![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Podoabă și medalion
Mi-e crucea lui Hristos Pe pieptul meu tu n-ai s-o vezi Căci eu o port în piept! |
|
||||
|
||||
![]()
Cultele neprotestante Il iubesc pe Hristos fara cruce, pentru ca nu mai vorbesc de sfintirea naturii umane. Hristos in opinia lor, nu mai parcurge cu fiecare dintre noi drumul spre mantuire. Omul e distrus de pacat, ce pasi sa mai faca? Ceea ce-i ramane este sa fie declarat drept, pe baza credintei.
As avea tot respectul fata de credinta lor, daca nu ar recurge la acte care tradeaza confesiunea lor. De pilda nu vorbesc de cruce, dar o vezi pusa pe casa lor de rugaciune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Recomand o animatie in acest sens: http://video.crestinortodox.ro/ZkLZD...am_crucea.html |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biblia fara numele lui Iisus Hristos | delia31 | Despre Sfanta Scriptura | 10 | 23.04.2012 13:06:25 |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
Simbolul de Credinta in Bisericile Protestante | georgeval | Biserici Protestante | 15 | 03.07.2010 17:49:34 |
Credeti ca exista mantuire fara Hristos? | lacrimi | Despre Sfanta Scriptura | 57 | 22.02.2010 22:39:35 |
Cele 7 cuvinte rostite de Hristos pe cruce | georgeval | Generalitati | 21 | 14.04.2009 23:07:36 |
|