Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2010, 13:57:14
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Va multumesc din suflet tuturor pentruca miati raspuns din suflet la rugamintea mea de aceasta durere pe care o am ,am fost astazi la domnul doctor Santea Ioan cardiolog internist si mia facut un EKG ELECTROCARDIOGRAMA si mia luat tensiunea am 12 cu 7 nu am nimic mia zis totul este bine in schimb am ca o unflatura in partea stanga si deocamdata mia dat un medicament flamexin si ketonal gel sa ma dau cu el in partea unde este unflat daca nu trece in maxim 5 zile este posibil sa fie ceva desi el crede la mana ca ar fi vorba de un junghi diagnosticul nevrilbitcam asa scrie pe hartiuta cu rezultatul peste cinci zile mai merg la el o data sa vedem rezultatul se plateste este 50 de l;ei oriunde abia am avum de ekg si pastilele dar gelul nu lam luat ca nu mai aveam bani si de el sa dea Dumnezeu sami treaca cu astea desi nu cred azi ma luat mai tare durerea Dyumnezeu sa ajute pe toti sa ma ajute si pe mine sa fiu bine .Multumesc tutruror pentru sfaturi am sal iau considerare doamna antoniap, cat despre rugaciuni am platit si pentru 40mde liturghii pentru sanatate la toti care ii cunosc cat si separat pentru mine Doamne ajuta si sanatate mai revin cu vesti sa dea Dumnezeu sa fie bune vestile si imbucuratoare sa nu fie nimic grav caci si asa ne taraim traiul cu copii de azi pe maine .Doamne ajuta

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
semipareza pe partea stanga cornel cornel Intrebari utilizatori 7 16.01.2011 22:13:38
De ce unele femei nu au dureri la nastere? taluta Intamplari adevarate 72 01.09.2010 17:00:30
Prietena mea ia anticonceptionale numai ptr dureri alinu Generalitati 41 21.07.2009 01:01:50
Semnul Sfintei Cruci- de la dreapta la stanga georgeval Generalitati 0 22.03.2009 17:13:05