Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.08.2010, 17:36:15
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Dar ce zic eu galaxia... Intreg universul e intr-un haos!....
Curat parol, domle!

Lasand gluma si lamentarile la o parte, ce propui concret?
Exemplu: propun ca toti crestinii ortodocsi sa se roage la ora 10 seara, in fiecare zi, aceasta rugaciune __________. Rugaciunea sa fie calculata sa dureze pe la 3-5 minute sa nu li se para "prea grea incercarea". Asa poate i-i inveti cu rugaciunea seara si pe cei care inca nu au deprins sau au uitat aceasta preocupare.
Vechi 05.08.2010, 18:01:42
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Curat parol, domle!

Lasand gluma si lamentarile la o parte, ce propui concret?
Eu... nu mai propun nimic. "Cartile" au fost facute, iar primul "joc" s-a sfarsit demult. A urmat apoi altul, iar acum este deja altul in desfasurare.
Ce propun "concret"? Ma tem ca mi s-au terminat cuvintele pe care am avut dreptul sa le folosesc pentru a convinge. Cine a dorit sa inteleaga ceva, a inteles, cine nu, a trecut mai departe, cu sau fara "bascalie". Fiecare roman, daca intelege sa faca ceva, o face pentru el in primul rand. Ce? Poate pare penibil, dar chiar si a renunta la fumat, e un gest de solidaritate cu cei ce se roaga!!! De ce? Orice infranare, est bine-placuta Lui Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 06.08.2010, 14:55:21
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Eu... nu mai propun nimic. "Cartile" au fost facute, iar primul "joc" s-a sfarsit demult. A urmat apoi altul, iar acum este deja altul in desfasurare.
Ce propun "concret"? Ma tem ca mi s-au terminat cuvintele pe care am avut dreptul sa le folosesc pentru a convinge. Cine a dorit sa inteleaga ceva, a inteles, cine nu, a trecut mai departe, cu sau fara "bascalie". Fiecare roman, daca intelege sa faca ceva, o face pentru el in primul rand. Ce? Poate pare penibil, dar chiar si a renunta la fumat, e un gest de solidaritate cu cei ce se roaga!!! De ce? Orice infranare, est bine-placuta Lui Dumnezeu!
Ai inceput cu o idee mare si te-ai inecat la mal (inainte sa sai in apa)! Te lasi prea usor descurajat. Eu te-am intrebat serios: ce propui?
Vechi 06.08.2010, 15:03:11
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Deocamdata nu are cum sa existe o propunere concreta,pentru ca nu este un lider care sa poata sa propuna o idee viabila si sa o duca pana la capat.
Reply With Quote
Vechi 06.08.2010, 18:18:01
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Deocamdata nu are cum sa existe o propunere concreta,pentru ca nu este un lider care sa poata sa propuna o idee viabila si sa o duca pana la capat.
Lider e Iisus, cred ca e unicul in care poti avea incredere deplina.

Uite iti propun eu: hai sa ne rugam cu totii la o anumita ora seara. Rugaciunea sa fie exclusiv pt altii: adica neam, tara, omenirea in general.
Veniti voi cu ideea ce rugaciuni se vor spune. Repet, ca sa fie acceptate trebuie sa nu fie prea lungi, eu as merge pe aprox 5 minute. Si ideea era sa o spunem toti la aceeasi ora, de exemplu 10 seara. Ca sa fim in acelasi pas ne setam si ceasurile de aici: http://oraexacta.net/
Dupa aceasta rugaciune cine simte de cuviinta poate continua cu rugaciunile obisnuite de seara. Ceva idei?
Vechi 06.08.2010, 18:40:29
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Lider e Iisus, cred ca e unicul in care poti avea incredere deplina.

?
Daniel vorbea cred, de o idee VIABILA, adica paminteana, care necesita o pregatire lumeasca, un lider care are un plan real, actual, strategic de a salva Romania, in sens lumesc civilizat pentru a putea TRAI in prosperitate , pace si intelegere, aici( deoacamdata nu in cer)

Ca altfel, ar fi intradevar cum zici tu, dar nu ne-ar mai pasa de viata de aici, ne-am pune niste cearceafuri peste noi, am pleca in padure, in munti , pe coclauri, ne rugam ce ne rugam dupa care murim de frig sau mincati de ursi in citeva zile sau saptamini si intradevar ...am salvat Romania!
Reply With Quote
Vechi 07.08.2010, 12:13:54
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Pe lideri sa-i puneti pe actiste , rugati-va pt romani si data viitoare votati nationalisti. Acestia nu fura !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Salvati Copenhaga! andreicozia Generalitati 7 03.01.2010 04:45:16
salvati o viata andreicosminus Umanitare 0 30.12.2009 17:57:32
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! heaven Umanitare 8 10.09.2009 21:13:19
Salvati Iconostasul de la Cotroceni simona76 Stiri, actualitati, anunturi 1 26.03.2009 09:56:37
salvati un suflet bm Generalitati 18 02.09.2007 15:10:53