Citat:
În prealabil postat de annajanette
dragul meu, ma inchin la icoane de o viata intreaga si m-am nascut si traiesc in bucuresti de o viata, dar am ajuns si eu sa mai citesc una si alta si mi-am pus si eu aceasta intrebare, vreo problema ? si nu se uita nimeni la profilul meu sa vada ca sunt ortodoxaaaaaaaaaaaaa??!!! dar am vazut si eu in biblie sa nu va inchinati la chip cioplit si de aceea am intrebat, "mah oi face bine nu oi face" hai sa intreb, nu e mai bine sa intreb?
|
"sa nu va inchinati la chip cioplit! " cu inchinatul la icoane ,e singura aparenta contradictie care a-ti intalnit-o ?Eu zic ca sunt destule astfel de contradictii.Dar in nici un fel acestea nu trebuie sa ne faca sa ne indoim de ceea ce simtim ,in fata unei icoane de exemplu.Vedeti ce har mare avem,vedeti ca sectarii nu pot intelege acest inchinat la icoane.Sa multumim Domnului,ca noi nu trecem prin asa crize de identitate ca si ei,si sa tinem de ceea ce am primit inca de mici,de ceea ce sufletul nostru stie ca e adevarat.Asta oricat de mult ne-ar munci ratiunea cu aparentele ei de contradictii !Contradictiile nu ne hranesc cu nimic,inchinarea da.