Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2010, 20:11:17
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Se pare ca tu esti cel ce arunca cu pietre,prietene.
Vechi 03.08.2010, 20:13:20
Banned

Implicit

Daca ai fi citit cate ceva ,ai fi aflat ca l-a botezat parintele Sofonie,de la manastirea Essex,ucenicul Sfantului Siluan.Poate ti-e de ajuns informatia.
Vechi 03.08.2010, 20:19:29
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Se pare ca tu esti cel ce arunca cu pietre,prietene.
1. Nu iti sunt prieten. Sunt neutru.
2. Am spus clar ca nu-l judec pe Klauss,ci doar am spus ce am auzit,si anume una din variante.
3. Chiar nu ma intereseaza daca acest individ e sfand sau diavol. Citeste postul OmuluiBun,este foarte bun!
4. Klaus nu a spus nimic de botez atunci cand povestea de Sfanta Impartasanie. Parca apoi a urmat convertirea sa.
5. Chiar de s-ar fi botezat,nu se putea impartasi asa cu una cu doua.
6. Ai ceva personal cu mine? Prefer sa ma retrag.
Vechi 03.08.2010, 22:38:05
Banned

Implicit

Daca ai asa informatii eronate,mai bine te retragi.este mai bine omului de a tacea decat de a spune prostii.Vad ca esti nou,dar ai inceput-o tare,numai in contradictii.S-a botezat acum vreo 20 de ani,ortodox,si a avut binecuvantarea duhovnicului pentru Impartasanie.El obisnuieste sa se impartaseasca saptamanal,asa cum ar trebui sa fac orice crestin.Dumneata,de cate ori te impartasesti pe an?
Vechi 04.08.2010, 01:26:17
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Nu vorbeam de el acum ci de atunci,imediat dupa ce s-a "debarasat" de acele religii diavolesti si a ajuns si la credinta ortodoxa. El spunea cu gura lui (la naiba,l-am auzit,eram acolo in biserica in fata lui) ca atunci L-a descoperit pe Hristos,ca atunci i s-a "aratat",la Sfanta Impartasanie! Si de-aici a venit intrebarea logica: cine l-a impartasit pe el atunci?? Sincer la vremea aceea nici nu auzisem de el. Daca as fi citit despre el inainte probabil acordam mai mult interes si "ciuleam" mai bine urechile. Dar nah,asta e,pacat ca nu retin exact discursul lui. Dar repet,ceea ce mi-a spus preotul avea extrem de multa logica. Si inca o data spun acelasi lucru: nu ma intereseaza absolut deloc cat de bun crestin este acest Klaus. Doar am incercat sa privesc lucrurile si din alt unghi,ceea ce vad ca voi refuzati categoric.

Uitati aici poza care i-am facut-o cu telefonul:

PS nu stiu care din noi este mai nou. Din cate vad sunt inregistrat din 2006...
Vechi 04.08.2010, 08:36:26
Banned

Implicit

Dragul meu ,el a revenit prima data la Hristos la protestanti,si acolo s-a impartasit prima data.Era oricum botezat catolic,deci nu trebuia sa fie rebotezat.
Abia dupa cativa ani,dupa alte cautari,cand a trecut de la protestantism la ortodoxie,a facut botezul ortodox,la manastirea Essex,iar preot i-a fost parintele Sofronie.,cu care a pastrat o relatie de prietenie tot restul vietii.
Deci el s-a nascut catolic,daca nu iti era clar lucrul acesta.
Vechi 04.08.2010, 14:54:36
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

El spunea ca s-a impartasit la ortodocsi... In fine,nu stiu ce acorzi asa mare importanta acestui subiect si te aprinzi atat de tare. Oare ni s-au terminat sfintii si nu-l mai avem decat pe Klaus? Eu am spus una din variante,o opinie,atata tot. Adevarul nu am cum sa il stiu si nu il poate stii nimeni,decat numai Dumnezeu.
Vechi 04.08.2010, 15:11:50
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
El spunea ca s-a impartasit la ortodocsi... In fine,nu stiu ce acorzi asa mare importanta acestui subiect si te aprinzi atat de tare. Oare ni s-au terminat sfintii si nu-l mai avem decat pe Klaus? Eu am spus una din variante,o opinie,atata tot. Adevarul nu am cum sa il stiu si nu il poate stii nimeni,decat numai Dumnezeu.
Draga,daca nu ai citit cartea cum vrei sa stii?! Nici eu nu-mi dau seama de ce amesteci lucrurile.Daca citesti cartea ai o imagine clara asupra traseului parcurs,daca pastrezi doar ce ai inteles tu la conferinta,ai sa ramai incurcat.Opinia ta se bazeaza pe nestiinta.
Si daca nu cunosti,nu inteleg de ce te amesteci?
Nu intelegi ca tu ai spus varianta pe care ai inteles-o tu,si care difera cu mult de cea reala si normala?
Cum era sa se impartaseasca la ortodocsi prima data fara sa fie botezat? Tu nu gandesti? Ce preot l-ar fi impartasit?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
VAI VAI CE AM AUZIT emanuel2007 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 212 18.10.2008 22:28:55
Am auzit de un film fain! fratia Stiri, actualitati, anunturi 4 07.08.2008 20:21:45
Ati auzit de ... eternetyz Stiri, actualitati, anunturi 5 28.02.2007 16:25:06