![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://news.yahoo.com/s/afp/20070905/wl_uk_afp/britainscienceembryos
In caz ca nu stiati, o metoda de testare a fertilitatii barbatilor este de a combina sperma umana cu ovule de vaca, si a vedea ce iese :angry:. |
|
|||
|
|||
![]()
un topic dragutz dar cine se mai intereseaza de asta ? :dozingoff:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiam Bogdane, dar nu cred ca asta mai mira pe nimeni in zilele de azi.Toate astea au inceput sa intre in normalitatea zilei.Este anormal sa mai crezi, sa mai faci bine, sa incerci sa ai o constiinta curata......ce era inainte normal este acum anormal.......nu stiu daca noi mai putem face ceva in afara de a ne ruga ca Bunul Dumnezeu sa ne tina departe de asa "ispite".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La ce ne mai trebuie microscoape si tehnologie? Aparatul il pui in priza, deci consumi curent. Curentul este produs 90% din surse poluante. Deci poluezi natura, faci gaura in stratul de ozon. Asa, metoda este ecologica, nu??? Doamne, mare ti-e gradina... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da tu stii ce zici?
Nu poate naste nimic dintr-un om si dintr-o vaca, incat cromozomii nu sunt egali (omul are 46 de cromosomi, vaca are 60). Eu cred ca este scuza pentru a proteja zoofilia. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce vizitarea unui pustnic este o aberatie? | andreicozia | Calugarul | 52 | 24.10.2011 15:43:27 |
Reapare P.C.R - realite sau aberatie ? | cristiboss56 | Generalitati | 22 | 04.07.2010 00:15:56 |
O noua aberatie din Anglia | Pelerinul | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 14.04.2010 20:01:48 |
Azi inca o mama s-a stins | mara2008 | Slujba inmormantarii | 12 | 21.12.2008 13:03:10 |
inca o lovitura ecumenista | podolski_2 | Generalitati | 39 | 10.11.2008 08:02:51 |
|