Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.08.2010, 13:29:55
Scotianul
Guest

Arrow

As dori si eu o opinie evolutionista despre cele scrise in articolul din acest link
http://www.newgeology.us/presentation32.html
Articolul are si bibliografie asa ca este usor pt orcine sa verifice sursele.Mi-as dori ca cineva care este pasionat de evolutionism sa-l studieze fara graba si sa argumenteze,concret,punct cu punct daca cele scrise in el sunt false sau reale.Nu este nici o graba si tocmai de aceea,ca sa evitam raspunsuri superficiale,mi-as dori o analiza fara a fi un termen in timp.Nu ma grabesc.

Multumesc anticipat.
Vechi 11.08.2010, 10:20:13
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
As dori si eu o opinie evolutionista despre cele scrise in articolul din acest link
http://www.newgeology.us/presentation32.html
Articolul are si bibliografie asa ca este usor pt orcine sa verifice sursele.Mi-as dori ca cineva care este pasionat de evolutionism sa-l studieze fara graba si sa argumenteze,concret,punct cu punct daca cele scrise in el sunt false sau reale.Nu este nici o graba si tocmai de aceea,ca sa evitam raspunsuri superficiale,mi-as dori o analiza fara a fi un termen in timp.Nu ma grabesc.

Multumesc anticipat.
Asta merita un topic nou.
Totusi, mi-e greu sa cred ca o sa stea cineva sa discute articolul integral. E cam lung! Oricum de undeva trebuie sa incepem.
Subiect închis

Tags
evolutionism

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice tot-Laurentiu Dogmatica 15 11.04.2014 00:40:59
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie PadreCory Biserica Romano-Catolica 17 12.04.2008 01:35:49