![]() |
![]() |
|
#39
|
|||
|
|||
![]()
Două trei căpățâni usturoi curățat și pisat se freacă cu ulei până ce devine ca o maioneză.Se curăță două roșii mari de coajă ,se sfărâmă bine și se adaugă sosului de usturoi.Adaugi puțină sare,busuioc,cimbru și un ardei iute dacă suporți.Se mixează bine.
Acest sos este excelent cu cartofi copți sau fierți,cu orez fiert,cu ardei copți sau cu legume fierte. Eu fac turte pe plită cu aluat de pâine sau prăjite în ulei și pun acest sos peste ele când sunt calde. Este bun și cu pâine . |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Bibliei romanesti | Alustor | Intrebari utilizatori | 3 | 09.10.2012 14:48:27 |
Fototeca ortodoxiei romanesti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 09.02.2012 12:08:09 |
costume populare-traditii romanesti | lore86 | Generalitati | 9 | 18.12.2011 11:22:37 |
Pastorale ale IPS Mitropoliti ai Bisericilor Ortodoxe Traditionale | razvan.mn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 7 | 20.04.2010 20:14:32 |
23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 19:26:26 |
|