdeți ca să fiți plăcuți de oameni.
Voi nu știți nimic de patima ochiulhului și a satomacului care sURÂde, și care este plin de viclenie și fățărnicie din răutate ce vine la lumină pentru înțelepciunea cunoașterii păcatului... ca să ști cum e aia și aia, ca să ai cunoștința și a răului... și e o viclenie a râsului... rîâsul ăla care îngrașe, care te îngâmfă la inima cu slănină și beutURĂ. Dar Împărăția Cerurilor e plină de durere, pentru sine și pentru aproapele, vine din Durerea Domnului care nu arată niciodată cât de amarnic suferă... căci cu fiecare păcat, mândrie și necredință din tine îl răstignești pe Hristos tu iar și iar ca un sadic în loc să lași în seama Lui pocăința ta... să cauți mereu să te pocăiască numai Dumnezeu, căci dacă nu vei face așa, atunci când te va pocăi cineva, în loc să rabzi cu umilință vei sări cît colo acuzând căci ai să susți fie că iată ești pocăit și mântuit că doar tu știi ce faci căci ai cunoscut păcatul fie ști tu singur mai bine ca toți să te pocăiești că doar cunoști toate păcatele gLumii... păi le cunoști fiindcă din păcate le-ai cam făcut pe toate... din „pură” curiozitate ca să știi cum e și să te dai apoi mare mic mare înțelept rânjind cu subânțeles și ironii având ideea cea nouă scosă din minți și cu urlet surd ca să faci cu viclenie fițele masculatului gLumii de duhul minciunii măririi de sine să-ți faci rău aproapelui tău. Dar Împărăția Cerurilor e cea mai sfântă tragedie! E tragedia Lui Dumnezeu și a ei și a ta. E vorba că vrei să te joci foarte singur și numai tu singur cu toate jucăriile tale foarte simandicoase! Dar Împărăția Cerurilor... e cea mai mare tragedie... și e și crudă. Last edited by vsovivi; 30.07.2010 at 14:19:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am o mare rugăminte, Dacă mai ai poftă să denigrezi BOR, patriarhul și pe venerabilii călugări din mănăstiri, fă-ți un topic special, intitulează-l "Denigrări la adresa BOR" și desfășoară-te acolo cât vrei și cât te va lăsa Admin s-o faci. Nu de alta, dar n-am chef să blocheze Admin acest topic, pentru că noi mai avem multe lucruri serioase de spus pe această temă: NIP. Deja a fost blocat recent un thread pentru că tu și alții ca tine ați început să o luați razna și să vorbiți aiurea. Cu mulțumiri, MM |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|