![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Fratele Erethorn nu s-a referit la presupuse modificări de credință, ci la modificări de ordin liturgic-canonic.
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg la ce modificari de tip liturgic-canonic se refera(va referiti) ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am sentimentul ca face confuzie intre infailibilitatea Bisericii si ierarh. Ierarhul nu este infailibil! |
|
|||
|
|||
![]()
Serios? Ia incearca sa-l contrazici!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg ce vrei sa spui, eu nu cred ca avem ierarhi care se considera infailibili!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cerceteaza si vezi ce au zis marii parintii de dinainte de schisma despre asta.
|
|
|||
|
|||
![]()
:)Pai mai intii incearca (daca ai curaj) sa il contrazici pe unul cind o sa ai ocazia... si dupa aceea mai vorbim.
|
|
||||
|
||||
![]()
E mai bine ,pt tine,sa crezi ca ei nu exista.Si e si mai bine pt ca tu nu stii ca ,totusi,ei exista.Eu regret ca am fost pusa in situatia de : A STI(de existenta lor).Dar...ce pot face? Regret ca n-am ajuns,la masurile Sf Modest,ca sa ma fac ca nu vad ceea ce-am vazut,si/sau ca nu aud ceea ce-am auzit...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O biserica unde se fac cateheze | Elenis | Generalitati | 18 | 14.04.2011 22:32:33 |
Iubire de dusmani... pana unde? | crestinOrtodoxa | Intrebari utilizatori | 8 | 06.01.2011 21:52:55 |
Unde greseste Biserica? | Garrett | Teologie si Stiinta | 176 | 03.12.2010 08:36:35 |
Până unde merge ascultarea de duhovnic | florina_drossu | Preotul | 29 | 05.04.2010 14:28:56 |
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 12.11.2009 13:54:22 |
|