Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2010, 20:29:10
Ella37_Basil Ella37_Basil is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.02.2009
Unhappy

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Nu se pune problema care este mai bun, se pune problema care credinta este mai buna ! Care genereaza mantuire, sfinti, implicit oameni mai buni ! Dar numai prin credinta , nu autodeclarandu-te asa cum imi ceri tu acum !

Oameni buni, NU se pune piroblema de fel sa-i iubim cu cele lumesti ale lor! Se pune problema sa-i iubim FARA cele lumesti ale lor ! Se mai pune problema ca aceste femei, odata casatorite, nu se vor mai putea impartasi ! Si noi tb sa le spunem. Atat !

Noi nu putem abandona dogmele crestine pentru poftele unor femei !

Mai ramane sa citesc pe aici nebunia vreune ciudate care ajunge sa-si marturiseasca inchipuirea, ca ei i-a dat Dumnezeu un musulman ca sa nu se imparatseasca cateva decenii !

Bun, ele spun ca s-au indragostit ! Sa-si asume raspunderea si sa nu mai ofere sau sa ne ceara solutii ecumeniste pt confortul lor psihologic pe un forum crestin ortodox ! Respectati credinta celorlalti !
c

oricine are voie la sfaturi,...sa le ceara...nu te mai crede marele credincios ca nu esti...
.
si sa-mi zici si mie unde e locul cu barbati crestin-ortodocsi...ca eu nici cu ochelari nu-i vad...
vad doar niste infumurati, cu multa mandrie si multa multa vorbarie...dar concret...nimic
!
cati barbati sunt fideli si reusesc sa aiba o viata crestineasca cu sotia lor?
nu mai vorbi discutii...ca si sa te faci ca nu vezi...tot faradelege este!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
casatoria ortodoxa- musulman simona_fidela Nunta 4 15.05.2012 20:01:17
Musulman casatorit religios la Catedrala Dia20_diana Religia Islamica 4 14.11.2010 01:22:44
casatoria crestin-musulman ellysgiulia Despre Vecernie 254 15.10.2010 18:42:44
nunta crestina catalinabalhui Nunta 6 05.09.2010 12:02:08