![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mantuire. Eu incercam sa vad cum intelege zorobabel termenul de MANTUIT pentru ca am sesizat ca a pune semnul egalitatii intre mantuit si viata vesnica si apoi a spune ca esti deja mantuit acum e ilogic sau cel putin ceva nu se leaga. Zorobabel spune ca el este mantuit, dar asta ar insemna ca poseda deja viata vesnica si totusi el este muritor ca noi toti, de altfel. Deci altceva insemna pentru el a fi mantuit. Sa fie oare certitudinea ca va merge in Rai pentru ca are deja biletul in buzunar, iar acest bilet a fost platit deja de Hristos prin jertfa Sa? Nu stiu, de aceea l-am intrebat sa explice ce intelege prin termenul MANTUIT. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce se intampla cu animalele dupa moarte? | bmadalin | Generalitati | 184 | 20.12.2020 04:48:40 |
Sufletul dupa moarte | vidoveczandrei | Slujba inmormantarii | 137 | 27.05.2012 07:26:06 |
Ce se intampla cu sufletul nostru ? | anisoara | Generalitati | 108 | 14.05.2011 16:57:10 |
Sufletul dupa moarte ...? | Templier Knight | Generalitati | 3 | 30.11.2010 00:58:26 |
ceva totusi se intampla dupa moarte | remember | Generalitati | 5 | 20.09.2009 21:50:26 |
|