![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Buna draga Scotianule
Intaritoare citate ai redat si trebuie sa recunosc: le-am gasit intaritoare si pentru ceea ce am scris anterior. Citat:
Teoria budista a kharmei e ceva strain de crestinism, din principalul punct de vedere a lipsei Mantuitorului din ea. Sa nu uitam ca budismul precede crestinismul. Citat:
Citat:
Citat:
Da, sistemul "loz in plic" suna fantasmagoric... nu-i gasesc sensul. "Dupa fapta si rasplata" este ceea ce cred ca exista, atat la nivelul unei vieti, cat si la nivelul oricaror alte experiente prin care sufletul nostru va trece. Lucratorul isi primeste plata sa. Full stop :). Multumesc inca odata de ideile si cuvintele bune. Am si eu multe de citit si digerat, din acestea. Doamne ajuta! Teodor |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur daca v-am fost cu ceva de folos.Cand mi-am recitit postul l-am gasit cam stangaci argumentat din perspectiva la ce mi-am dorit.MariS a sintetizat mai bine(mereu sintetizeaza mai bine,credeti-ma pe cuvant).Cred ca cel mai bun sprijin si explicatii le puteti gasi la duhovnicul dvs.Dansul este un om calificat sa lamureasca anumite aspecte ce pot fi prost explicate de un amator."Dupa fapta si rasplata"..da,(daca as analiza din perspectiva fie si logica)nu este exclus.Sunt multe opinii pe acesta tema iar teologic vorbind este o intreaga disputa.Solutia ma depaseste dar ma las in grija Mantuitorului.Ca sa sintetizez si eu pt full stop(am zis ca ar fi politicos sa va spun si eu ceva la final)>va las si eu ceva din toata inima.Psalmul 23.
,,Domnul este Păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic.El mă paște în pășuni verzi,și mă duce la ape de odihnă; îmi înviorează sufletul, și mă povățuiește pe cărări drepte, din pricina Numelui Său.Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morții, nu mă tem de niciun rău, căci Tu ești cu mine.Toiagul și nuiaua Ta mă mîngîie.Tu îmi întinzi masa în fața protivnicilor mei; îmi ungi capul cu untdelemn, și paharul meu este plin de dă peste el.Da, fericirea și îndurarea mă vor însoți în toate zilele vieții mele,și voi locui în Casa Domnului pînă la sfîrșitul zilelor mele." Cel de Sus sa fie alaturi de dvs si de noi toti Last edited by Scotianul; 07.08.2010 at 23:15:30. |
|
|||
|
|||
![]()
toti bioenergeticienii cred in reincarnare, in karma samd si foarte multi care practica medicina alternativa: cristaloterapia, hipnoza samd si culmea unii chiar fca minuni ptr ca sunt f credinciosi si respecta tot ce inseamna credinta. Sigur ca acele minuni vin de la Dzeu insa nu le merge rau in viata fiindca se ghideaza dupa aspectul reincarnarii, despre aceasta ce puteti spune?
multumesc |
|
||||
|
||||
![]()
Vedeti aici, exact la inceput - http://www.scribd.com/doc/24742261/N...opa-volumul-13.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum si pururea si-n vecii vecilor. Amin!
:) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credeti in reincarnare? | Panthera | Generalitati | 265 | 11.01.2021 16:54:30 |
De ce se scrie iisus cu 2 i si nu cu un i | annajanette | Generalitati | 234 | 12.08.2017 16:49:47 |
Reincarnare | FlorinS | Generalitati | 48 | 04.01.2014 16:51:07 |
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? | elenavioletacocos | Slujba inmormantarii | 8 | 05.11.2012 01:48:09 |
Reîncarnare! | AdeLlA | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 09.11.2008 12:55:05 |
|