![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ala nu este semnul iubiri... Semnul iubiri la surdo-muti se face asa: intai se indica insusi, dupa, cu pumni stransi, se formeaza o X pe piept, si in urma se indica persoana cui o adresezi. Am lucrat cu surdomuti candva. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai putea sa-mi dai un link unde se poate dovedii ca exprimarea de iubire se manifesta asa cum spui?Poate un curs pe internet de a invata semne surdo -mute.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.jesus-is-savior.com/False...s_of_satan.htm |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Necredincios;275747]Cred ca ai dreptate... in tara unde stau eu semnul "Te iubesc" la surdo-muti este asa cum ti l-am descris, dar cautand un site pe internet, am vazut ca in SUA se face cu semnul Satanei...
http://www.jesus-is-savior.com/False...s_of_satan.htm[/QUOTE Tot am mai cautat si eu de istoria semnelor astea, si intr-adevar cum spui, in ROmania este folosit diferit semnului iubirii , fata de SUA. De altfel indienii americani folosesc semnul iubirii aproape ca cel in ROmania, semnele surdo-mute-oarbe din SUA nu sant la fel cu cele indiene americane. Dar din cate am citit semnele SUA sant cele mai bogate ( din cauza techonologiei este mereu in crestere ca limbaj), si semnele SUA sant si cele mai raspindite.
|
|||
|
|||
![]()
Este o diferenta dintre semnu "Te iubesc" si semnul satanic. Da amandoua folosesc mana wow dar seros informati-va nu si poate ascultati si parerile altora. Da mi-am pus numele asta special pentru a va enerva pentru ca voi credeti ca Rocku este satanist.GRESIT. Deathmetalu este satanist. Asta se stie dar daca v-ati fi informat puti. ati fi aflat cate tipuri de rock sunt.PEACE!
|
|
|||
|
|||
![]()
Este o diferenta dintre semnu "Te iubesc" si semnul satanic. Da amandoua folosesc mana wow dar seros informati-va nu si poate ascultati si parerile altora. Da mi-am pus numele asta special pentru a va enerva pentru ca voi credeti ca Rocku este satanist.GRESIT. Deathmetalu este satanist. Asta se stie dar daca v-ati fi informat puti. ati fi aflat cate tipuri de rock sunt.PEACE!
|
|
|||
|
|||
![]()
Peace si lu matale, vere. Dar degeaba zica ca esti roacker daca pui stampila pe un intreg gen muzical. As zice ca foarte putine trupe ar putea fi considerate asa, nu iau in considerare pe cele de pusti teribilisti ce dispar dupa ce fac un pic de zarva. Ai idee, roackere, ce spunea biserica despre tango acu o suta de ani? De la catolici, ortodocsi si pana la orice protestant?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Biserica ortodoxa si semnul "Iluminatilor" | CarareaImparatiei | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 21.09.2010 14:13:24 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
alfabetul surdo mutilor | DanielaVoica | Generalitati | 4 | 01.11.2009 18:24:22 |
|