Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2010, 14:30:41
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Banci sunt in bisericile ortodoxe,suficiente pentru cei batrani si cu probleme. Insa ceilalti de ce ar avea nevoie? Nu rezisti 2 ore in picioare? Nu merita Dumnezeu atata "efort"? In supermarketuri stati poate cu orele,la cozi ca sa va luati salariul sau pensia la fel,omul rabda in atatea si atatea situatii,insa numai cand e vorba de Dumnezeu incepe sa devina nemultumit. Plus ca sunt momente in timpul Sfintei Liturghii in care se ingenuncheaza. Daca ar fi banci ca la catolici cum ar face crestinii lucrul asta? Sau nu ati vazut sute de credinciosi stand toti in genunchi intr-o biserica? Plus ca daca ar fi banci ar fi un numar limitat de locuri,ceea ce iarasi mi se pare absurd. Pana la urma biserica e loc de rugaciune,de apropiere si comunicare cu Dumnezeu. Gandul trebuie sa stea numai la Dumnezeu,nu la banci si alte lucruri lumesti. Mie personal mi s-ar parea absurd sa fie ca la catolici. Ar sta toti asa comozi,pe unii i-ar lua somnul,altii ar incepe sa se creada la bar... cafeaua le-ar mai lipsi. Asa cum timp de 2000 de ani s-a putut sta fara banci si s-au mantuit oameni si asa,la fel putem sta si noi.

Si sa va mai spun un lucru: eu nici in genunchi nu ma simt vrednic sa stau in fata lui Dumnezeu sau cu capul ridicat,oare ar fi mai mare atitudinea mea daca as sta in fata Lui ca la bar?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
Cu credinta la raspantie - cata nevoie avem de biserica si preot? sophia Biserica Ortodoxa Romana 95 05.09.2012 21:13:29
S.O.S ptr cei care au credite la banci , noua ordonanta annajanette Generalitati 7 01.07.2010 04:41:02
Cum fac bani marile banci internationale pe spinarea prostimii (World Stupid People) razvan_m Generalitati 36 13.07.2009 22:41:16